Novi pooblaščeni servisi

Začel/a Flukturr, Februar 15, 2012, 09:09:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Flukturr

Zaenkrat neuradno, ampak baje dokaj zanesljivo!

Celjska regija:

1. Citroenovi ljudje si ogledujejo Avtohišo Mlakar, Grobelno pri Šentjurju (Hyundai), da bi bil tam nov pooblaščen Citroen servis.

2. Košak Celje in Žgajner Rogaška Slatina naj bi izgubila zastopništvo.

LPF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

MSrougeZX

Hvala kur.u...ker tak kak mi tam pri Košaku grejo na jetra pa še nikjer...se bomo pa vozili iz Šentjurja v Grobelno...lepa novica...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

mirchi

Pri kosaku majo edino stromarja res odlicnega. Ta pa ve kaj dela.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

garac

Tudi v okolici Tržiča bo nov servis, fasada je že.
Nekaj je govora, naj bi tudi na Jesenicah bil spet nov najemnik...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gap

kje si pa tole staknil - se dober da sem iz garancije ce je to res - pr mlakarju so pa majstri .......

pa ne vem kaj vam je kosak tolk - no vsaj enim na zul stopil - do mene max korektni vedno, ok kaksno stvar smo vcasih mal dolgo rihtali ampak na koncu vedno ok, drugac so tudi drugje ravno tako biseri ...

jaz osebno ne verjamem ampak cas bo pokazal

Citroenovc

Kaj so pa pri Žgajnarju "zakrivili"?
OK

LP
Primož

garac

Mogoče so bili prepoceni, ali pa nimajo namena vlagati v novo fasado in ostalo celostno podobo...
Kaj veš, kaj je v ozadju, niti nas ne briga. Itak bodo nove fasade povsod razen v Kp.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Flukturr

Kje sem to staknil?

Povedal mi je kolega ki je bil pri Mlakarju, ko je videl ene ljudi ki so ogledovali servis. Povedali so mu, da si ogledujejo novo lokacijo ker naj bi 2 obstoječi ukinili.

To je seveda (kot sem napisal v prvem postu) neuradno, pač povedal sem kar sem slišal, če pa to 100% drži pa seveda ne morem potrditi ker nisem bil zraven...

lpF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

Citroenovc

Citat od: garac;123942Mogoče so bili prepoceni, ali pa nimajo namena vlagati v novo fasado in ostalo celostno podobo...
Kaj veš, kaj je v ozadju, niti nas ne briga. Itak bodo nove fasade povsod razen v Kp.

Ja vprašam zato, ker vem, da so vsakič, ko smo iskali predračune za nov Citroën, izstopali z najnižjo ceno in pa vedno so se zelo potrudili, da so našli vozilo kje na zalogi ...
OK

LP
Primož

antasi

tudi jaz imam same pozitivne izkušnje z zgajner citroen rogaška
nasprotno pa je bil včasih mlakar pri servisu in prodaji rablenih tu mam izkušnje- obupen

je pa res da ima velik lepo dostopen salon kar tudi nekaj pomeni...
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

bramar

Tudi jaz sem bil pri Košaku zadovoljen, še "kufe" sem dobil, ko sem čakal. Pa vedno je bil avto servisiran, v času, kot so rekli ob sperjemu ...

garac

A bo tole Citroen? Retnje al kako že?
[SIGPIC][/SIGPIC]  

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

Flukturr

Citat od: gap;123892kje si pa tole staknil - se dober da sem iz garancije ce je to res - pr mlakarju so pa majstri .......

pa ne vem kaj vam je kosak tolk - no vsaj enim na zul stopil - do mene max korektni vedno, ok kaksno stvar smo vcasih mal dolgo rihtali ampak na koncu vedno ok, drugac so tudi drugje ravno tako biseri ...

jaz osebno ne verjamem ampak cas bo pokazal

No nekaj se dogaja.
Ali prenova ali demontaža.

lpF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA