Nov voznik Xantie

Začel/a Klemz, Avgust 02, 2011, 04:51:51 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

vsx

Meglenke : stikalo, rele, ožičenje
Šipe, ogledala : prekinjeno ožičenje v gumi mehu na prehodu v vrata.

LP

Klemz

Kje pa je ta rele za meglenke? Za sipo bom pogledu tist prehod.
Xantia 1.8 8V \'93 | ZX 1.8 8V \'96 | Subaru Legacy \'92 2.0 16V Turbo AWD | Audi A6 Avant \'96 2.5TDI 10V Quattro

vsx

Tam, kjer je tudi varovalka ...
V boxu z varovalkami in releji ob akumulatorju.

LP

Klemz

Tam mam jst samo varovalke, ne duha ne sluha o relejih...
Xantia 1.8 8V \'93 | ZX 1.8 8V \'96 | Subaru Legacy \'92 2.0 16V Turbo AWD | Audi A6 Avant \'96 2.5TDI 10V Quattro

vsx

Klemz

Tko k je na sliki, tko mam jst.

vsx

Uf, tako prazno ?
Kaj sploh imaš kaj opreme ?

No, potem pa ni druge, kot da prisluhneš v kabini, ali se ob vklopu meglenk sliši rele. Èe je odpovedal, bo pa itak tišina.
V kabini so releji pod in za varovalkami. Po atletsko se splazi pod varovalke, odstrani oblogo in jih boš zagledal.

Počakaj da alesz prileze na tablo, ti bo točno lociral pozicijo.

Ampak res še nisem videl Xantie, ki ne bi imela nobenega releja ob akumulatorju ...

LP

Klemz

MK1 ('93) se prav prvi model pa 1.8 8V makina, od opreme klima, meglenke, štrom šipe pa ogledala.

tct

Kot ti je VSX povedal so popokale žice v pregibu vrat v mehu. Ni druge, kot potegniti ven meh, ga odmakniti in sistematično poflikati kable, jih nalotati in izolirati s termoskrčljivo cevko. To je sreča, da so kabli zadosti dolgi za te posege in se kar pride zraven.

Klemz

Evo, ma bjonda nove šuhe, sm ji prvošču UG8.

ModelJT

Lepo. Vidim, da vas je veliko prevzela tista 1 meter krajša zavorna razdalja hehe.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Klemz

Ah, jst sm meu že UG7 pa 7+, tko da sm zdej 8 uzeu. Me je kr mal strah pozim pruga pogona, sm meu skos AWDje :Hammer3:

garac

ma janko, mi smo vsi na ug8, reci mami, naj ima primerno varnostno razdaljo, ker mi en meter prej ustavimo, kot ona :)
Pri nas je tudi xp dobil ug8, pa gox ima ug8 pa... GY bi nam lahko en konkreten popust dal, ko smo mu toliko robe pokupili.
Torej naslednjič bo srečanje ug8
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Citat od: garac;113030ma janko, mi smo vsi na ug8, reci mami, naj ima primerno varnostno razdaljo, ker mi en meter prej ustavimo, kot ona :)
Pri nas je tudi xp dobil ug8, pa gox ima ug8 pa... GY bi nam lahko en konkreten popust dal, ko smo mu toliko robe pokupili.
Torej naslednjič bo srečanje ug8

Ja ja. Zdaj vem zakaj ste kupili tele UG8, ker preveč za ritjo vozite. Za njo se ne za ritjo vozit, ker ko zabremza boš sam še odtis kljuke imel na odbijaču haha.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Klemz

Ewo zrihtu meglenke, najprej sm pogledu če so slučajno žarnce hin ampak so ble cele, pol sm se pa mal nad releji pod volanom znašu pa so začele delat. Kable u vratih glede ogledal in šip sm pogledu, so celi, šipa občasno že dela, ogledala pa štrajkajo, summ stikalo (?).