Pametovanja o vrednosti Citroenov

Začel/a ModelJT, November 03, 2011, 08:15:18 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deuche

Glej dvorjan, avti kljub akciji niso niti blizu vredni denarja, ki ga za njih zahtevajo. In mene kot potrošnika, ki mora nekaj preplačat ravno ne zanima kako si v verigi to porazdelijo.

mirchi

Jamrate kak malo zasluzijo s prodajo,ste pozabli,kak svijsko sluzijo potem s servisi,popravili,prodajo delov? Pa najmanj tri leta za vsak nov prodan avto. In citroenovi polizdelki se kvarijo.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Flukturr

Citat od: mirchi;113948Jamrate kak malo zasluzijo s prodajo,ste pozabli,kak svijsko sluzijo potem s servisi,popravili,prodajo delov? Pa najmanj tri leta za vsak nov prodan avto. In citroenovi polizdelki se kvarijo.

Seveda nekje je računica, o tem smo že govorili ;) Tiste popuste vedno v končni fazi vedno pošteno plačamo.

Za dodatno 3 letno garancijo, redno ceno servisov 5 let in original nadomestne dele v 5 letih plačamo po oceni Freedrive 3.400-6150€.
To pa je tudi okvirna cena popustov ki jih dobimo pri Citroenu.

lpF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

garac

tiste popuste naj si..., dokler se zavarovanje in ostale zadeve plačujejo na polno ceno. Naj napišejo redna cena, ne pa neke prežvečene brezvezne marketinške fore prodajat. Najbolje, da še streho obarvajo z rumeno in napišejo gor +10% gratis
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mirchi

Zavarovalnice so pa ze skos nova tema. To je pa tak najvecja golazen. Bit zavarovalniski agent : angel varuh. Vsako leto novi in novi popusti,pa ne vem kaj,pa vsako leto vec placam.

garac

Mirchi, lepo te prosim, pa kaj na štajerskem res ne gre brez kletic in vulgarizmov, ali pa si se od xa nalezel? haha, zdaj grem pa pogledat citroenar koledar. Zakaj? Da vidim kakšna luna je
[SIGPIC][/SIGPIC]  

deuche

Tudi pri nas dol ne gre brez tega, sploh, ko se govori o šoldih. Aja pri vas se takrat že skoraj pobijaste.

garac

Me ne moti, ma za šankom preklinjajte kolkor česte ane, lahko tudi pametujete doma ženi, ampak preklinjan in dokazovanj lastnega ega ... ne vem, če to sodi na naš forum? Menda smo si prebrali navodila. Kako bi se počutil, kot nov član, prideš na forum, končno zbereš pogum, nekaj vprašaš, potem pa se vsuje nate: Ma, kaj si *uknjen? Vsi ste *reteni itd... Za avto maš, za gume pa ne... Fantje velikokrat se strinjam z vami, ampak, žal to ni način, drugače je najbolje, da forum ugasnemo, vsi problemi rešeni.

To je moje osebno mnenje.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

deuche

Pa saj sem se tudi tu samo *aval. Samo veš kako je, malo pač zdrsne iz navade. Pa tudi ni nič narobe, če nas občasno malo opozoriš. Saj veš, slabo pamtim i.... :AngelPray:

mirchi

Ma se mi zdi,da je ze dva dni neko cudno vzdusje. Baje je baba tecna pa nataknjena cez dan,ce ni ponoci,pa saj niste babe.(zenske ne zamerit,nic slabega)ne vem pa zakaj ,ce clovek pac pove svoje eni pop... Pa ce mas drugacno mnenje si nevemkaj pa surla do podna pa cudni izrazi. Zdajle bi lahko napisal se kako pikro pa se bom vzdrzal.

Se pa posujem s pepelom. Tudi sam se vcasih neprimerno izrazam. Se bom poskusil kontrolirat.

Vsak spricer se zagreje,ce predolgo stoji.

Flukturr

Citat od: garac;113960tiste popuste naj si..., dokler se zavarovanje in ostale zadeve plačujejo na polno ceno. Naj napišejo redna cena, ne pa neke prežvečene brezvezne marketinške fore prodajat. Najbolje, da še streho obarvajo z rumeno in napišejo gor +10% gratis

Poglej to iz tiste svetle plati... Èe se ti že bohnedaj zgodi da ti avto ukradejo, ali imaš totalko, dobiš v prvem letu od zavarovalnice z odšteto odbitno franšizo celih 7.000€ več kot si plačal za avto... to je moj primer...
Sicer slaba tolažba, ampak vseeno.

LPF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

mirchi

Caki malo. Ni mi jasno kak ti nekdo da vec dnarja,kot stane avto? Kje si pa to zavaroval?

harvey

Citat od: mirchi;114077Caki malo. Ni mi jasno kak ti nekdo da vec dnarja,kot stane avto? Kje si pa to zavaroval?

verjetno je tale trik vmes
CitatZavarovanje na novo vrednost: V primeru minimalnega doplačila premije se zavarovancu lahko prizna razlika med nabavno vrednostjo novega vozila in izplačano zavarovalnino iz osnovnega zavarovalnega kritja (dogodki v prometu).
.
.
.

[SIGPIC][/SIGPIC]

mirchi

Nak. On je napisal,da je dobil vec,kot je dal.

deuche

Očitno si kak segret špricer preveč spil pa ne zastopiš. Kasko tudi pri 10let starem avtu plačaš na ceno novega po ceniku. In če je po ceniku 30k, s popustom pa ga kupiš za 20k, si zavarovanje plačal še vedno na 30k (glej kaj se buni garač) in če imaš to srečo, ko je omenil flukturr ti tudi izplačajo za novega 30k. Razlika pa v žep.

Samo če to res funkcionira, potem ne vem zakaj jaz hodim v službo? Kupiš pet avtov v akciji jih prodaš kot ukradene in ti nekaj kapne, potem pa še zavarovalnica za vsakega 7k viška plune pa je to vsaj 50k v žep. Kdaj je naslednja Citro akcija???