Dyane6 na avto.net

Začel/a parovelb, Januar 09, 2012, 06:43:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

tomaz555

Načeloma je avto prodan, oziroma čaka do petka, ko naj bi imel denar v rokah.

Xantia Marko

Èisto slučajno, ker sploh ne uporabljam vratnega ½žaklja½ najdem nekaj stikat in kaj potegnem ven? Original servisno knjižico . V avtu je verjetno od samega nakupa. Žal je v bolj jadnem stanju, večkrat oprana pa sprijeta skupaj, še stara mobi kartica za jurja se je drži čist zalimana.
No vseeno zanimiva najdba, kaj takega sploh nisem pričakoval da bom našel.
Na zadnjih straneh so še servisni intervali za ostala cimosova vozila cx, gs.

gule

To so meni vedno zanimive stvari...

Xantia Marko

Ja tak je, mam grabljce z polno servisno zgodovino, če me piči prodat ga, ne bo panike:Hammer3:
Mah hec. Me je pa res razveselilo, nek del zgodovine avta, lepo videt.

Lovro

Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Sem jo šel danes iz firbca pogledati. Kar dobra, za kakšen denar pa naj vsak sam presodi.

Pragi so bili že popravljani oz. menjani, pa ne vem če je tole kaj preveč original. Podni bi bili za zamenjat verjetno tudi prednja stena pod pedali. Prednja stena je pregnita tudi pod kišto v motornem prostoru. Zadnja blatnika plastična in spokana, sprednji desni tudi plastičen, levi plehnat. Zadnji notranji blatniki bi bili za porihtat vsaj desni. Sta pa bila blatnika že nekaj popravljana. Pod v prtljažniku zelo dober, kišta pod zadno klopjo tudi. Karoseije je malo boga nad obema zadnjima blatnikoma. Vrata so za popravit oz zamenjat. Zadnja leva so kar fino gnila, sprednja tudi. Rob nad vrati kot nov. Šasija je zelo dobra. Sedeži imajo prevleke čez, spodaj nisem gledal. Motor lepo teče, pa tudi masten ni kaj preveč. Vžgala je tudi dokaj hitro glede na to da je stala pol leta (2. poskus). Do 25.10.2013 se je še vozila po cesti. Streha je tudi baje še taprva. Volan kot nov. Armatura, če se prav spomnim ni nič počena. Menjalnik se tudi lepo prestavlja. Večino časa je bila v lasti prvega lastnika. Po njegovi smrti jo je podedoval njegov sin, ki jo je imel ves čas registrirano vozil pa se ni kaj preveč. potem jo je prodal svojemu prijatelju, ki jo zdaj prodaja, ker ima drug projekt.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Model...Lepo si nam to dočaral, kot, da bi tam bil. Avto je za kupiti, če kdo želi diško je ta fina prilika. Ceno je treba spustit na tisočaka in to je to.

vidobbb

antasi

Citat od: vidobbb;182717zoprna original zadeva.

???
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

A.T.K

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8445964&show=1&avto=Citroen%20Dyane

Vozilo za:
-v keson
-dele
-do gostilne, v temnejšem času dneva
-,umetnike,

Z železno voljo bi se jo dalo še vozit en čas..(je servisiran, skozi vožena, ima osvežen motor (obročki, tefloni kak tank nazaj)

skrt3

se mi je zdela poznana :) še iz Vinadia :)

A.T.K

Aja? Je bla kak mesec dva nazaj z mint tonom prepenzlana, tak da še kr sveža;)

gule

Zanimivo...zašvajsana zadnja okna ima...

A.T.K

..je kr atraktivna ja, čudo pa ni za ,restavrirat, lahko bi še pa dougo ,pela, po cestah, če ne moti izgled...