Oldtimer susret Travnik(BiH) 2012

Začel/a gule, Januar 23, 2012, 07:16:00 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Gule daj še malo več povej kako je bilo... pa še kaj več slik...

gule

Slike...prijatelji Citroenarji in tisti, ki to šele nameravajo biti...

gule

Citat od: janez;134183Gule daj še malo več povej kako je bilo... pa še kaj več slik...

Evo ih Keža jarane, ni časa bilo...zdaj bom nekaj objavil...mislim, da ni bilo slabo, še posebej, ker je bilo prvič...prišlo je cca.80 avtov, baje več kot 150 ljudi...najrajši bi, da svoje vtise prenesejo drugi...Kalbo in Mike sta bila...Kalbo je celo dobil pehar...nisem vedel, da je ta Slovenija tako daleč...:Hammer3:upam, da nihče ni bil lačen in žejen, to je pa itak nakjbolj pomebno...Ovnak je podaril vrečke z darili, moj bivši direktor je doniral čevape, en drugi znanec, pa pijačo v eni restavraciji...vse je bilo gratis razen spanja, ki je stalo cca.15 eur noč z zajtrkom...še enkrat hvala vsem, ki so nas obiskali, ter sponzorjem brez katerih srečanja verjetno ne bi niti bilo...majice smo prodajali naše klubske za 5 eur, kos, a je zanimanje bilo slabo...:argue1:

gule

Zanimivo konstatacijo mi je podal prijatelj iz Sarajeva, ki vozi DS-a, namreč, če lahko ljudem verjamemo(nekaterim), ko vidijo te naše avte, je bilo samo v BiH včasih(menda v sedemdesetih letih), vsaj kakšnih 5000 ds-ov, 8000 amijev in dijan, ter 6000 spačkov...pa 2000 jurja gs-ov...:Hammer3:bože sačuvaj, vidi dijana to je imao moj stric, a njegov susjed ajkulu...kje so bile pa stoenke in fičoti?:BigThumbs:

Mike666

Evo nas kod kuæe. Bilo jakooooooo divno kod vas.
Tisti ko niste šli vam je lahko zares in to presneto zares žal. Takih ljudi in takega vzdušja še nisem spoznal. Neverjetno.
E to pa je do zdaj blo eno boljših srečanj. Organizatorjem svaka čast.
Najraje bi kar ostal tam spodaj. Res kapo dol. Držim pesti da bo naslednje leto spet.
Gule upam da si se najel heeehheehhehhe.
Še enkrat najlapša hvala za vse. Vse u nulo res.

Gule pozdravi kæerku od predsednjika ;) I reci njoj dužna mi piæe! hehehehe

aja fotke sledijo. Moram prečekirak katere lahko gredo v javnost  ;):BigThumbs:

janez

Fino... one k niso za javnost pa pošlji na email ... hehehe ... bomo mi dali  v javnost... ka se to pravi, samocenzura madona... :)

Mike666

hehhehe Janez. Nečemo hehhehe. Ove idu u osobni album ;P

janez

... partibrejker...

Te pa tiste druge nalož... da vidim, kolk mi je žal.

Mike666

kalbo

Juhu...evo tud midva sva doma. Bosanci zajebancijo jemljejo resno in kar se hrane, pijače in druženja tiče, boljše ne more bit (pretiravali so samo z zajtrkom-desetka ob 8 in 30...halo, pa smo jih vseeno pojedli).
Slike in kaj več pa kasneje. Je še avto za spraznit, pa jutri je šiht. Za takšno srečanje v bosni bi moral podalšati dopust, da se doma nazaj sestaviš...

Lovro

@Gule
Na tisti prvi sliki pa deluje barva žabe zelo podobna, saj tudi moja žaba (bele barve z odtenkom pistacija zelene) pri določeni svetlobi fotografiranja izgleda podobno.
Èeprav mi je tudi ta zelena žaba zelo všeč. Zgleda zelo lepa.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

gule

Saj ni švoh, a je tako kot vsaka žaba, ima neke svoje felerje, ki se vidijo šele, ko se vsedeš in se pelješ...

gule

Motel Dani Nova Bila...oddih in pivo...tu nekje je Mike z ekipo...:funny34d:

Mike666

Jaz tudi že pripravlam fotke tak da za kakih par minutk bo.

gule