Zadnji brisalec

Začel/a hadei, Maj 13, 2007, 12:09:00 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

_riky_

Možno, ker me zafrkava enako stikalo za luči na levi ročki, pač kot da bi ga obrnil nazaj na ničelni položaj in se mi ugasnejo luči na armaturki (osvetlitev gumbov klime,...)

Kaj svetujete, ker za sedaj sem našel super rešitev, namazal zadjo šipo s preparatom , ki je podoben vosku, da kapljice polzijo dol z nje in brisalec izklopil pod tapeto v prtljažnih vratih :)

Pred časom sem bral na nekem angleškem forumu, da je lahko zapacan motorček, lahko napaka na elektroniki obvolanskih komand, masa na motorčku, stikalo za ničelni položaj...ene 5 razlkičnih stvari...

Kdo imel kej podobnega?

vinotoc

A toliko možnosti!. Meni se dogaja isto. Pa se malo poigram, veækrat na kratko vklopim in izklopim zadnji brisalec med vožnjo in naenkrat ostane v položaju kot je treba. Pravijo da je motorček, nek drsnik ali nekaj podobnega. Pa naj bo tako, dokler ne crkne. Vseeno sporoči kaj si odkril, če boš šraufal.
LP vinotoc
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

seba

Jaz sem ga zamenjal nekje oktobra, komplet celega -se mi je tudi odlomil (pa ne od snega ), je bil 22 evrov na servisu.Moral sem ga sicer naročit čakal pa sem 3 dni.

LP.

alesz

CitatPred časom sem bral na nekem angleškem forumu, da je lahko zapacan motorček, lahko napaka na elektroniki obvolanskih komand, masa na motorčku, stikalo za ničelni položaj...ene 5 razlkičnih stvari...
Stikalo za ničelni položaj je v zapacanem motorčku.......ker se ne ustavi na pravem mestu ga elektronika ponovno prižiga......mislim ,da je razstavljanje že bilo nekje,je pa enako pri berlingu....

vinotoc

Ojla,
@riky, so mi včeraj na servisu menjali motorček zadnjega brisalca in je sedaj vse OK. O ceni pa ne vem, ker sem od prijatelja dobil star motorček in so mi tega gratis menjali.
LP vinotoc
.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

garac

nov motorček brez popusta je cca 180€
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/