Berlingo HDI90 multispacepack

Začel/a AndryAndro, September 06, 2011, 08:29:22 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

harvey, kaj te tezi? Lahko kako pomagam?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

mitja12345

kot je napisano, dejstvo je,  da je Berlingo funkcionalen, drugače pa skret oz. polizdelek (motor, podvozje,...), ko pišete, da je to tovorni avto..nevem no...sedeži ponovno za okras? Zakaj tudi gume tresejo - dober mehanik Citroenov mi je povedal, da je pri novih Berlingih in C4-kah kar pogosto zategoval "kugle", ker so baje čisto (nekatere) "losane".
kar se dejansko napak tiče, sej se jih ne da spregledat, ker dejansko motijo....zakaj živ bog neve, zakaj mi tempomat cuka, če povišam hitrost, zakaj se bluetooth seseda, zakaj avto, ko je mrzel cuka in sevede sklopka podrsava..to niso napake, katere sliši samo dobro uho...to so zelo moteče napake....jaz ga žal menjat ne morem še, je pa 100% zadnji Citroen.

Tako mnenje imam, od kar sem dal od sebe C4GP 1.6 turbač...to je pa slabše kot....samo v vednost!

mato

Kako so eni občutlivi. Kaj vse vas moti, to je od preveč časa. Nekateri pa še na servis nimajo časa it, sploh ga pa nebi 12 krat pelav. Berlingo je zakon, mi smo z vsem štirim ki jih mamo pr hiš zadovolni,bolj kot smo bli prej z Mercedezom. Saj ja mercedeza je zamenjal Berlingo XTR, super avto.

AndryAndro

Citat od: mato;110244Kako so eni občutlivi. Kaj vse vas moti, to je od preveč časa. Nekateri pa še na servis nimajo časa it, sploh ga pa nebi 12 krat pelav. Berlingo je zakon, mi smo z vsem štirim ki jih mamo pr hiš zadovolni,bolj kot smo bli prej z Mercedezom. Saj ja mercedeza je zamenjal Berlingo XTR, super avto.

Dej Mato, ne še ti govort kako smo eni občutljivi. Ko boš naletu enkrat na tak avto, se spomni in ponovno obišči citroen forum. In ne mi govorit, da imam preveč časa in si sproti izmišljujem napake na avtu. Zaradi mene si lahko kupiš še ducat berlingov ali kakega drugega citroena, zase vem, da je to moj prvi in zadnji!
&REJ

MSrougeZX

Najbolj zanimivo je to, da z ene strani slišim tolko slabega o berlingu III, z druge pa samo pohvale...sem ravno spraševal soseda zadnjič, ki si je lastil enko, dvojko in sedaj ima trojko kako je kaj zadovoljen...pa samo hvalil in vsi njegovi znanci tudi ki ga imajo....edina stvar kar se mu je zgodila in ne samo nejmu, da ko pelje avto v avtopralnico se lahko zgodi da se avto sam zaklene z ključi not v kabini...je moral it iskat domov rezervni ključ...od takrat naprej vedno pove pubecom da ključ obvezno ven iz avta med pranjem.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

harvey

Citatharvey, kaj te tezi? Lahko kako pomagam?
S sluhom težko, ker menim, da nisi tak jack kot je Pete iz omenjenega filma, ki diagnosticira napake s poslušanjem....

Oprosti dvorjan, vendar sem se zmotil pri naslovu filma, pravilno je Lost Highway. Toplo priporočam ogled. Nisem našel ravno začetka izseka o "najboljših ušesih", vendar bo naslednji dialog dovolj zgovoren zakaj se gre:

CitatI don't like the sound of something.

- OK. I got to check in with the boss.
- It's OK with Arnie. Come on, let's go.

Pull it over, but keep it running.

Best goddamn ears in town.                  
Give that a try.

Beautiful...
Smooth as shit from a duck's ass.

Zelo zanimiva scena, ki ti bo zelo všeč zaradi vožnje, se odvije takole.
.
.
.

[SIGPIC][/SIGPIC]

MSrougeZX

Ta film mi je že od samega začetka všeč. Pravi psiho je Mystery man...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

mitja12345

Jaz sem tudi zelo zadovoljen, da ne bo pomote...ampak na živce mi gre, da nekateri trdite da je dober avto....naštel sem katere napake imam, upam da bodo porihtal čimprej - ne sekiram se preveč, dokler bo avto v garanciji...kar se pa tiče preveč časa...nevem no, dnevno delam 10 ur in se mi ne zdi lih fajn avto skoz vozit na servis. Hvala bogu imam kolega, kateri ga uzame in potem pripelje nazaj, ker sam nimam časa...na grobo, avto je super ampak polizdelek!

Zeko124

Polizdelek, polizdelek, polizdelek...

Mi smo imeli VW Caddyja... vse je nekaj škripalo, piskalo in tulilo, ko si šel čez ležeči policaj si mislil da bo vtrgalo kak kos stran od podvozja zadaj, prazen je imel tik tak zadnji konec v luftu (stresal se je pa tako da so se ob morebitnih odprtih šipah le te konkretno zatresle),... Ampak avto je šel, in šel, in šel, in še enkrat šel... dokler seveda ni pregnil. Za vse njegove take napake se ni nihče sekiral, ker je bil poleg 2. družinskega avta pač delavni stroj. Doma orodje ven in drug dan kolesa not pa na dopust. Torej strinjam se s trditvijo, da je to v osnovi delavni voz, tisti Multispace pa je pač izvedenka "po sili razmer"

ON T: imel sem se priložnost zapeljati nekaj krogov z Berlingom in moram priznat da se mi je avto zdel zelo ok, sedeži so zadovoljivo udobni, kljub temu da praktično nimajo oblike. Seveda je to moje osebno mnenje.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

alesz

CitatPolizdelek, polizdelek, polizdelek...
ljudje ,ki niso imeli VW-ja sploh ne morejo soditi kaj je to polizdelek,marsikomu ki pljuva čez citroena bi privoščil enega VW-ja.Je pa še nekaj drugega,tipi z VW-ji so pripravljeni odvalit nekaj,pa naj bodo naši ali pa "taspodnji!,tip z citroenom ti pa že na dvorišču začne...če bi blo zastonj ali pa 0 € pa bi dal popravit...........tko je to, saj človek ne more biti vedmo dobre volje,sploh če je od zobarja....

mitja12345

Res nevem kdo govori o VW ali konkurenci?!?!
Mi povemo, da bi bil lahko avto narejen malo bolj kakovostno...kar se tiče motorja, menjalnika,....povdarjam da sama funkcionalnost je odlična, ampak ima napake. Noben ni napisal, da avto ni za kupit, ljudje ga pač nočejo več, ker so imeli težave. strpnost no :)

XTRFUN

Da še sam napišem svojo !
Imel sem I. in II. in sedaj še tretjega. Prvi bil dosti na servisu, se z njimi kregal ampak nekako sem z njim preživel devet let, da mi ni bilo dolgcajt me je vsake toliko časa spomnil s kakšno absurdno napako, da ga imam (pena voznikovega sedeža, 2x pumpa goriva, iztirila bočna vrata,...).
Dvojko dobil v uporabo od očeta za cca 1 leto in ni bilo nobenih problemov.
S trojko pa (XTR 110), cvrčanje v armaturi v zvezi s klimo, kar sem zasledil na forumu in manjše škripanje v voznikovem sedežu ob menjavi smeri. Včeraj pa še (upam nič hujšega!) nekoliko globlji glas izpuha.
Meni je merodajno kot večini prostornost in to je, noter spravit tri nerazstavljena kolesa s prtljago, aja pa še zmaja in mladiča stlačim zraven.
Pri hiši 11 mescev in 15k km, no pa tudi lep mi je.
Kar se tiče kangooja pa, kolega stanuje na hujšem klancu in kadar dežuje ne more priti gor do hiše, torej kot stara katra drsi. Na njegovo srečo ima še en dostop z zgornje strani tako pride domov. Tudi zato ne pride v poštev.

Pardon citroenarji, zame idealna kombinacija = berlingo z doblojevim motorjem

garac

@xtrfun Jaz bi imel doblojev le menjalnik 6p
pena sedežev pri enki-klasika, ki pa ni poceni
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mitja12345

AndryAndro

Citat od: XTRFUN;110285Da še sam napišem svojo !

S trojko pa (XTR 110), cvrčanje v armaturi v zvezi s klimo, kar sem zasledil na forumu in manjše škripanje v voznikovem sedežu ob menjavi smeri.

Da se slučajno to ne sliši pri mojem Berlingu. Počas, počas, pa mi bo požrl živce...
&REJ