Oldtimer susret Travnik(BiH) 2012

Začel/a gule, Januar 23, 2012, 07:16:00 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

U organizaciji Kluba oldtimera Classic iz Travnika, a kojeg je član i moja debelenkost ove godine se organizira 1. meðunarodni susret oldtimera. Planira se maršruta po gradovima središnje BIH:Travnik-Vitez-Novi Travnik-Bugojno-Donji Vakuf-Travnik. Moguæe je noæenje na Rostovu(planinski vrh izmeðu Novog Travnika i Bugojna sa atraktivnim etno selom i skijalištem) ili na Vlašiæu, takoðer skijalište sa mnogim hotelima i odmaralištima u blizini Travnika. Ovom prigodom pozivam sve zainteresirane, da rezerviraju nekoliko dana svog života, te da sa svojim vozilom starijim od 30 godina bilo koje marke i bilo kakvog stanja doðu na susret. Pripreme su u tijeku, a planira se i zanimljiv popratni program(Travnik je koljevka dobrih æevapa i čuvenog ovčjeg Vlašiækog sira). Ono što se uvijek postavlja kao pitanje je kotizacija. Angažirano je više članova kluba, da vrbuju mnog sponzore-privredne subjekte ovog kraja, tako da se iskreno nadamo, da kotizacije neæe biti, no ukoliko i bude raditi æe se o nekom simboličnom iznosu. Noæenje 2 noæi za one iz udaljenih krajeva æe takoðer biti osigurano(petak na subotu, te subota na nedjelju).

SUSRET ÆE SE ODRŽATI 09. i 10. SRPNJA/JUNIJA 2012 godine.

DOBRODOŠLI/VLJUDNO VABLJENI !

P.S. Ne ljubi mi se prevajat, a mislim, da vsi razumejo. Èe je kaj nejasno z veseljem odgovorim.:BigThumbs:

LP Gule

coyote

Lepo se bere! Sicer je še daleč do poletja, zato sem na koledar zapisal opomnik :Gule - čevapi, 9.-10.6.:emot112:
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

gule

Citat od: coyote;121013Lepo se bere! Sicer je še daleč do poletja, zato sem na koledar zapisal opomnik :Gule - čevapi, 9.-10.6.:emot112:

Lepo bi bilo,če bi pripujskal...vem, da je malo daleč z datumom, a mislim, da je lepo vnaprej obvestiti morebitne interesente, da si rezervirajo termin. No "kako god" upam, da te vidim tam, saj vem, da mnogi pri nas pujsa še niso videli(posebno mlajše generacije)in bo prava atrakcija...čevapi, pa bojo vsekakor in to s kajmakom in čebulo, ter obilno politi, kot je treba ! Vsekakor bo govora še o domači šljivovici, baklavi, tulumbah, pristni turški kavi in podobnih stvareh. Mogoče je vredno še omeniti, da je v bližini trgovski center FIS, kjer se še vedno tako kot v zlatih časih dobijo kakšni fini čevlji za 15 eur, ter lepa srajca za 10 eur...:BigThumbs:

janez

Zdaj bi bil pa že čas , da se pripeljem na obisk - srečanje...

dvorjan

Ja, saj si nas "kupil" ze z omembo cevapov. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gule

Citat od: janez;121039Zdaj bi bil pa že čas , da se pripeljem na obisk - srečanje...

Tebe pričakujem...in to ima, da prideš sa dva avta...:BigThumbs:

gule

Citat od: dvorjan;121040Ja, saj si nas "kupil" ze z omembo cevapov. =)

Najboljši v BiH so travnički æevapi...:emot112:

MSrougeZX

Èe nabavim do takrat oldtajmera pridem....koliko km pa je to iz SLO?
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

gule

Citat od: MSrougeZX;121071Èe nabavim do takrat oldtajmera pridem....koliko km pa je to iz SLO?

Od Celja...cca. 380 km...:funny34d:

Mike666

To bi lahko en konvoj naredli pa jih presenetli. Mene bi to kar zanimalo. Èe bo do takrat vse v časovnem redu bi jaz šel.

janez

Citat od: gule;121067Tebe pričakujem...in to ima, da prideš sa dva avta...:BigThumbs:

Jedan tamo, drugi vamo ... heheh

Ravnokar sem omenil Sintiji možnost letošnjega dopusta... Gule, travnik, čevapi... :) Ampak, glede na to v kakšno sceno se letos spravljam ne verjamem , da mo kaj prida dopusta... Otompotom...

gule

Samo da se popravim od npr.Celja do Viteza, oziroma Travnika je cca. 480 km...

Etedoron

Travnik, praviš? oooooooo....
Èe so vsaj pol taki, kot so bili nekoč (ko je bila Jugo še Slavija), potem so to prvoklasni gostitelji. Red Tent v Salbrisu? Ne seže Travničanom do kolen! Pa datum je glih prav. Glih en teden pred našim fantovskim, dva tedna pred goriškim srečanjem. Junij bo poln!

A 480 km da je do tja? Tjah... Beda. Pa to komaj motor ogreješ, moraš že ustavit... ;)

P.S.
Dajte še napisat kontaktno osebo, da lahko še v Spaku objavim. A kar napišem naj se kar na Guleta obrnejo?
2CV la mur tu žur!
http://easymucy.com

Mike666

garac

tudi mene tole mika, še nisem bil v Bosni, pa toliko sem že slišal o æevapih, domaæi, bosankah... da sem radoveden zelo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/