Dyane6 na avto.net

Začel/a parovelb, Januar 09, 2012, 06:43:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Kupiš mojo? hh

Ja barva deluje kar original, že samo po tem ker je grda ko.... pa še nalepke ima gor cimos citroen pa to. Se pa že nekaj časa prodaja.
[SIGPIC][/SIGPIC]

thundercat

Citat od: Zeko124;174201Tale se že kar nekaj časa prodaja, mislim da je že nekje na forumu precej napisanega o njej, verjetno bi kaj več Lenko vedel. Iščeš A serijo za obnovo?

Je na a.netu en spaček, kao za obnovo za 600€, če prepričam Goxa da si vzame eno popoldne ga lahko greva pogledat (če je kje v okolici KP).

Tega iz KP sem zadnjič poklical, pa so spacka že razstavili na dele.
Zame zanimiv, samo ko bi vedel da je vse zraven, ko je v delih
Sam ne poznam se detaljno, tako da bi bilo super če bi sli pogledat.
Daj mi kak mobi na ZS, pa se ti javim.
Èlan Citroen klub Slovenije

Zeko124

na tistih 6 delov če šraufou ne šteješ :Hammer3:

Odvisno, od tega kaj iščeš =). Se čujeva na ZS. :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

thundercat

Citat od: ModelJT;174204Kupiš mojo? hh

Ja barva deluje kar original, že samo po tem ker je grda ko.... pa še nalepke ima gor cimos citroen pa to. Se pa že nekaj časa prodaja.

Rade volje bi kupil od tebe, sam se bojim da sem prekratek trenutno z ojri glede na to kako jih lepo obnavljaš.

Mi pa na ZS javi, koliko cvenka je približno....me firbec matra.

Lenko

Tole modro je mel včasih bratranec potem pa je kot kompenzacije zamenjala dva lastnika, prav tako kolega. Precej je bila vožena poleti, tako da gre za avto ki je lepo "ulavfan". Tudi sedanjega lastnika poznam na videz. Avto je imel pred dvema letoma mini karambol. Na parkingu je ruknil en avto. Nič kritičnega. Mislim da je bil barvan samo blatnik. Avto je soliden in za vozit. Verjetno se je pa že tudi pojavila kaka manjša rja kje. Ko jo je mel bratranec jo (rje) praktično ni bilo. Kupljena pa od prvega lastnika. Pokliči in se dogovori. Avto je v okolici Litije.
Pa še ena fotka kako je zgledala v 2009

thundercat

Citat od: Lenko;174215Tole modro je mel včasih bratranec potem pa je kot kompenzacije zamenjala dva lastnika, prav tako kolega. Tudi sedanjega lastnika poznam na videz. Avto je imel pred dvema letoma mini karambol. Na parkingu je ruknil en avto. Nič kritičnega. Mislim da je bil barvan samo blatnik. Avto je soliden in za vozit. Verjetno se je pa že tudi pojavila kaka manjša rja kje. Ko jo je mel bratranec jo (rje) praktično ni bilo. Kupljena pa od prvega lastnika. Pokliči in se dogovori. Avto je v okolici Litije.

Hvala za info!

Me je pač zadela tale citro-manija. Malo nahitro sem si tole zadal in bom moral

se mi zdi,...ali počakat, al pa po puf na LB.

Ko bi vsaj dobil tazga, da ni treba vrnit,...tajkunskega.

Drugače sem pa resen in se tule ne hecam z oglasi in z vami ki sodelujete.

Nekako v bližnji prihodnosti je v planu 2cv ali diana.

gule

Ali kakšen Ami mogoče?:BigThumbs:

thundercat

Citat od: gule;174236Ali kakšen Ami mogoče?:BigThumbs:

Ami je seveda zanimiv, samo sem se že odločil za 2cv ali DY.

Čojko

Èe hočeš nekaj od avta moraš pripravit vsaj 2 jurja. Èe bi jih imel 5 pa si itak zmagal,..
Razne odesejade s šraufarijo, kleparijo ipd. tudi odnesejo en kup cvenka in časa, pa še vedno imaš kar imaš.

thundercat

Citat od: Èojko;174251Èe hočeš nekaj od avta moraš pripravit vsaj 2 jurja. Èe bi jih imel 5 pa si itak zmagal,..
Razne odesejade s šraufarijo, kleparijo ipd. tudi odnesejo en kup cvenka in časa, pa še vedno imaš kar imaš.

Tako je kot praviš. Se bom nekako organiziral in našel pameten avto.

Že z Ax-om sem imel en kup šravfarije in je še vedno samo en poceni AX, kljub

dodatnemu vložku v vrednosti kot je avto koštal ob nakupu.

gule

Citat od: thundercat;174257Tako je kot praviš. Se bom nekako organiziral in našel pameten avto.

Že z Ax-om sem imel en kup šravfarije in je še vedno samo en poceni AX, kljub

dodatnemu vložku v vrednosti kot je avto koštal ob nakupu.

Saj to niso stvari, za daljnjo prodajo...gledati na način zdaj je bolj vreden, ker sem obnovil in ga prodam, ter zaslužim, ne pijejo vode. Pri takšnih jajcah si lahko samo na čisti zgubi pri ponovni prodaji. To seveda govorim, če si avto po sebi rihtal, oziroma si ga urejal,kot se spodobi...

thundercat

Citat od: gule;174280Saj to niso stvari, za daljnjo prodajo...gledati na način zdaj je bolj vreden, ker sem obnovil in ga prodam, ter zaslužim, ne pijejo vode. Pri takšnih jajcah si lahko samo na čisti zgubi pri ponovni prodaji. To seveda govorim, če si avto po sebi rihtal, oziroma si ga urejal,kot se spodobi...

Vem, tole sem itak rihtal zase in moje potrebe. Za prodajo pa ne razmišljam ker se ne izplača, ker je preveč dobro ohranjen in mehansko zrihtan.

ožbej

Pozdravljeni. Zanima me če gdo kaj ve o modri diani za 2500€ na avto.net  
Kakšno je njeno dejansko stanje in ali je za kupit ali res tako dober zgeda kot je na sliki.

Hvala za informacije!

ModelJT

Jo prodaja forumaš, je tema pod rubriko "Prodam".
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

Diana ni slaba, avto je bil prej na obali, zelo soliden za ta denar
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/