Berlingo III Facelift

Začel/a ModelJT, December 18, 2011, 05:09:18 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

AndryAndro

Citat od: Gox;123071Včasih so mogoče lastniki preveč "problematični", včasih pa je res lahko tudi avto "iz slabe izmene" ...
.

Js kot kupec berlinga, sploh nisem bil problematičen. Iz 10 metrov sem ga pogledal in rekel prodajalcu "tega hočem".
Problematično je bilo vse tisto, kar sem potem doživljal na servisu. To pa je čisti poraz.
In tudi če je bil avto iz slabe izmene, kaj sem js kriv, da sem imel same probleme? Kot se spomnim, sem prinesel EVRE iz ta boljše izmene.:BigThumbs:
Èudi me, da vas večina tako razmišlja in se strinjate s šlamparijo, čeprav ste jo plačali.

Garač, ko mi bo pri Caddyu kaj crknilo, ti obljubim, da bom tu gor napisal :BigThumbs:
Ne rečem, da to ni možno, vem pa, da ni možno imeti na servisih takih scen, kot pri citrosu.
Zaenkrat nimam nobenih reklamacij, prevozil sem 2500km in nisem še našel nobene napake.:emot112:
&REJ

ModelJT

Novi berlingo na salonu v Ženevi.
[SIGPIC][/SIGPIC]

AndryAndro

Citat od: ModelJT;126039Novi berlingo na salonu v Ženevi.

Hmm, a lahko nekaj vprašam?
Kaj pa je na tem novem Berlingu kaj novga? Ne vidim popolnoma nobene novitete, razen  ročice menjalnika, ki so ga postavili po francosko, na dokaj neobičajno mesto.
&REJ

andraž

ledi76

Citat od: AndryAndro;126082Hmm, a lahko nekaj vprašam?
Kaj pa je na tem novem Berlingu kaj novga? Ne vidim popolnoma nobene novitete, razen  ročice menjalnika, ki so ga postavili po francosko, na dokaj neobičajno mesto.

ta model je z avtomatskim robotiziranim menjalnikom,da bo bol jasno:Hammer3:.drgač pa spemembe zelo malenkostne.
kaj pa cena?a se kaj ve koliko bo koštal?

TeMpL

Prenova je krnekaj..
- novi logotip spredaj zadaj... nova maska z malo večjo luknjo (za 4 grame manj co2 izpusta)..
- dnevne luči
- in novi materjali prevlek v notranjost..

vse napake so pa pustili :) ..  

BRAVO Citroen!

Pa verjet so kaj spet ven "pokradli" za večji proft.. na primer predistalacijo za vlečno kljuko... itd...:breaking_pc:

AndryAndro

Citat od: TeMpL;126176Prenova je krnekaj..

Se podpišem
&REJ

Jabe

je razen estetike kaj drugega novega? se ze ve kaki bodo kompleti opreme? sem oflocena kupiti berlinga, vendar ne vem, ce ni najbolj smotrno kupiti enega z multispace pack opremo iz zaloge (najbolj me moti, da ti iz zaloge nimajo 3 sedezev zadaj, ceprav naj bi jih ta oprema imela).

antasi

dobro razmišljaš
po moje je dober nakup star model
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Jabe

saj za berlinga sem se že odločila, zdaj samo tehtam ali starega iz zaloge ali novega po naročilu. Seveda me mika nov model, verejtno pa bo kar razlika v ceni. Se že kaj ve, kake bodo cene in kaki paketi opreme?

garac

še ne še, ampak neke razlike ne bo, niti v ceni niti v paketih, morda Gule, kot Citroen dealer ve kaj več
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Samo verjetno bodo zdaj teli iz zaloge tudi malo cenejši, ker se jih bodod hoteli znebiti da bo plac za nove.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jabe

Imam ponudbo za Berlinga 90 konjskega dizla z multispace pack opremo + kovinska barva iz zaloge za 14600. je to OK cena, a zna iti se nizje? uraden cenik je uporaben kot lanski sneg, kar neke cifre.

antasi

enostavno
s to ponudbo greš k  konkurenci da ti dajo bolj ugodno ponudbo
se razume berlingo , ne caddy:argue1:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

garac

pred kratkim sem povpraševal po C4 grp, za enakega sem dobil v Lj btc 400€ ugodnejšo ponudbo, kot v AH Kranj.
Vsekakor, točno si zapomni opremo, ki jo želiš in porobaj na več koncih.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/