Izobraževanje 2cv

Začel/a garac, Maj 23, 2011, 09:33:51 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Ali bi se udeležili izobraževanja na temo 2cv?

A, seveda!
29 (78.4%)
e, me ne zanima
3 (8.1%)
3 (8.1%)
aj je to 2cv?
2 (5.4%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 37

garac

Še malo, pa bo tema stara leto dni. Amipick, si se že vselil v hišo, bo kaj časa za eno lekcijo iz šraufarije?
Bo janez dodal kaj o vzdrževanju pleha?
Zanimanje vsekakor je.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

bizi

Fantje in dekleta,lahko se zmenimo da v sklopu citro bolšjaka naredimo tudi citro izobraževanje.Jest lahko odstopim sobo v bifeju z vso infrastrukturo (internet,projektor) in seveda mir, vi pa zrihtajte predavatelja.Plan je drugo nedeljo v maju.
Èe ste za se mi javite.Vse informacije pridejo kmalu.
Bizi

andraž

Boljša bi bila kakšna delavnica, da se vidi vse v živo.

bizi

Mislim da ni problema mašino ali menjalnik na mizo zmontirat.Lahko pa tudi pred bifejem če je plan celi avto naštudirat.
bizi

andraž

Super, potem je to prava ideja.

Zeko124

Mašina in menjalnik: več al manj vse kar rabiš za vsak dan. Ostalo ni tak problem. Kot vedno pravim: če se kaj takega naredi sem prvi zraven ;).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

saxovts

tukaj sem pa tudi jaz zraven :BigThumbs:

amipick

Ja,se opravičujem,najprej vržem kost,nato pa nič...
Končujemo bajto,smo tik pred vselitvijo in še kup dela,tako da priznam sem mislil kdaj bi naredili,ma do zdaj ni zneslo.
Bizijeva ideja ni slaba,lahko bi se zmenili.Je vsaj datum.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  

deuche

Citat od: Zeko124;128179Mašina in menjalnik: več al manj vse kar rabiš za vsak dan. Ostalo ni tak problem.

Ja, Zeko ti boš verjetno najbolj pravi za take ocene. Hišo zidat se tudi začne od strehe. Èe te bojo gospodje predavatelji, inštruktorji ali kakor koli želiš i imenovat Vojkota, Kežo mogoče Dr.Ugrina (če bi ga Vojko kljub zdravju pripeljal mimo) in še kdo, naučili avto vzdrževat bo že velik uspeh. Res je pomembno, da poznaš menjalnik, ga je treba vsak dan najmanj dvakrat odpirat...

Pa še en predlog za tiste, ki nas ne bo. Lahko predavanja snemate pa posnetke objavite?

garac

deuche, dobra ideja, bomo poskusili še to izvesti
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Zeko124

Al pa recimo takole: Mašina in menjalnik sta dve stvari, ki bi jih jaz najbolj rad znal. Bo tako OK, Herr Deuche??
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Citroenovc

OK

LP
Primož

Lovro

Citat od: Zeko124;128295Mašina in menjalnik sta dve stvari, ki bi jih jaz najbolj rad znal.

Ali si pisal v jezi, ali te pravopis jebe? V stilu: "A ti boš mene drl?!? Ne veš ti še mene!"... malo te zezam.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Zeko124

Citat od: Lovro;128300Ali si pisal v jezi, ali te pravopis jebe? V stilu: "A ti boš mene drl?!? Ne veš ti še mene!"... malo te zezam.

Jeze ne, lahko pa me naprimer Deuche nauči, kako se porihta raznorazne težave z lesenimi deskami... hehe

@Citroenovc; no comment.

www.keramika-genorio.si