Zima in Citroeni nad 30 let

Začel/a gule, December 31, 2011, 07:56:54 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Norveška, Švedska sploh ne solijo cest, jih samo plužijo. Vsi pa imajo ježevke.

vidobbb

Včasih je bila zimska guma sama sebi v namen,se pravi za vožnjo po snegu,danes so pa z.gume že tako na pol plastične in so res sam za vornk solene ceste. Solenje je pa spet biznis občine,več km,več soli.Meni soli že pred vhodnimi vrati,sem bil prav vesel,ko sem slišal,da orača nisi plačal al pa so mu ostal dolžni za eno sezono.za drugo bi mu pa jaz traktor scvrl.

Čojko

Na obali ni ovir za sneg. Upam, da ga bomo letos tudi kaj deležni.

janez

gule

Citat od: Èojko;119534Na obali ni ovir za sneg. Upam, da ga bomo letos tudi kaj deležni.

Tole mi je pa všeč...ami in to na snegu...kolega, kaj imaš retrovizorje na blatnikih privijačene? Je to original, ali?:BigThumbs:

zlikovski

No glede špricanja sem mislil da manj škoduje vozilu, pač sem malo loðikal drive vklopo, da kamen poškoduje lak, sol pa potem naredi svoje. OK pustimo zdaj to, smo kar s tem zasmetili nepravo temo.

Zeko124

Citat od: Èojko;119534Na obali ni ovir za sneg. Upam, da ga bomo letos tudi kaj deležni.

Uau!! Sem moral kar zamežikat v sliko, pa it preverit, če je moj Tomos še v garaži... Tak je bil torej, preden je prerjavel... Kolega, spomladi se zmenimo, da jaz to malo v živo prečekiram, če je možno? :BigThumbs:

P.S. a levi brisalec je dal odpoved? :P
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Čojko

To je Skrtova Raketa. Je pa zadnjih pet let naš drugi avto za vsak dan oz. vsaj ze enkrat na teden. Tako ga ohranjam pri življenju, da ne stoji kje v kakšnem grmovju in gnije. Ni pa zadnja leta nič kaj dosti vzdrževan in vedno bolj bogi,...  

Najraje se v njem vozijo moji mali otroci, vijugamo, se zibamo, bremzamo na sunke,... mali mi je zadnjič spraznil akumulator ko se je igral s komandami ob volanu (luči),... Velikokrat jih pripeljem domov z vrtca in se samo presedemo v Amija in še za kakšnih 10 minut vozimo okoli, mi skačejo po zadnjem sedežu, ko jih jemljem ven se derejo,...

sušo

Citat od: gule;119542Tole mi je pa všeč...ami in to na snegu...kolega, kaj imaš retrovizorje na blatnikih privijačene? Je to original, ali?:BigThumbs:

Sej so na vratih. Uno kar ti vidiš pred špeglom je nosač antene.

gule

Ehhh nisem dober videl...jbg...očalar pač...

sušo

Nč očalar to je evforija ob pogledu na Amia. Prjatu jest to razumem...

amipick

V Štorjah se vsakodnevno ali skoraj vozijo 4 Dyane,1 Dak,2 Spačka.
Slike kmalu,če veljajo brez snega.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

dvorjan

Itak da veljajo. Vazno da se vidi, da je zima in mraz. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

@amipick, saj se lahko tudi na drug način pokaže, da je mraz. Recimo slikaš zraven lastnico, malce na prepihu, nekoliko bolj poletno odeto...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

vinotoc

Citat od: garac;119766@amipick, saj se lahko tudi na drug način pokaže, da je mraz. Recimo slikaš zraven lastnico, malce na prepihu, nekoliko bolj poletno odeto...

posebej lastnico DAKa :take_picture:
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.