Nakup C3-ja

Začel/a Satelit85, November 21, 2011, 10:01:59 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bartmatej

Ja ampak jaz nimam robotiziranega ročnega menjalnika, ampak samo ročni 6 stopenjski menjalnik - imam "šaltkeber",
zato mi je čudno.

LP Matej

touster

Napaka pri prevodu. Prijavi se pod angleško, ti bo prav kazal.

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

bartmatej

No, pa smo prišli zadevi do dna.
Hvala.

LP Matej

zlomjo

Prodajalec je isti, ceno pa je že kar spustil, saj je začel čez 4000, kolikor se spomnem.

dvorjan

Pa bo se spustil, preden bo sel avto od hise. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Gox

Danes sem si slučajno ogledal tega C3-ja ...

kaj človek vse vidi ... avto letnik 04/2005 in ne boste verjeli, gor gume Michelin z DOT- om 0705. Preperele, profila mogoče 2 mm, na delih celo natrgan po tekalni površini, gume tako na oko napol prazne.

83.000km, mašina v redu, potreben servisa ... prednji odbijač menjan/barvan, na robu na levi se vidi, da je še kar slabo pobarvan. (povozili zajca) Pa prvi desni pokrov na kolesu je malo pogrižen.

Zavorne ploščice menjane.

Avto sicer v redu, samo potreben menjave brisalcev, baterije v daljincu, obvezno gum takoj in servis za naredit.

Cena pa navita kar precej ... če bo lastnica drug teden še kaj pripravljena se pogajat o ceni in jo realno spustit, potem bo mogoče še ta črnc pri nas doma.

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Gox

Gospa pravi da pod 4.500€ ne gre, ker je avto res dober z izjemo gum :)

Hvala lepa in nasvidenje :emot96:

grozny

ha če ga ona tako prodaja, pol lahko jaz mojo Rošo prodam za 2000 Euričev.

kdo kupi?

matr je folk nerealen. pa kje živijo v oblakih?
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Jogador

Citat od: grozny;120094matr je folk nerealen. pa kje živijo v oblakih?

Z mojo še vedno iščeva en avtek zanjo, to ne moreš verjet, kakšne so cene.
Pa vsi so odlično ohranjeni!

Zadnji, ki sva ga skoraj kupla je bil super ohranjen, pravkar s servisa itd...
Najprej se ni dalo dobit testne vožnje, ker ni registriran, pol ne zato, ker je zaparkiran... Pridem s preskusnimi tablicami, mi ga tip postavi na parkirišče, speljem do semaforja, obrnem in nazaj h prodajalcu.
Avto takšen, da bi servis več stal kot cel avto, pa je biu kao odličen!:Hammer3:

Rečem prodajalcu, če se zajebava, njegov odgovor pa: "Kaj je, saj se pelje!":argue1:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Gox

Vidim na Anetu en kup belih C3-k na prodaj, vse 1.4Hdi, potem vidim da so vse pri enem trgovcu, na slikah imajo C3-ke francoske tablice ... po številki šasije pa so to dostavne C3-ke.

Zgleda so uvozili en šleper službenih C3-k.

dvorjan

@Gox: Ena ideja. Kaj pa ce doma kupite novo C3? Pac date tiste 5 jurjev pologa, potem bi tudi obrok za lizing moral biti relativno ugoden? Ker meni se zdijo te cene nenormalno navite ... Ali pa ce se, se opravicujem, ker govorim bogokletno, pogleda se kakega Clia - veliko izbire, tudi lepo ohranjeni primerki, nizje cene ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Gox

Ah kje pa ... se ne mudi za kupit avto ... jaz samo tako za info vsakih nekaj dni prečekiram kaj se prodaja na netu.

Ax itak dela ko urca ... pa še prikolico vozi ... čez 1 leto bodo pa tudi C3-ke že cenejše. (Ax je registriran do septembra)

Novega nikakor, na lizing, kredit še manj ... mama z minimalno penzijo lahko kupi samo še enega AX-a.

garac

Penzioniste v taxi, ali kako je že slogan!
Saj res, a mislite, da bi vam taxi peljal tudi drva na prikolici recimo?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/