Novi pooblaščeni servisi

Začel/a Flukturr, Februar 15, 2012, 09:09:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Flukturr

Citat od: Flukturr;136513No nekaj se dogaja.
Ali prenova ali demontaža.

lpF

Iz seznama pooblaščenih je izginil Košak: http://www.citroen.si/domov/#/iskanje-prodajna-mesta-citroen/rezultati/

Torej bo treba avto zdaj vozit drugam. No, ena dilema je rešena, druga se je pojavila: kam pa zdaj?

lpF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

MSrougeZX

MBavtocity ali GrosupljeJerovšek...vglavnem ali levo ali desno po zemljevidu..:)
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

DejanO

kaj pa Kos Ločica

v 90 letih boljši servis, kako je zdaj ne vem!
Starši so z ZX-om 1.4i (1993-2000) in potem Xsaro 1.6i bili pri njih zadovoljni.
Pa še jaz sem mojega ZX-a 1.8i (1999) k njim peljal na veliki servis, potem naj je začek šraufati avte malo bližji prekmurski citro mehanik.

Pa še mladi solastnik servisa Matej je imel Amija.

lp
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

Citat od: Flukturr;123765Zaenkrat neuradno, ampak baje dokaj zanesljivo!

Celjska regija:

1. Citroenovi ljudje si ogledujejo Avtohišo Mlakar, Grobelno pri Šentjurju (Hyundai), da bi bil tam nov pooblaščen Citroen servis.

2. Košak Celje in Žgajner Rogaška Slatina naj bi izgubila zastopništvo.

LPF

Avto plusa (Krajnc) v MB tudi ni več!!
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

sop

Citat od: Flukturr;141410Iz seznama pooblaščenih je izginil Košak: http://www.citroen.si/domov/#/iskanje-prodajna-mesta-citroen/rezultati/

Torej bo treba avto zdaj vozit drugam. No, ena dilema je rešena, druga se je pojavila: kam pa zdaj?

lpF

Kos (takoj pri izvozu z avtoceste pri Sempetru) ali Mursic (Velenje). pri obeh sem dozivel boljsi odnos do stranke kot pri Kosaku.

DejanO

Včeraj sem bil službeno v Velenju, ja Muršič še vedno prodaja avte iz dnevne sobe, kje pa so palače, ki so bili pred leti pogoj za zastopniško pogodbo?

MSrougeZX

Košak in odnos = poden...večkrat sprobano...hvala k.... da so zaprli.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

DejanO

Novi koncesionar bo v Celju: SELMAR, vodja servisa iz MB je že tam.

LP

janko1

To pa verjetno ne bo nek napredek, kar se servisa tiče v Celju, glede nato kako so  servisirali ("okvarjali") roverje. Zadevi niso bili ravno kos.

No mogoče  je napredek edino v elitnejši lokaciji in malo bolj uglednem in bleščečem salonu.

DejanO

kaj pa BMW in mazda?? Nimajo več?

antasi

Bmw seveda še imajo, pa mislim, da mazde tudi,
 samo jih ne oglašujejo toliko ko ne grejo v promet tak ko bmwji
imajo pa res elitno lokacijo in višek prostora, ker če se spomnite,
(to nasproti A2S salona audija wolsfagna in to)
 so imeli včasih tam trgovine v najemu, pa v teh
recesijskih časih ni več denarja za najemnino
in bi bil tam res super salon citrončkov
samo ne razumem, zakaj so potem dali
koncesijo Mlakarju v Šentjurju?
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Xandrej

Res ste eni pametni. zadeva niti še ne obratuje, zadeva je v postopku pridobivanja vseh orodij (specijalnih) in vseh stvari ki jih taki servis potrebuje. Počakajte, da se servis odpre pa potem pametujte kdo bo pa kdo nebo zadovoljen. Vsaj pustite še te dni da vsaj servis odprejo!

antasi

Citat od: Xandrej;149493Res ste eni pametni. zadeva niti še ne obratuje, zadeva je v postopku pridobivanja vseh orodij (specijalnih) in vseh stvari ki jih taki servis potrebuje. Počakajte, da se servis odpre pa potem pametujte kdo bo pa kdo nebo zadovoljen. Vsaj pustite še te dni da vsaj servis odprejo!

ne vem andrej,
kako bi rekel kako dobro besedo za tega,
če pa servisira višji razred in še vedno pravijo, da je drag

V spominu imam kako samo imeli servis za une male marutije-pooblaščen,
pa so ubogi reveži prišli po reden servis novega vozila,
ki ni bil bistveno cenejši, ko un zraven- ko je pripeljal bmw..

Seveda pa je bilo to pred leti,
dopuščam možnost da so se popravili-oz pocenili
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Xandrej

Jaz sicer ne vem kako vi grete na bilokakšen servis ker se s servisom ubadam tudi sam (pa ne z avtomobili), pri prevzemu blaga povem pribljižno ceno servisa. Èe se ta cena pri popravilu bistveno spremeni zaradi tega ker pri prevzemu ni možna celotna diagnoza napake stranko pokličemo in se dogovorimo in povemo za kaj gre.

Vprašaš prej kolko bo kaj stalo ne pa vržeš tja zadevo pol pa te kap ko vidiš kaj je blo in kaj moraš plačat!

:BigThumbs:

Treba dat ljudem priložnost če pa se pa izkaže da je slabo potem pa so to mnenja uporabnikov in vedno je tak. Na dan imaš 50 strank, najmanj dve od teh so itak že jezne na celi svet kakor tudi na sebe in na tebe ko že pridejo pa rečejo dober dan (ali pa še to včasih ne). In vedno lepa beseda lepo mesto najde.

Kot opevani servisi kot so Jerovšek pa Merlak pa Jenko pa še kateri misliš, da oni nimajo ljudi kateri več tja nebo prišel da se ubiješ? Vedno je tako. Treba najboljši procent zadovoljnih strank ven potegnit!

:BigThumbs::BigThumbs:

Dajmo jim priložnost!

:BigThumbs:

Flukturr

Citat od: DejanO;149439Novi koncesionar bo v Celju: SELMAR, vodja servisa iz MB je že tam.

LP

Reklama je že na radiu, tudi na citroen.si so že napisani.

Me pa malo čudi, da Citroen strank na celjskem sploh ni nič obveščal o novih koncesionarjih.... Zaprejo Košaka, mi pa naj vohamo kam zdaj hodit...

lpF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA