Dyane6 na avto.net

Začel/a parovelb, Januar 09, 2012, 06:43:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

psihopat100posto

ja samo tista rdeče bela je res bla jajca!heh

andraž

Tale pa v vseh pogledih zgleda dobro.

janez

Eno so avti za gledat in se slinit pa cedit sline zraven, drugi so pa delovni konji.

Za dvajurjašesto ne more bit kaj prida zrihtana, je pa lepa (upam da v živo tudi) . In kot taka jo je treba razlaufat in poštimat najnujnejše (verjetno) in če barva zdrži je lahko nekaj cajta lep in uporaben avto.

Moja dijana je kar se tiče pleha krš totalen, vendar sem ji v teh zdaj že 7000 prevoženih km poštimal mehaniko in je dobra, zanesljiva. Pločevino pa moram na nek način poflikat, ker se "restavrirat" ne da. Ne bo nikoli lepa, tudi zelena ni bila... bo pa služila nekaj časa.

andraž

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5700246&show=1

tale pa grozno stoji in ima grozno ceno...

MSrougeZX

Vsakič ko objavi nov oglas ima višjo ceno...optimist.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

andraž

Mogoče testira nove načine prodaje...

antasi

verjetno bere ta forum pa misli da jo bo zdaj prodal za tri jurje ko jo tak hvalite:argue1:

hallllo to ni una modra ko jo je keža obnavlu:funny34d:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

vinotoc

Citat od: antasi;127871hallllo to ni una modra ko jo je keža obnavlu:funny34d:

Si ziher?
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

janez

MSrougeZX

en zanimiv oglas in madžarskega avtoneta...piše da je avto v original barvi, nič kitan, dobra osnova, piše da to verzijo niso delali v franciji, ampak v španski Husqvani v manjšem številu. Pomične bočne šajbe zadaj. Motor je ok. Cena kot vidite je tisočak. Predrago, poceni?

http://www.hasznaltauto.hu/auto/citroen/acadine/citroen_acadine_mixta_ritka_4_szemelyes_verzio-6510911
R5 e-tech 2025

janez

Tisto z "Huskvarno" je bolj tak tak.

Tole je pač Akadiana Mixte . Delali so jih v Španiji kot večino furgonov in Akadian. Je pa zanimiva zaradi opreme (če jo še ima) ... registrirana za štiri osebe, zadaj klopca zložljiva, desni dvižni sedež, zadaj pod preklopen , da imajo potniki plac za noge in bočna okna , ki se odpirajo.

Mixte je dokaj redka, pomeni, da je cena nekje primerna, če se znajdeš s prevozom, da te ne pride predrago. Je pa v slabem stanju kolkr gledam, tak, da te lahko stane malo več popravilo. Seveda, če greš v kvalitetno obnovo. Èe pa malo lokalni pebi poklepajo pa špricnejo zna bit pa poceni.

MSrougeZX

Tako kot si rekel...piše da je za 4osebe, preklop  za noge itd....vglavnem kompletna...tudi obnovljena ni bila nikoli....se pravi originalna.
R5 e-tech 2025

zlikovski

thundercat

Fantje, tale je danes prišla gor. Sem klical lastnika pa pravi da je solidna in cela prebarvana. Okol 2 jurja hoče.

Se vam zdi tale modra original citroenova barva ??

Èe jo bo šel gdo gledat, naj se razpiše tule.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7996636&show=1&avto=Citroen%20Dyane
Èlan Citroen klub Slovenije

Zeko124

Tale se že kar nekaj časa prodaja, mislim da je že nekje na forumu precej napisanega o njej, verjetno bi kaj več Lenko vedel. Iščeš A serijo za obnovo?

Je na a.netu en spaček, kao za obnovo za 600€, če prepričam Goxa da si vzame eno popoldne ga lahko greva pogledat (če je kje v okolici KP).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si