Oldtimer susret Travnik(BiH) 2012

Začel/a gule, Januar 23, 2012, 07:16:00 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Bilo bi fino in prosim, da tisti, ki želijo priti to objavio tukaj, da lako najavim v klubu goste iz Slovenije...ŠE ENKRAT VABLJENI IN KOTIZACIJE NI!!!

Mike666

90% Dyane6, moja malenkost in še en osebek.
Amm a bo kaka kamp varianta al pa nekaj podobnega?

gule

Citat od: Mike666;13146490% Dyane6, moja malenkost in še en osebek.
Amm a bo kaka kamp varianta al pa nekaj podobnega?

Za kamp se sploh ne sekirati(je zadosti Travnikov okoli)...drugače, pa je prenočišče planirano v motelih in hotelih...

kalbo

Dopust je že potrjen. Spaček še nima 30 let, upam da me ne bodo nagnali. Štartava v petek, vračava pa se v ponedeljek.

gule

Eh saj zgleda, ko da ima štirideset...he-he...samo pridi in no sikiriki...

Mike666

Kaj zaj? Plani so v polnem teku. Vsi ste bili glasni zaj pa bova samo dva slo avta?
Mislim da bo to eno boljših susretov. Komaj čakam da se datum približa!!!!
gule pripravi neko mekano ;)

dvorjan

Gule, koliko ur normalne voznje s spakom je do Travnika?

Huda bo, 7. ravno priletim v domovino, pa 11. spet na avion. Ampak, zato pa so izzivi. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Mike666

Dvorjan.
Kot je Einštajn reko je čas relativen ;)

gule

Jaz z Amijem od Velenja do Travnika rabim cca.10 ur...seveda se, da hitreje, a so vmes  še pavze...

Mike666

Še malo. Iz mojih 90% je prišlo na 99%.
Name računaj v petek popoldan okoli 15h.  Pa neko mrzlo pivce pripravi hehehe.
Kdo še gre da kako rečemo?

gule

Evo program kako naj bi potekalo srečanje...kot smo obljubili kotizacije ni, edino kar bo treba plačati je prenočitev...kar se kamp varijante tiče je brezplačna, oziroma naš član je odstopil svoje dvorišče, ki ima izvir z vodo, ter gošo za wc:Hammer3:

Mike666

kalbo

Tako...zamenjani amortizerji in elektronski reglar, tekočine preverjene...sedaj pa še 3x na šiht potem pa gasa proti Travniku...

Mike666

Gule kako bo kaj vreme kaj paravijo?

gule