Mnenja in debate o C4 Picasso 5 sedežev

Začel/a garac, Februar 03, 2007, 10:59:42 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

picasso tudi v kranju. Nekaj slik posebej za Bogo, Soncka in Hadeija
Testni zapis sledi
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Tak mi je zelo všeč, kot je bil v objavljen v mar?evskem Citroen Magazinu :emot112:

hadei

Evo, ravno sem prišel iz testne vožnje s C4 PICASSO last avtohiše AVTOC***. Prisoten je bil Naš kolega GORAZD, ki je prodajalec v tej avtohiši.
vožnja je bila sicer kratka, ali sladka. Ob?utek je enkraten. Ko imaš pospravljene sprednje sen?nike imaš občutek kot, da voziš dnevno sobo. Menjalnik se lepo pretika, brez zatikanj, moč motorja pa se pri pospe?evanju pozna. V pozitivno, seveda. Bil je 110 konjski. Za tako velik avto je zadovoljiv. Mu ne primanjkuje moči. Je pa tudi zeelo odziven.
Glede "dizajna" znotraj in zunaj nimam pripomb razen ene. Konzola na kateri je ročica menjalnika je zelo grda in ni skladna s ostalim "dizajnom". To je edini minus.
No, pa moja lep?a polovica pravi, da je armaturka v najinem lep?a, ker ima sredinsko konzolo.
Toliko o prvih vtisih.....
[SIGPIC][/SIGPIC]

gigo

No jaz sem ga tudi danes na vse zgodaj peljal in moram povedat, da nisem več ravno nevem kako naudušen na njim.
V rokah sem namreč imel 1.6 HDi s 110 konji, 5 stopenjskim ročnim menjalnikom ter z osnovno opremo.
Nevem zakaj sem imel občutek cenenosti notranjih materialov čeprav se zavedam, da je notranjost ista kot od grand pisassa. Oblikovalsko je pač kopija Grand Picassota zato nekih novitet ni z izjemo zadnjega dela avtomobila iz katerega so jasno definirane zadnje luči ter seveda dolžina samega vozila, ki je za razliko od Granda nekaj manjša. Tudi tu je sicer ogromno steklenih površin, ki omogočajo popoln frontalen razgled z izjemo sprednjega stebrička, ki nekako prekine razglednost oz vidljivost na levi in desni strani kabine.
če preidemo na notranjost je kot že prej omenjeno po mojem mnenju cenena. Daje občutek slabšega meteriala in površne izdelave katero je bilo najbolj opaziti pri sredinskem predalu, ki je bil nekoliko ohlapen. Prostornost same kabine je velika lahko bi rekli ohlapna in zelo prijetna. Vožnja na visoko postavljenih sedežih je dokaj udobna in zelo pregledna.
Nekaj kritik bi naslovil tudi ročnemu menjalniku, ki je bil pri vožnji zelo trd morda je kljubovalo samo malo št. kilometrov oz. nevdelanost ali pa je zasnova slaba.
Motor je dokaj odziven ampak v moje presenečenje dokaj glasen. Med testno vožnjo, ki sem jo opravil na krasu je znašala povprečna poraba 7.1l/100km.
Skratka zanimiv avtomobilček, ki pa me je rahlo razočaral ter na drugi strani še bolj navdušil na 7 sedežno verzijo.

Priložen cenik in oprema.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

marko1978

C4 Picasso iz Nem?ije oprema Tendance 1.8 16v, nivo opreme za malenkost boljši od Conforta v SLO, cena 19.800 EUR !!!!!
Cena 1.8 16v Confort v SLO 22.200 EUR.

hadei

GIGO...se strinjam s tabo kar se tiče izgled ali občutek cenenih materialov v notranjosti. Tudi jaz sem vozil osnovnega oz. SX opremo. Jaz sem imel takšen občutek zaradi tega, ker sta bila armaturka in sedeži popolnoma ?rni. In to mi izgleda tako "?e?ko".
V salonu sem ?e preživel (kako pa drugače) nekaj časa v "fensi" izvedbi. Se pravi armaturka in sedeži kombinirani z bež barvo. In avto izgleda znotraj čisto drugače. Bolj prostoren in "fensi".
[SIGPIC][/SIGPIC]

boga

Jaz pa nisem spremljal porabe, je pa verjetno nekje tam. Gigo a slikal ga pa nisi? Da bi ga videli, kako na Krački zemlji zgleda. Otrokom in ženi ni všeč temna notranjsot, je v starem picassu bolj ?iva in ogriva, v novem pa resnobna in pusta (to pravi ona):emot112:
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

marko1978

Ga ?e imamo v garaži, Confort 1.8 16V metalno siv.
Lepa stvarca.

gigo

Citat od: boga;1914Jaz pa nisem spremljal porabe, je pa verjetno nekje tam. Gigo a slikal ga pa nisi? Da bi ga videli, kako na Krački zemlji zgleda. Otrokom in ženi ni všeč temna notranjsot, je v starem picassu bolj ?iva in ogriva, v novem pa resnobna in pusta (to pravi ona):emot112:

žal gigo nima digiča zato slik nebo. Morda bom letos na srečanju zadel kakega pa bom potem začel malce več vizuelno dokumentarit citrone.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Gox

V velikosti 1027x768 so na razpolago te wallpaperji ... ?e te zanima se lahko zrihta ?e 1600x1200 ... (?e želiš katero sliko, brez forumovega napisa, sporoči tvoj E-mail na U2U (privat sporočilo))

LP
Goran

marko1978

V glavnem avto je zelo zelo udoben. V primerjavi s prej?njim , katerega smo tudi imeli, je ta doooosti boljši. Cena je vi?ja ima pa tudi razlog za to. Naredim nekaj slik pa vam pošljem.

Gox

Citat od: marko1978;4412V glavnem avto je zelo zelo udoben. V primerjavi s prej?njim , katerega smo tudi imeli, je ta doooosti boljši. Cena je vi?ja ima pa tudi razlog za to. Naredim nekaj slik pa vam pošljem.

Marko kako gre kaj avto?

LP
Goran

boga

Tudi mene zanima, kako se kaj obnese po nekaj tiso? prevoženih km? Upam, da ste ?e imeli prvi servis
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

marko1978

Se opravičujem ampak čas me daje, z avtom sva z ženo zelo zadovolnja imava ?e 5000km imela sva tudi prvi servis. Motor  ni tako slab kot nekateri pravijo, je kr poskočen. Kar se tiče pa udobnosti in tehnologije pa kapo dol. Bila sva tudi na dalj?i vožnji in nimam kaj pripomnit. Obljubil sem slike, pa jih bom kmalu dal gor. LP Vsem.

dobimo_ga

Glede na to da sem ženska te?ko držim jezik za zobmi:AngelPray:
Zato sem se prijavila na ta forum, in vam zaupam, da z družino dobimo nov C4 picasso (lucifer rdeč) okol 14 julija, kajti za Domače je skrivnost dokler se ne pripeljemo:BigThumbs:.
A mogoče ima kdo kje slike kak sploh zgleda tak rdeč??? Men se je zdel super in upam da bo tudi v živo za?igal.
Bo pa comfort, 1.6 in diesel, s paketom zaznavanja!