Mnenja in debate o C4 Picasso 5 sedežev

Začel/a garac, Februar 03, 2007, 10:59:42 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

Majko milaaa.....:emot145::emot145::emot145:....kakšna lepota.

Sre?no in varno vožnjo ter naj ti sluči brez problemov.:BigThumbs:

In dobrodošel med PICASSO DRIVERJI.:emot67:
[SIGPIC][/SIGPIC]

dobimo_ga

Lite felne dobimo, ker s temi je grozen! Sam ne original, ker so UUUUUJJJJ, zarad njih ga nismo dali delat v tovarno, ker bi čakali tri mesece sam za to!
Ko bo doma, vam pokažem kak bo, ?e sploh dočakamo, ker je zdaj ?e hujše res, kot prej. Ma? ga, pa ga nimaš!
Pa hvala za pohvale, mislim da bo res  s to barvo za?igal!

dobimo_ga

garac

Kako je zdaj, ta teden pride domov? Da vidimo ?e varijanto z alu plati??i, mora res hudo  izgledat.

A je morda ?e kdo kje na netu našel kak kit, spojlerjev ipd za c4 pic?
kakšen stre?en zadaj bi verjetno pasal
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Ja verjetno ko ga dobijo "@dobimo ga" ne bo en teden na forumu, ko pa bo nonstop v avtu pod klimo :emot112: oziroma v vožnji okoli.

LP

Gox

@dobimo_ga

No torej kje so zdaj te slikce?

Pa stopte malo z avta ven, pa na forum kaj napisat. Kaj se samo vozite in vozite?

:BigThumbs:

dobimo_ga

Citat od: Gox;14300@dobimo_ga

No torej kje so zdaj te slikce?

Pa stopte malo z avta ven, pa na forum kaj napisat. Kaj se samo vozite in vozite?

:BigThumbs:

Da se potočim - avta ?e ni. V?eraj so komaj dobili felne in ostalo, dans so verjetno to uredili. Je pa nastal problem - ko mi avto plačamo, gredo delat komaj homologacijo. Evo tak so mi rekli - ?e vi jutri plačate, javimo na Citroen, oni odobrijo homologacijo, pol čez dva dni pa lahko dvignete avto!!! Halo, ko ga plačam, ga tudi dvignem, ne pa da čakam ?e dva dni!!!!! ?e tak zdaj čakamo kot nori, pa ?e svojega starega smo prodali.
A je to normalno???? Ko sva pred dvema letoma kupila Našega biv?ega, to ni bilo, a je zdaj po novem tak, al samo pri citroenih, al sploh ni tako????? ?e so me kaj nategnili, bo hudo!
 Aro smo dali, podpisali tudi, torej vse lepo in prav, rekli so da ko plačamo pridemo po avto, zdaj pa naj plačam, pa upam da bo čez dva dni res pripravljen - ker ni nujno ker je vikend?? Prosim nasvet!!!!

soncek

@dobimo ga na žalost je na Citroenu res tako. Marca sem kupila novi C3 in je bilo enako. Po pla?ani kupnini v celoti sem po treh (!!!) dneh dobila avto - pa ni bilo nobene dodatne opreme.... Ljubljana, AC Cosmos...

Gox

Aha, tako je to. Torej ?e jutri pla?a?, ga boste dobili šele drug teden.

LP
Goran

dobimo_ga

Ampak to mi je zgrešeno z logiko. A ni to na pležih prodajalca, da ti proda avto z vsem, ti prideš, pla?a?, odPelješ?
?e kupim kruh v trgovini(plačam), ga bodo potem spekli v pekarnič

dobimo_ga

Pa ?e nekaj me zanima - kaj hočejo s tem dose?t?? Nejevoljnost kupca, al je kak globji razlog.
Se ne da tam nič zmenit, ker meni je bilo reženo, da uredim papirje, homologacijo pošljejo na registracijo po faksu (ker je to drugi konec SLO), da nimamo toliko poti. In sedaj ?ok. Mi pa zmenjeni, da v nedeljo potujemo vau, so me dobro nat.....! In to na suho z boležinama:ahh1:

Interceptor

Pomoje je treba homologacijo plačat, to pa nočejo vnaprej počet kaj pa ?e pol ne prodajo avta?

dobimo_ga

Citat od: Interceptor;14323Pomoje je treba homologacijo plačat, to pa nočejo vnaprej počet kaj pa ?e pol ne prodajo avta?

Saj zato pa je pogodba pa akontacija!

Interceptor

Ja jest bi jih vpraču kaj se grejo in nebi šel ven dokler nebi dobil odgovora.

deyo

Ne vem...Sam meni je tudi z logiko hudo skregano.