Zima in Citroeni nad 30 let

Začel/a gule, December 31, 2011, 07:56:54 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sušo

Citat od: Xandrej;120090Nemoreš vrjet...

Ne verjamem...  

ha hah

@garac    uh jest sm pa mislu da je neka fora z nemogočim kotom gledanja in v jutranji bonaci vidiš odsev Triglav v morju...  svašta

fak spet offtopic

garac

v glavnem smo prišli do tega, da se jih nabrž celo več, kot 10 vozi tudi v času zime z citroeni 30+, le slik nimamo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Ma prišli smo do tega, da samo Janez/Keža in jaz imamo m..a voziti svoj avto v zimskih časih in to konkretno ovekovečiti...

2sv

no ja tudi jaz sem ga danes mal sprehodil svojga spaka ampak samo v bližini  svoje delavnice se mi ni dalo it kam dali hihihhi

gule

Bla-bla-bla...samo špreha in nič slik, a se bo zadeva kaj spremenila za ta vikend?

Zeko124

Ne boste ostali samo pri mu*ih, tudi pri rji :Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Zeko, Zeko...

Rja - m**a , Rja - m**a, Rja - m**a,... razmisli...

Zime ni, slikat se mi ne da vsrano vreme pa od soli flekasto dijano... sej bo zima, sej bo... Èe pa ne ,mi pa tudi paše.

gule

Tole je pa danes

janez

Mi smo imeli pa tak lep sonček. Po AC v Maribor, pa enega amija mal pošraufat in Vancleeju kondenzator menjat. Potem pa mal okol se z njim peljat. Ni snega ni fotk... Se je pa fino s kabrioletom peljat sredi zime... :)

gule

Sem trenutno na mobilniku,pa je malo nerodno slike na forum nalagati,sem pa danes okoli 8h skoraj razbil amija v zelji da naredim cim boljso sliko na snegu za forum in to v lastnem dvorišču!

janez

dvorjan

Ja, Gule, ne pretiravaj. Pac Slovenija se cel vikend koplje v toplih soncnih zarkih. Bomo pac marca limali slike rdecih lick, snezenih kep in lopat za sneg poleg jeklenih konjickov. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

gule, ne pretiravaj, ampak no, ta prva je vsekakor Januar  2013
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Takole je bilo...nedelja jutro,sneg...vstanem okoli 7 in 30 min...vsi spijo...naredim sebi kavo in pregledam inernet...forumi itd...ob 10 h imam sestanek v Travniku...združenje oldtimerjev...ok okoli 8 in 30 stopim malo ven, češ obljuba dela dolg in hočem narediti kakšno sliko za naš forum. In malo sem, malo tja, pade mi na pamet da ob jelkah, ki rastejo ob ograji naredim kakšno...No in, ker je kar nekaj snega, te gume, pa le niso neke ekstra, sem se malo "zaglavio"in stopim ven iz avta, ter poskušam poriniti, a namesto na desno na ravno , avto pobegne na levo po hribu navzdol...edina sreča, da so tu omenjene jelke, ki so avto zaustavile na sebi...drugače bi se zabil v ograjo, ki je iz bodeče žice...no, ko vidim, kaj sem naredil, vzamem xsaro, zataknem tisto kuko in poizkusim izvleči amija...nič...xsara šlajdra, koplje in se vrti na snegu, a nič...šele par ur pozneje so me izvlekli z velikim mitsubishijem pajero sport, pa še tu ni šlo čisto glatko...

MSrougeZX

Kje v SLO pa si ti doma da imate tak sneg?
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil