Nemogoče je mogoče

Začel/a bojch88, Julij 10, 2011, 10:31:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

alesz

Tako malo za razmislek.................
CitatJa ,in kaj si pričakoval...?Poglej stvar takole...ti prideš do mene in jaz ti rečem   nate*****  so te za 50tisoč.Ti greš do dilerja narediš tam šta** diler ki ima pobrito glavo ,vaga trikrat toliko kot jaz,dlan ima tolikšno,da z njo objame krigel, začne težiti meni.....ti mi nato spraviš na glavo inšprktorja,ki hoče od mene to uradno potrjeno, istočasno me pa diler z odvetnikom že išče zaradi klevet.....

tomaz555

Kako so jih pa preverili. Do nedavnega se to ni dalo. Verjetno AH Kranj, oni so bojda bolj sposobni.

bojch88

Dal sem preveriti v AH Detr v Mengšu.

klavdijo

2005 letnik in prevoženih 76k ??????????

alesz

Kaj pa 2007 letnik in 28kkm.....?in se ga sploh ne prodaja, pa določeni osebki pametujejo..............

klavdijo

Citat od: alesz;129984Kaj pa 2007 letnik in 28kkm.....?in se ga sploh ne prodaja, pa določeni osebki pametujejo..............

Juha, dunajski+pomfri+solata in na koncu sladica vse to za 1€, prodaja se ne, ampak sliši se pa fantastično! :emot112:

bojch88

Citat od: klavdijo;1299802005 letnik in prevoženih 76k ??????????

Mestna vožnja, vožen samo po Ljubljani. Pridno mu šopam kilometre, jih ima že 90k km :)

dvorjan

Doma je Renault Clio, feb 2007, ki ima 32.500 km. In vsako leto ozr. 5-6k km opravljen servis in stemplano knjizico. Ce bi ga zelel prodati, bi se verjetno stepli zanj. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

aXe-XM fan

Moja stara mama vozi Renault Clio, bencinar, 2006 letnik, prva lastnica. 28700 prevoženih kilometrov. Se tudi taki avti najdejo, sam moraš imet res srečo... jaz jo bom rabil čez pol leta, ko bom iskal avto zase...
LP

andraž

Nič skrajno redkega, moja mama vozi R5, letnik 1992, ima 103000 km, lani je bil v Mb prodan Ami 8, letnik 1972 z 28000 km. Je kar nekaj takšnih, ki imajo avto za v garažo, ne za vozit.

biga

Leta 1989 kupil Viso super II ,82 17600 km od soseda v bloku, soseda pri garaži in še sodelavca povrh za 6600 takratnih DM.Takrat razmeroma drag nakup, toda izkazalo se je, da je bil odličen. Nič se ne zgodi brez sreče!

Gox

frodo1

Citat od: bojch88;129893Sem dal preveriti kilometre na uradnem servisu -  so realni.

A to delajo na vseh uradnih servisih?
In kaj naredijo, te priklopijo na tester; koliko pa je cene tega?
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

joc987

No kot sem jaz obveščen na nobenem servisu ti ne morejo 100% zagotoviti realnost kilometrov,če je avto iz uvoza,pa če je to naredil dober strokovnjak,ne morejo s testerjem ugotoviti realnost kilometrov. Lahko pa glede na izkušnje,se pravi po obrabljenosti določenih delov avtomobila podajo mnenje o realnosti kilometrov.
Druga zgodba je če je avto kupljen v Slo. in redno servisiran na istem servisu,pa še to ni 100%,tudi nekatere naše avto hiše prestavljajo števce in štamplajo prazne servisne knjige.:emot112:

bojch88

Citat od: frodo1;130191A to delajo na vseh uradnih servisih?
In kaj naredijo, te priklopijo na tester; koliko pa je cene tega?

Verjetno na vseh servisih, nisem pa stoodstoten, ker nima spet toliko izkušenj pri tem, povem to kar vem. Kolikšna je cena tudi ne vem natančno, ker je bilo to narejeno v paketu.

Verjetno priklopijo na računalnik, saj se vse dela z njim. Ko sem menjal ključ sem nekje založil kartico s skrito številko za kodiranje ključa... Na uradnem servisu to ni bil problem, priklopil je avto na laptop, 2 minute dela in že sem imel nov delujoč ključ :) Verjetno je z računalnikom vse možno :)