2011 Auto e Moto d'epoca, Padova

Začel/a ModelJT, Oktober 30, 2011, 06:50:43 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

V soboto 29.10.2011 smo bili jaz, harvey in zeko v Padovi na Auto e Moto d'epoca. Sem bil kar malo šokiran ko sem tja prišel. 15 hal, vsaka pa tako velika kot pol Gospodarskega razstavišča. V njih so se nahajali različni avtomobili, klubi, prodajalci, vsaj 3 hale so bile rezervirane samo za prodajo rezevnih delov za starodobnike. Večina avtomobilov je bilo naprodaj. Vstopnina se mi je zdela kar draga, v primerjavi s kakimi drugimi sejmi/saloni (18€ za odrasle in 14€ za mladoletne od 13 do 17 let). Več bodo pa slike in morebitni komentarji povedali.

Že ko smo prišli je bilo zunaj veliko ljudi, tako da smo za vstop čakali vsaj 30 minut. Na tabli, ki je bila na stavbi je bila narisana tudi Dijana. Notri sta nas prvo pozdravili dve Alfi in Campagnola, potem pa dve DS-ki.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Na vrsto sta prišla dva predvojna in seveda Fiat.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

Naslednika binacchine najbrž poznaš, model A112, z njim je začel svojo dirkaško pot Peljhan, če se prav spomnim
Nekaj modelov dobro izgleda, tista zraven F500 recimo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

A vas treh lepotcev pa nimas na kaki sliki poleg DS-ke?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

ModelJT

Malo vmesnih fotografij, preden pridemo do enega zanimivejšega razstavnega protora.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Za ovinkom smo opazili en lep Audi 80 Quattro, zraven njega pa nekaj malo manj normalnega. Potem smo si ogledali nekaj Mercedesov 300 SL in 190 SL ter prišli do nekih malih avtomobilov imenovanih Bianchina.
[SIGPIC][/SIGPIC]

harvey

Citat od: dvorjan;113381A vas treh lepotcev pa nimas na kaki sliki poleg DS-ke?

Žal se nismo prišli igrat manekene ampak gledat avtomobile...
.
.
.

[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

Hvala bogu, da ste normalno usmerjeni. Raje kak avto pogledam, če že deklet ni na vidiku, da bi pa desce gledal, to pa... ??? Nimam besed, te DS3 fahrerji so res opasni, ko sem v njihovi družbi sem vedno pazim, kdo je za mojim hrbtom
[SIGPIC][/SIGPIC]  

harvey

Nekaj izbranih citroenov...
1. 2011 Auto e Moto d'epoca, Padova
2-5. DS, med drugim tudi "kačja izvedba"
.
.
.

[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Eh, sej nima smisla, da se poleg slikamo brez našega forumskega supermodela Dvorjana, bi itak izpadli ko uvele cvetke... =)). hehe
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

ModelJT

Ma sem že za* en post zgoraj.... Hudič pa ta tehnologija.

@garač Nasledniika poznam samo nisem vedel da je to naslednik, tele sem pa prvič videl.

Drugače pa evo ta zanimivejši razstavni prostor.
[SIGPIC][/SIGPIC]

harvey

II.
1-3. Off-road izvedba in posledice
4-5. Lep Mehari
.
.
.

[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

a je bil mehari 4x4 naprodaj? a je dejansko 4x4 al je kvazi?
[SIGPIC][/SIGPIC]  

harvey

III.
1-2. Lepotec Henri Chapron
3. Citroen SM
4 - 5. zgodovina
.
.
.

[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Citat od: garac;113391a je bil mehari 4x4 naprodaj? a je dejansko 4x4 al je kvazi?

Hja imel je oznako 4x4, lih pod njega se pa nisem ulegel...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si