Uradni ali va?ki servis

Začel/a garac, Maj 11, 2007, 08:21:06 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Svoj avto zaupam

ooblašèenemu serviserju Citroen
34 (40.5%)
aškemu mehaniku
24 (28.6%)
ušarju
2 (2.4%)
am sebi
19 (22.6%)
rugo
5 (6%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 65

hadei

Gu?va je pojem, ki se lahko pojavi zaradi:

a) Res super servisa in hočejo vsi servisirat avte prav tam
    ali
b) Delajo hudo lenobno počasi kot, da se je čas ustavil

Pa to ne pomeni, da je tako. Samo opcija zakaj vse je lahko gužva.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Tisti ki mislite kako se ?igi kr tako dajejo v knjige to ni kr tako razen pri kakem va?kem ki pa? ?templa kar vse povprek. Servis ne zajema samo zamenjavo filtra in olja ampak točno tega kar piše v knji?ici na kilometrino itd itd... Ti to kr ko ena pa?teta... Malo jo prelistajte pa se poglobite v knji?ico kako tam lepo vse piše. ?e pa govorite kar se dela ali pa ne pa ste si sami krivi ker si ne morete vzet 3 ure dopusta da zraven stojite kar vam delajo na avtu to pa ste si čisto sami krivi niti ne veste kar plačate pa nič...

Na Citiyu stojim zraven avta a ?eparav poznam DOBRO od čistilke pa do direktorja VSE!!! Tam sva se tudi s picdriverom videla ko so mu operirali C3... Pa ?e s marisikom. Ve?krat grem tja na obisk, ali pa s sakimi strankami katere se zanimajo za avte itd itd... In ker ima tam prijatelje. (Svaka jim čast)

Bomo videli kako bo sedaj ko dobijo novega direktorja. Prej?ni je namreč bil sova??an par ulic stran od mene. Tega ?e sploh spoznal nisem oz. videl. Vse bo pokazal čas. Aleksandru Brun?kotu pa se ?e enkrat zahvaljujem za vse in tudi v imenu CTS-a ter celotne citronije v Našem koncu pa ?e dlje. :emot112: :emot112: :emot112: :emot112:

garac

KAj ne bi res enkar pripeljal v AH Kanj na pregled, ti ko trdi? da naredijo vse kar piše andrej? Ali pa Kozmos Lj? ?e števca ne resetirajo, pol pa ja gospod, nazaj pripeljte? Sory, a zarad vaše napake bom nazaj vozil? Kdo mi plačal gorivo in predvsem čas, ki ga bom za to porabil? Sory, oprostite, bom ja samo na ve? servis zagotovo ne
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Picdriver

Citat od: Xandrej;7327Na Citiyu stojim zraven avta a ?eparav poznam DOBRO od čistilke pa do direktorja VSE!!! Tam sva se tudi s picdriverom videla ko so mu operirali C3... Pa ?e s marisikom. Ve?krat grem tja na obisk, ali pa s sakimi strankami katere se zanimajo za avte itd itd... In ker ima tam prijatelje. (Svaka jim čast)

Ja Andrej, dobesedno operirali in porihtali tako, da sploh ne vemo, da ga imamo. ?e ve?k kot leto dni samo tankamo in furamo, prej pa se mi je ?e skoraj malo mežalo poleg te jajce! KNOCK, KNOCK, ... !!!

soncek

Citat od: garac;7328KAj ne bi res enkar pripeljal v AH Kanj na pregled, ti ko trdi? da naredijo vse kar piše andrej? Ali pa Kozmos Lj? ?e števca ne resetirajo, pol pa ja gospod, nazaj pripeljte? Sory, a zarad vaše napake bom nazaj vozil? Kdo mi plačal gorivo in predvsem čas, ki ga bom za to porabil? Sory, oprostite, bom ja samo na ve? servis zagotovo ne

Ja, to je res - AC COSMOS Ljubljana niti ne resetira števca za servis! Ne moreš verjet! In izjava: "A res ni izginil ključek? Ja, verjetno je fant pozabil, ampak vse drugo je naredil! Je hitel k drugemu, ker imamo vedno gu?vo. bla bla bla"
:Paint-Angry:

garac

Problem je v tem, da vsi uradni tudi niso dobri, so nektari va?ki boljši.
ZAto je hvaljenje in zagoavrjenje uradnih brez veze. Napišite avto city je dober. To vemo, pa pohvalimo Gorazda in ekipo, pa Xandrej?ka, ki je skor njihov.

Napišite hodim na dober uradni, dober va?ki, da vemo kam it! In slabe tudi Napišite, da se ne bomo nasrali
[SIGPIC][/SIGPIC]  

hadei

Pri mojem serviserju brez licence za CITROEN vse izgine. Razni ključki, kilometri in podobna jajca. In zanimivo, da je prvi servis pri katerem ne rabim stat zraven, ker jim popolnoma zaupam. Pri drugih sem vedno bil zraven. Sicer je pri nekaterih potrebno bit zraven, ker ti potem vrnejo ?e DODATNO pokvarjen avto.....in to Z POOBLA??ENEGA SERVISA za CITROEN. Mater jim amatersko. Kot, da avte ?raufajo mesarji z dvotedenskim težajem iz avtomenike. In to je AVTO**** v Mariboru. Kao AH in OH servis. Saj ni čudno, da imajo gu?vo, ?e morajo vsak avto dvakrat ?raufat. Poleg tega pa ne zaznajo napake, ko lastnik sam zazna, da nekaj ni v redu. Potem se zaradi njihovega OSTREGA očesa in ZNANJA ?e skorak v?ge avto. Koji pimpek potem POOBLA??EN SERVIS. .Pffujj.
[SIGPIC][/SIGPIC]

soncek

OK. Na AC Cosmos pojdite kupit novi avto. So res prijazni.
Pretekli teden so me iz Citroena poklicali za anketo o tem, kako je bilo kupiti avto... In sem jih pohvalila.
čakala sem na vprašanja o servisu - ni bilo. Ko je rekla: "Hvala, nasvidenje!" pa jaz "Opa, ?e malo! Za servis me vprašajte - tam je podn...!" "Ja, to pa bo druga anketa..."
Upam, da bo res!

garac

Hahaha, ta je pa dobra. No son?ek, počakaj na drugo anketo, svoje mnenje pa lahko ?e sedaj izrazi? na neodvisnem, neprofitnem forumu //www.citroenar.com
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Xandrej

Citat od: garac;7328KAj ne bi res enkar pripeljal v AH Kanj na pregled, ti ko trdi? da naredijo vse kar piše andrej? Ali pa Kozmos Lj? ?e števca ne resetirajo, pol pa ja gospod, nazaj pripeljte? Sory, a zarad vaše napake bom nazaj vozil? Kdo mi plačal gorivo in predvsem čas, ki ga bom za to porabil? Sory, oprostite, bom ja samo na ve? servis zagotovo ne

Zakaj pa nii zraven ko ti avto delajo... Ttvoja napaka. Nategnit te itak vsak hoče dan danes... Tvoja krivda. Stoj zraven vidiš kako se dela za avtom, komunicirač z mehanikom in vidiš kaj ti delajo in kaj pla?a?. Simpl ko pasulj.

hadei

To sem delal takrat, ko serviserjem nisem zaupal. Sedaj imam serviserja kateremu zaupam, ne da bi ga nadziral.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Ni ga serviserja na svetu, da mu tam pustim avto... Nažalost.:bombs:

garac

Sory drejko na enih servisih ti ne pustijo zraven stat in pametovat, ti potem ne morejo zaračunat ur
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Xandrej

Sory bejbi pol pa avto iz delavnice ven in ko vas J***... Simpl. boš videl, da si premisli.:argue1:

hadei

To je res. ?e želiš, da si zraven in ne pusti...potem pa ?aubau, grem k drugemu.
Nobenemu ne dela? nič škode, ?e si tam. ?e ?E moraš bit.
[SIGPIC][/SIGPIC]