Spet problemi,po dolgem času!

Začel/a klavdijo, November 22, 2011, 09:07:33 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

klavdijo

klavdijo

Akumolator zamenjan, zaenkrat vse O.K., če se spet pojavijo problemi javim! Še enkrat hvala vsem.:emot112:

klavdijo

Evo po cca. enem mesecu spet enaka zgodba, spet vse sveti, ne vem kaj naredit ali je to mogoče tako narihtano da začene vse svetiti zaradi božiča?

superca13

Meni je isto naredil C5 III par dni nazaj. Sem prebral ta post in opazoval, kaj se dogaja z zavornimi lučmi. Res ga občasno serje stikalo za stop luč.
Bo treba menjat, za C5 je že sprememba sem slišal,  strošek pa je minimalen.

MSrougeZX

Citat od: superca13;118133Meni je isto naredil C5 III par dni nazaj. Sem prebral ta post in opazoval, kaj se dogaja z zavornimi lučmi. Res ga občasno serje stikalo za stop luč.
Bo treba menjat, za C5 je že sprememba sem slišal,  strošek pa je minimalen.

Zanimivo, dobro da vem...če bi se mi slučajno zgodilo isto.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

timoc4

Moram se oglasiti tudi jaz, namreč nekje v začetku oktobra so se mi podobno začele oglašati opozorila "Handbrake faulty" in "ESP/ABS system faulty", pa mislim da še "side lights faulty", potem pa začela svetiti rumena lučka, ki je po nekaj vžigih izginila in čez nekaj časa jovo na novo. Skoraj sem že obupal in hotel naročiti novo zavorno stikalo, ko sem v novembru menjal gume, pa sem opazil zelo zlizane zadnje zavorne obloge, takoj smo jih zamenjali in s tem so izginila vsa opozorila. Upam, da je bila napaka v tem. Tako da če niso zavorne ploščice je pa krivo stikalo pri tebi.
lp Timotej

klavdijo

Hvala, bom povedal mojemu mehaniku naj še ploščice preveri. Včeraj sem pa slučajno omenil ta problem enemu drugemu mehaniku, ki dela na Peugeot servisu, on pa meni da je kriva ta škatla zraven akumolatorja v kateri so neki releji in varovalke, ali pa da naj moj mehanik ponovno naloži BSI program, ta program bi naj bil za elektroniko! Avto sem pod nujno danes odpeljal k mojemu mehaniku, kateri bo danes izvajal kar nekaj operacij na njem, tako da bom po 14.00h mogoče izvedel kaj je narobe.
Seveda tokoj ko bo možno javim kaj in kako!
Pa še to, pri meni se prižgejo vse te omenjene lučke, potem pa avto ugasne!

superca13

Pa so na zavornih ploščicah še indikatorji za obrabo? Nisem opazil nobenih kablov ne spredaj ne zadaj.
Po mojem nimajo nič, seveda pa se lahko motim ;)

AUT

No pa se je meni tudi danes vse prizgalo,,, poleg vse opozoril ki ste jih napisali glede zavor in ESP ASR IN ABS je se menjalnik delal po svoje, ni hotel sam prestavit ampak sem ga moral sam, vendar le do 3 prestave naprej pa ne pa tudi izpis na zaslonu ni bil pravilen samo stevilke oz v kateri prestavi je brez oznake M ali A. Da sem lahko prisel domov sem med voznjo kar rocko prestavil iz A v N in se prestavil v visjo prestavo. Kot da bi se racunalniko dokonca zmesalo, a se komu sanja kaj bi lahko bilo? Prej ko v torek pa ne morem na servis. Stop stikalo sveti normalno ko stopim na zavoro. Pa tudi ko sem ga ugasnil ni nic izginilo,,,,

trygy

Izklopi akomulator in ga po 15min ponovno priklopi, da se ponovno naloži program. Probaj mogoče bo O.K

AUT

Sem to storil in je zaenkrat vse izginilo. Jutri pa se bom šel malo vozit pa bom videl. Èe ne pa na servis pa da ga priklopijo pa da vidimo.

AUT

Sem se šel vozit in po cca 10km zopet vse lučke in prestave po svoje,,,očitno bo treba na servis in priklopit na računalnik pa bomo videli.

Esprit

Jaa po praznikih je čas, da se citroenari srečamo na servisu haha,... Malo za šalo malo za res.. :) AUT se vidimo na servisu jutri... ;)

AUT

Bil na servisu in so rekli da je krivo stop stikalo, upam da je to res. V čet bodo menjali pa bomo videli. Samo te pa kar prestraši ko se ti vse te lučke prižgejo in opozorila zaradi enega k,,,, stikala.

klavdijo

Pri meni bi naj bilo krivo stikalo na mostu??? in BSM računalnik, za zdaj mi je mahanik avto porihtal da se lahko vozim, po novem letu pa bomo te dve zadevi zamenjali, pa pol javim če je vse O.K.