C3 SX Pack 1.4i 16V

Začel/a bostjan, Maj 25, 2007, 10:02:15 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

boga

@marelica tole mi je nekoliko čudno opisano, kaj lahko napiše? kaj bolj nata?no, ?e boljša bi bila fotografija s kakšno oznako mesta prijemanja sklopke, ali kar film?ek
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

marelica

Ja ko prestavlja? moraš pritisnit na sklopno mar ne? Ampak se mi ?evelj zatakne ker stopam s celim stopalom ?e stopam na sklopko s prsti je boljše. Nisem vajena te sklopke.

soncek

Moj C3 je "praznoval" 5 mesec, prevoženih ima 14.658 km, povprečna poraba 7,6L. Vozim v glavnem na obvoznici in avtocestah (cca70%), ostalo je mestna vožnja.
Moja sklopka je "normalna".
Imam pa čisto poseben model - tak "personaliziran": imam pranje tablice, veveri?ke pri brisalcih in vsaki?, ko ga ugasnem, mi počilja lup?ke... :emot134:

Hydraulic

@soncek, take "opreme nisem zasledil v bro?uri...morda kakšno  :take_picture:         armature?
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

deyo

Saj je nisi mogel, ker je po naročilu z doplačilom :emot68:

Hydraulic

Hja z doplačilom? Potem pa ja.....   ?e ?e ima sklopko "normalno" a potem so veveri?ke pa tud normalne? Za C3 mislim:emot76:
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

garac

Prilagam prospekt posebne sreije limite sonckovega C3 Leader
Malo za žalo, sicer je v franciji trenutno res v ponudbi paleta vozil z oznako leader. Sicer se te oznake spominjamo ?e z modelov BX, Cx
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Citroenovc

Pri moji se tudi veča število Citroënov - prejšnjo soboto je njena mama pri Jerovšku naročila novega novcatega Luciferno rdečega SX Pack 1.4i 16V C3jčka ... Dobro opremljen in še kar poskočen (jaz sem sicer malo bolj navijal za Exclusive pa z magari starim 1.4i motorjem) ....
Bomo videli kak bo z njim v praksi.
OK

LP
Primož