Pnevmatsko vzmetenje pušča

Začel/a RoKsOn, November 04, 2011, 01:26:21 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

uri2001

Citat od: se-ma;119000Meni so vreče menjali v Ljubljani na Citroen servisu na ulici Jožeta Jame ta servis se je sedaj preselil nekam drugam kot so me obveščali po pošti, če se ne motim so sedaj tukaj - http://saloni.citroen.si/avtotehna-vis/ . Debata o teh vrečah je že kar dolga, malo se pobrskaj po forumu, nekdo je pred kake pol leta napisal kakšna je razlika med vrečami, mislim da samo v oznakah.

hvala za info. sem pogledal, preštudiral, preklical pol slo. in ugotovil da so gladko dvignali cene, tista ko je bla prej poceni je zdaj cena 173 € kom. To je od nekje oktobra dalje prej so ble pa cene okoli 60 € za kom :(. Tak da bomo mogli pač po višji ceni kupit :(, če ima kdo še kakšno cenejšo varjanto nej prosim napiše. Hvala :)

borreas

Danes mi je Jenko zamenjal obe zračni blazini, cena ene je 173,30. Pravi, da se sedaj vgrajuje te, ker so baje boljše.        

Lp

uri2001

fajn če so boljše, sam zdej jih bomo plačali 113€ več po kom. zgleda da so ugotovili, da za manjšo ceno dobijo boljši izdelek in so pač prilagodili cene prejšnjim. :(

Dtrzan

tudi jaz sem dočakal ta dan ko je bil avto čist natleh, pa se ni dvigu cel dan, niti kompresor ni zalaufu.
po dvajsetih minutah avto ugasnem, pa je začel polnit blazine.
Èez dan sm se še mal vozu, pa se je enkrat čist posedu, drugič pa čit nič.
Ali bi lahko bil kak ventil pokvarjen al je kaka vlaga bla not pa je pomrznu, al so pa res blazine

Prosim za pomoč

alesz

Vreča začne puščat na delu kjer se "zloži",se pa večkret pojavi,da se ta del drugače stisne in včasih je puščanje manjše.Najboljša je vulkanizerska varianta,vrečo napihnit in potopit v vodo.......
http://www.citroenar.eu/showpost.php?p=114056&postcount=16

AUT

Da še jaz povem mojo težavo z blazinami. Pred cca 14 dnevi se je avto (C4GP L2007) kar naenkrat spustil, ko sem ga prižgal in se peljal se je dvignil, a to se je vedno bolj pogosto dogajalo in na desni blazini se je slišalo ššššššš, kar pomeni da je spuščala. No in odpravim se do Citroen servisa in sicer Švarc na Ptuju. Povejo mi da ena blazina stane 173 €. Vredu, pa se odpravim na Petovia Ptuj, kjer sem tudi kupil avto. Zelo prijazni in odlični mehaniki. Avto pustim pri njih, da bodo vse precerili in mi dali nadomestni avto-super. Naslednji dan mi povejo da bo treba blazine menjat in da jih bodo in to pazite pod GARANCIJO. Nisem mogel verjet. Ko se avto dobil nazaj sem vseeno vprašal koliko stane blazina in rekli so da je cena ene blazine 143 € vendar so ji naročili iz Avstrije kjer pa stane 68 €. Tako, da upam da sem vam kaj pomagal. Aja avto ima 160.000km.

ModelJT

Èaki a zdaj so ti zamenjali pod garancijo ali si moral plačati?
[SIGPIC][/SIGPIC]

AUT

Pod garancijo!!! Nič nisem plačal, še lepo opran avto me je čakal.

dvorjan

No, to pa je vredno vse pohvale. Bravo servis.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

MSrougeZX

Res bravo...sem že slišal za ta servis da se lepo potrudijo.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

matelek

Pozdravljeni !
Tudi sam sem lastnik c4 Gp letnik 2008. Ker sem lastnik avta komaj mesec niti nisem take pozornosti polagal na to, ampak ko čitam ta članek, vidim da se mi dogajajo iste stvari. Kompresor vedno bolj pogosto slišim, včasih v krajših intervalih, včasih enkratno ampak več sekund skupaj. Nekaj dni nazaj sem pa tudi našel avto skoraj na tleh, vendar se mi je takoj dvignil na normalno stanje, v cca. 5 sekundah. Takoj ko sem avto kupil sem šel v avto Švarc na Ptuju, da malo pogledajo in ko sem mu povedal da se večkrat sliši kompresor mi je dejal da je to normalno.
No očitno bom moral razmislit o menjavi vreč, še prej bom pa zamenjal servis (verjetno na Petovia Avto , kot je priporočal AUT.

zlatorog

Citat od: AUT;124281Da še jaz povem mojo težavo z blazinami. Pred cca 14 dnevi se je avto (C4GP L2007) kar naenkrat spustil, ko sem ga prižgal in se peljal se je dvignil, a to se je vedno bolj pogosto dogajalo in na desni blazini se je slišalo ššššššš, kar pomeni da je spuščala. No in odpravim se do Citroen servisa in sicer Švarc na Ptuju. Povejo mi da ena blazina stane 173 €. Vredu, pa se odpravim na Petovia Ptuj, kjer sem tudi kupil avto. Zelo prijazni in odlični mehaniki. Avto pustim pri njih, da bodo vse precerili in mi dali nadomestni avto-super. Naslednji dan mi povejo da bo treba blazine menjat in da jih bodo in to pazite pod GARANCIJO. Nisem mogel verjet. Ko se avto dobil nazaj sem vseeno vprašal koliko stane blazina in rekli so da je cena ene blazine 143 € vendar so ji naročili iz Avstrije kjer pa stane 68 €. Tako, da upam da sem vam kaj pomagal. Aja avto ima 160.000km.

Mogoče se ve pri kom so naročili blazine...Jih imajo v Leibnitz ali v Grazu...Hvala...Sem uredil...naročil v Angliji v 24 urah paket doma 219 funtov...:BigThumbs:

Elwizz

Jst sm pred enim mescom zamenju obe blazini in danes je avto spet na tleh :S

ModelJT

Citat od: Elwizz;150901Jst sm pred enim mescom zamenju obe blazini in danes je avto spet na tleh :S

Potem pa verjetno niso blazine krive. Ali sta že neovi tako hitro spustili?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Elwizz

Možno, da je še neka cev kriva, ki vodi do blazin. V ponedeljek grem še to preverit. Èe ni to, pol bo pa kar velik strošek po moje :S