Nakup C3-ja

Začel/a Satelit85, November 21, 2011, 10:01:59 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Satelit85

Pozdravljeni :)

Kot zagrižen Citroenar se prej kot obiščem razbe strani z avtooglasi, najprej obračam na vas. in sicer, ve kdo za kakšnega C3-ja, po možnosti z dizel motorjem, lepo ohranjenega in s ceno tam, nekje do 4000€ in da je 1.lastnik? hvala za odgovore :) Lep pozdrav :BigThumbs:

Gox

Danes mi je padu v oko tale oglas, načeloma avto lep za videt, ne preveč km, Hdi ...

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5379806&show=1

Ker je vpisana tudi številka šasije, sem pogledal v Citroen servis, kaj piše o tem avtu ... tam pa piše da je dostavna različica C3.

Pod opremo, ni zadnji sedežev, zadnjih vzglavnikov, zadnjih pasov ... tudi brez meglenk piše. (čeprav jih na sliki ima)

gregor

Smo že obravnavali nekje na forumu. Mislim da jih je pol na avtonetu takih.
Sicer še ni nujno da je slab nakup.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Satelit85

hm, ta pa ne zgleda slabo Gox... ful lepo ohranjen itd...sam tu, da je dostavno mi pa ne gre lih v glavo :Hammer3: bom kar prodajalca poklicu in ga uprašu kaj sploh je na stvari... je pa že tu fajn, da je z naših koncu :)
 hvala za odgovor :)

zlomjo

Tudi jaz kupujem podobno. Tega sem si ogledal in tudi vozil. Je uvožen iz Francije, zadnji žig v servisni knjižici je na 60k leta 07 v Franciji. Potem ga je kupila ena iz Lucije in prodala nonci, ki ga zdaj prodaja. Vozil sem ga in mi je bila vožnja všeč. Motil me je malo obrnjen volan, avto sicer lepo teče in drži smer. Ročke za zapiranje vrat so bile vse 4 oguljene in tudi plastika roba prtljažnika je zguljena. Torej so ga imeli po moje kakšni serviserji. Na strehi je par poškodb toče (še vedno dosti manj kot na mojem berlingiču).

MSrougeZX

Meni se zdi predrag...za ta keš dobiš xsaro...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

aygo

[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Jaz bi reku da je to isti avto, kot iz drugega sporočila v tej temi ...

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5486073&show=1

zlomjo

Jaz pa rečem, da je. Sem se pogovarjal s prodajalcem.

Gox

A je v obeh primerih še enak prodajalec? Al se je vmes že zamenjal?

ModelJT

Verjetno ženi prodaja ni šla najbolje pa zdaj mož poskuša.
[SIGPIC][/SIGPIC]

bartmatej

@GOX a lahko prosim pogledaš še za moj avto in mi narediš en print screen iz Citroen servisa.
Èudno mi je, ker ko se prijavim v "My Citroen" mi kaže da ima avto(C4 GP)robotiziran menjalnik, kar pa ni res,
Kupil pa sem novega z 1 dnevno registracijo, tako da ga pri prodajalcu najbrž niso zamenjali.
VIN št.:VF7UA9HR8BJ537215
Hvala.

LP Matej

ModelJT

Sem šel jaz pogledati. Piše tole: C4 PICASSO IZVEDENKA BREAKA ZA PROSTI ÈAS 1.6 HDI Robotizirani ročni menjalnik 6
[SIGPIC][/SIGPIC]

bartmatej

A se komu kaj sanja zakaj piše robotiziran menjalnik, v bistvu je pa ročen?

LP Matej

ModelJT

Citat od: bartmatej;118231A se komu kaj sanja zakaj piše robotiziran menjalnik, v bistvu je pa ročen?

LP Matej

Saj piše robotizirani ročni menjalnik.
[SIGPIC][/SIGPIC]