Mnenja in debate o C4 Picasso 5 sedežev

Začel/a garac, Februar 03, 2007, 10:59:42 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

michoBX

Meni tudi, saj je plačal nek znesek(aro) in s tem potrdil da bo avto sigurno vzel...
Hja, dougcajt mi je ja...

garac

dobimo_ga bo pa potem toliko večje zadovoljstvo. Saj ve?, to je kot z dekleti. ?e takoj da ja fino, ampak ?e malo čaka? in ?e malo čaka?...in ?e komaj čaka?... potem pa...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dobimo_ga

Citat od: garac;14433dobimo_ga bo pa potem toliko večje zadovoljstvo. Saj ve?, to je kot z dekleti. ?e takoj da ja fino, ampak ?e malo čaka? in ?e malo čaka?...in ?e komaj čaka?... potem pa...

ha ha ha ha ha Dobra je ta!

No ?e se nam le izide, dobimo avto v ponedeljek (popoldan), drugače pa v torek.  Odvisno tudi od registracije - kake tablice, al MB, al CE, ker v MB malo komplicirajo delat registracijo na faksirano homologacijo. Upam da rečimo brez problemov!

dobimo_ga

Avto doma, vožnja super, skratka- kaj naj re?em - VSE IDEALNO SUPER!!!!!!

:emot112::BigThumbs:

Slike pa sledijo - ?e ni blo časa slikat.

garac

sre?no vožno, najprej vozit, vozit, vozit... potem pa lahko tudi slika?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dobimo_ga

Hvala za dobre šelje. Upam da bo res po sre?i:BigThumbs:

hadei

Jp, se pridru?ujem dobrim šeljam in SRE?NO ter VARNO vožnjo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dobimo_ga

Hvala vsem za lepe šelje, avto gre super, in pa obljubljeno pred časom:

Gox

?estitke za nakup in veliko u?itkov v vožnji :emot112:

Lep avto :BigThumbs:

boga

?estitke, sre?no vožnjo, gaasssaa...:funny34d:
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

bramar

Super je, barva mu zelo pristoji! Sre?no! :emot145:

Gox

V?eraj sem govoril z mojim mehanikom, ki ima ?e en čas modrega C4 Pica, pa mi je povedal da ima ?e prvo reklamacijo.

Kolesa (feltne) tresejo, ne dajo se uravnotežiti, za silo so mu dali druga nadomestna kolesa. Dokler ne naročijo novih jeklenih felten.

Je pa on naročil alu feltne, tako da bo imel potem tiste jeklene ko jih dobi za zimske gume.

Drugih težav nima za avtomobilom.

LP
Goran

boga

@gox, obstoje?e feltne so tudi jeklene ali so aluč Ne bo valjda zamenjal alu za plehnate, ali mu bodo poplačali razliko v cenič
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

Gox

Originalne je imel gor jeklene s pokrovi, take mu bodo tudi nabavili. Je pa sam naročil ?e ALU feltne, drugi? ko grem na obisk bom videl kakšne so :-)

LP
Goran

Gox

@dobimo ga

A je kaj novega glede avta? nič se ve? ne oglasi?? dela ?e?

LP
Goran