Berlingo III Facelift

Začel/a ModelJT, December 18, 2011, 05:09:18 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Ja, pa poskusi v vecjih avtohisah, kjer je vec prometa, tam dobijo potem dodatne "porabate", zato lahko tudi dosezejo nizjo ceno kot manjsa avtohisa, ki mesecno proda le par avtomobilov.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

antasi

čeprav je  zanimivo, ko sem iskal ponudbe jaz
je bla najnižja cena v bolj majhnih salonih
in so se tud bolj potrudli
je pa res mal nerodn avto kupit 100 km od doma če maš pred nosom salon:argue1:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

garac

antasi, ponavadi so ravno majši saloni tisti, ki dajo avto ugodneje, samo da gre, da imajo večjo kvoto in boljšo ceno za nasledjo sezono
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Citat od: antasi;126822je pa res mal nerodn avto kupit 100 km od doma če maš pred nosom salon:argue1:

Ja samo za kakih 400€ razlike, pa se že splača tudi zapeljat iz LJ v KP recimo ... ali pa iz KR v LJ...

AndryAndro

Citat od: Jabe;126774Imam ponudbo za Berlinga 90 konjskega dizla z multispace pack opremo + kovinska barva iz zaloge za 14600. je to OK cena, a zna iti se nizje? uraden cenik je uporaben kot lanski sneg, kar neke cifre.

Ta cena je že 2 leti ista, kokr se js spomnim! Tudi js sem kupil za tak denar. Prodajajo pa tudi za višjo, če se le da :)
&REJ

Jabe

Sem sla v 4 salone (2 velika, 1 srednji in 1 butični) in vsi so se ustavili na do centa enaki ceni. sem vzela tam, kjer so imeli najlepšo barvo :)

dvorjan

Citat od: Jabe;126989Sem sla v 4 salone (2 velika, 1 srednji in 1 butični) in vsi so se ustavili na do centa enaki ceni. sem vzela tam, kjer so imeli najlepšo barvo :)

Verjetno si vzela vozilo iz akcijske ponudbe, tam res ni veliko "lufta" vec. =) No, vsaj barvo imas tapravo. =)

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

antasi

zdaj glede novega berlinga
izgleda da res se niso potrudili da bi kaj spremenili
tak da pomoje se isto splača star model kupit sploh če je cena ugodna

ponavadi imajo fabrke tako politiko da konja ko zmaguje se ne menjavlje:emot112:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

mitja12345

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Moder mi je še vedno najbolj všeč.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Pa še v verjziji s črnimi dodatki (Exclusive).
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Samo so mu tako na silo vstavili tiste ledice spredaj, da res ne pasejo.