Cimos CX-Citroen Ovnak

Začel/a gule, Oktober 24, 2011, 11:55:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

pehorunkl

Meni se zdi pa najbolj pomembno samo to, da se nekdo tega loti, predvsem zase, in zadevo spelje po svojih odločitvah in zmožnostih. Na koncu se itak vsi tolčemo po glavi, kaj bi še lahko, kaj nismo in kaj bomo.
Dejstvo je, da je lahko nekaj odlično narejeno za mali ali veliki denar in seveda obratno - nekaj slabo narejeno za velik ali majhen denar.
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

Tiki

Citat od: pehorunkl;142542Meni se zdi pa najbolj pomembno samo to, da se nekdo tega loti, predvsem zase, in zadevo spelje po svojih odločitvah in zmožnostih. Na koncu se itak vsi tolčemo po glavi, kaj bi še lahko, kaj nismo in kaj bomo.
:BigThumbs:
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

gule

Citat od: zlikovski;1425092000€ ni dosti, ampak mi imamo prenizke plače!

Toliko koliko je plača v slo v eur je v bih v markah(torej 50%, ali več manj!). Liter mleka je bolj poceni v slo, pa hrana nasplošno...pa še vedno ne "kukamo"...:BigThumbs:

gule

Zadeva je skoraj cela pobarvana...še vrata in ostali pokrovi...avto je rdeč-babylon, streha, pa bela, poslikal sem, tudi nekaj švasarije, da lahko dobim oceno z foruma o kakovosti...:emot112:

gule

Še nekaj fotografij barakice...:take_picture:na zadnji sliki fušeraj švasarije, ali pa remek delo, kako za koga...:bombs:

gule

In še nekoliko:Red-Sleepy:

zlikovski

Me prav matra, kako bo zgledo, ko bo sestavljen.
Lepo rihtajte.

ModelJT

To ja bela streha, da bo fino hladno notri, pa še takoj se ga bo opazilo. :emot112:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Mike666

upam da ga vidim v živo drugo leto v Travniku na Oldtajmer skupu ;)

gule

Citat od: Mike666;142608upam da ga vidim v živo drugo leto v Travniku na Oldtajmer skupu ;)

Normalno...pa še krog boš dobil in mrzu pir:BigThumbs:

gule

Citat od: ModelJT;142602To ja bela streha, da bo fino hladno notri, pa še takoj se ga bo opazilo. :emot112:

Vidiš prav imaš o temperaturi, pa nisem razmišljal...:emot112:

gule

Citat od: zlikovski;142600Me prav matra, kako bo zgledo, ko bo sestavljen.
Lepo rihtajte.

Hvala...zgledal bo kot višnjev sladoled z smetano na vrhu...:argue1:

Zeko124

mene tud matra takale barva... Sem nestrpno čakal tele poste, pa moram rečt da super zgleda!

Srečno vožnjo, ko bo sestavljen :).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

pehorunkl

Sorči starči, ne sede mi kombinacija barv. Drugače pa lepo opravljeno.
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

gule

Citat od: pehorunkl;142629Sorči starči, ne sede mi kombinacija barv. Drugače pa lepo opravljeno.

Meni tudi ne, a ko me pita...jaz sem bil za original bacreno barvo...:bombs: