2011 Auto e Moto d'epoca, Padova

Začel/a ModelJT, Oktober 30, 2011, 06:50:43 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

harvey

Citat od: garac;113391a je bil mehari 4x4 naprodaj? a je dejansko 4x4 al je kvazi?
Tole je bilo od meharijev naprodaj, pri prvem si dobil še sejemski popust....
.
.
.

[SIGPIC][/SIGPIC]

harvey

.
.
.

[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Kje je bil pa ta oranžni Mehari? Sem ga spregledal izgleda.

Na prvi sliki so teli nekaj nakladali, samo nimam pojma kaj.

Za nakladači pridejo Abarthi, Alfa klub Milano in Jaguar E-Type.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Malo več časa sem porabil pri NSU-ju. Veliko je bilo na kupu tudi avtomobilov znamke Autobianchi, natančneje modelov A112 Abarth.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Modelčki še pridejo, deli tudi, majic je bilo tudi veliko, sem jih par tudi sam vzel, slikati sem jih pa čisto pozabil. Jih je bilo pa cel štant, vse vrste. Za citroenarje si lahko dobil žabo, dijano, spačka, meharija, SM-a na majici. Bom pa svoje škljocnil, za primerjavo.

Prostor //www.porchemania.it in pa lep Maseratijev znak.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

@ Garač, počasi, ni še konec šova... :). Jaz sem domol prišel olajšan za nekaj 10€ in z eno veliko lepo izkušnjo, in bi se ob tem še enkrat LEPO zahvalil Harveyu za vožnjo in povabilo ter seveda tudi jankotu za dobro družbo!! Za sebe pa sem nabavil majico s spačkom (Amija ni nikjer da ga je*eš, ne delov, ne motivov, ne majic ne nalepk, ne modelčkov, skratka nič od nič) ter haynes manual za Ami 2CV in Diano... Bi moral met ModelJT še kake slike glede tega.. =))
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

harvey

Citat od: garac;113399Kaj pa modelčki, deli, majice ipd?

Robe kolikor hočeš...dva za pokušino, ostali modelčki žal niso ostri, ker jih moraš gledali skozi škatlo...
.
.
.

[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Citat od: harvey;113404Robe kolikor hočeš...dva za pokušino, ostali modelčki žal niso ostri, ker jih moraš gledali skozi škatlo...

Jap, sem jih v šusu navdušenja poslikal kar po vrsti, sam ni bila dobra svetloba ne tako ne drugače... :(
Lahko daš gor morda kak Michelin DS, če je kaka sprejemljiva fotografija :).

Bili pa so ti modelčki po 10€ kar se mi zdi konkretno upiljena cena...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

a 10€ se ti zdi drago zeko? Potem je najbž bolje, da nisi vprašal, koliko stane ds na baterije na sliki, bi te najbž kap zadela.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

ModelJT

Tele zadnje bi jaz slikal, a kaj ko je po skoraj 500 slikah dokončno crknila baterija. Dosti je bilo pujsov v obliki modelčka.

Zdaj pa malo na svež Italijanski zrak.

Na prvi sliki je Lancia Thema, poznamo jo tudi kot Chrysler 300C v originalu. Pa Maserati v vsej svoji lepoti.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Citat od: garac;113406a 10€ se ti zdi drago zeko? Potem je najbž bolje, da nisi vprašal, koliko stane ds na baterije na sliki, bi te najbž kap zadela.

za take male modelčke je to kar cena za moje pojme...
Vprašal pa nisem ravno iz tega razloga, glede na to da je tip pri sosednjem štantu hotel imet 14€ za en ubog Citroenov obesek...

www.keramika-genorio.si

harvey

tile modelčki so še nekako nekako...
.
.
.

[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

o, lepi pujski, in če so bili po samo 10€ bi si privoščil enega, ali 2...
[SIGPIC][/SIGPIC]