Zadnji brisalec

Začel/a hadei, Maj 13, 2007, 12:09:00 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

Ali je ?e kdo menjal zadnji brisalec? namreč, zanima me koliko pride originalen, glede na to, da ima tisto plastiko. Jaz sem kupil kar navadne za zeeelo malo dinari, ker mi zadnji brisalec ni tako pomemben. Vem, da lahko menjam samo gumico in tako obdržim izgled originalnega brisalca ampak....drugi?  :)   Je ?e kdo kupil originalnega in koliko je bila ceNaš! To me zanima bolj iz "firbca". nič drugega.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Picdriver

Na mojem Picu so mi menjali na servisu (takrat cca 2.500 SIT), na ženinem C3 (je enak) sem kupil na A-netu Valeo in je bil pod 2.000 SIT (komplet z obema prednjima sem dal 32 eur).

hadei

Ja kaj pa tista masivna plastika? Kako si to uredil. Saj jaz sem jih menjal, samo sedaj se pa? vidi kovinsko ogrodje brisalca. Originalen pa je plastičen.  Zadnje sem kupil kar v Hoferju za 5 ? par  :). Ni toliko važno. Za sprednje pa sem plačal 33 ? za VALEO kot ti. Samo ne tiste z ?irokimi gumami. Navadna oblika. Ampak za sprednje reskiram ve? denarja. Ziher je ziher.  Kako si uredil z plastičnim ogrodjem na zadnjem brisalcu?!
[SIGPIC][/SIGPIC]

Picdriver

Kako sem uredil? Ja, kupil sem takšnega - plastičnega! Je original Valeo in paše na C3, Picasso, ... (verjetno ?e na ostale Citron?ke) ter mali milijon različnih Pi?ojev.

hadei

A tudi preko neta si dobil z plastičnim ogrodjem?! Tako kot je original?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Picdriver

Citat od: hadei;7439A tudi preko neta si dobil z plastičnim ogrodjem?! Tako kot je original?

Ne preko neta, ampak na A-netu (trgovina z rezervnimi deli tudi na Jadranski v MB). Dobil sem takšnega s plastičnim ogrodjem - v bistvu je od Valea originalen tip za Citron?ke. Enakega bi dobil na poobla??enem servisu kot originalen rezervni del!

hadei

Ah, nisem vedel. Dobro, vem za drugi? :emot58:
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Re?il sem se kovinskega nosilca klasi?nih brisalcev, ker sem razstavil brisalce in vstavil novo gumico v stari originalni "plastični" nosilec. 5 minut dela in 5? za dva kosa zadnjih brisalcev......in vse je po starem :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jerry

Jaz sem tudi dobil kot Pic. Od valeo-ta kr ?e plastičnega.
Danes pa sem kupil silicijeve brisalce...neko novo pakungo plavih....oba za 23?. Mislim da so 65cm. A mate tudi vi take....nisem niti ?e montiral niti meril, ker sem neki menjal pa sem moral ?e nekaj vzeti tko da mi ni bilo tako nujno.
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

peter skala

a je kdo menjal zadnji brisalec,kakšna je kaj cena.
tale sneg je bil pa malo prete?ek za njega in je počila plastika.tista pri vijaku ki ga drzi na šipo.torej rabim cel sistem s fedrom vred.
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

hadei

Haha, meni se je zgodilo podobno, in sicer meni je zlomilo os na metlici. Hvala qurcu, da samo to tako, da moram menjat samo metlico brisalca. drugače pa iz istega raloga kot tebi.
Jutri grem na poobla??enega in bom vprašal za celoten sistem. 'Bemti je letos hitro zima.....
[SIGPIC][/SIGPIC]

mirchi

avtoodpad Sajko Joče v smeri iz roga?ke slatine proti Pod?etrtku ma Pica v delih.Pa dobre cene
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

hadei

Metlica je bila 10?.
Ro?ka pa stane ?e dodatnih 38?
. To je seveda brez motor?ka.
[SIGPIC][/SIGPIC]

_riky_

Si bom še jaz sposodil temo, in sicer imam en problem.

Sicer, dogaja se mi, da me avto pozdravi, ko ga odklenem. Sicer izgleda kot mali pes, ki je zadovoljen, ko me vidi in pomaha z repom (beri zadnji brisalec).
Torej ko pritisnem na daljinec ali vtaknem ključ v ključavnico in ga odklenem (ko ga zaklenem je OK) se prižge zadnji brisalec in se ustavi kar nekje.

Med vožnjo, recimo ko ga prižgem, pa naredi recimo en cikel pa pol, pa se ustavi kar nekje, lahko na začetnem položaju, lahko pa kjerkoli...

Rele se sliši, ker sem se usedel v avto in ga zaklenil/odklenil in se je slišal tisti klik releja, ko je rele že spet preklopil pa se je brisalec ustavil (že spet kjerkoli)...

Ima kdo kako idejo kaj je narobe?

dvorjan

Kak stik zick, samo kje. V obvolanski rocici, nekje na poti do brisalca?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!