Berlingo III in Tresenje volana.. POMOÈ!!!!

Začel/a TeMpL, Julij 03, 2011, 09:47:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

TeMpL

niste vredni........

......

funfek

garac

Templ, a si za počitnice?
Prosim, da ne žališ uporabnikov foruma, nisi popolnoma nič več vreden, kot ostali
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

TeMpL

Citat od: garac;150007Templ, a si za počitnice?
Prosim, da ne žališ uporabnikov foruma, nisi popolnoma nič več vreden, kot ostali

sej ok.

Vezel sem si čas, napisal in opisal vse kar doprinese k rešitvi, za katero sem se trudil več kot leto dni. ---> Namesto hvala => pljuvanje...

Zato sem tudi zbrisal post.

Zaradi mene lahko zbrišete tudi uporabnika.

multispacebIII

Tudi sam imam težavo s tresenjem volana in to od prve premontaže pnevmatik dalje. Z zimskimi, mi je treslo nekje nad 125 km/h.  Na zadnje sem naredil premontažo zimsko/letne na servisu v Kopru, težava je še hujša. Tresti začne že malo nad 100km/h in to še bolj intenzivno kot z zimskimi gumami. Serviser mi pove, da so težave s 16" jeklenimi platišči pri Berlingu in da so moja malo povita. Da materiali pač niso kot včasih. ??? Avto ni videl drugega kot asfalt in makadamsko parkirišče.

Povem za podaljšano garancijo in da naj mi zamenjajo te feltne nakar mi odvrne, da ne priznajo garancije, da pa v LJ na Novi Olimpiji imajo boljšo centrirno napravo, ki da so jim jo vzeli tu dol iz KP. Predlagal je tudi naj se odločim za alu platišča s katerimi naj bi bile moje težave odpravljene.

Ima kdo kako konkretno rešitev. Ste zadovoljen s centriranjem na Novi Olimpiji v LJ oz. ali alu platišča odpravijo težavo? Ker so originalna citroenova alu platišča kar precej draga, iščem najboljšo možno rešitev.

Berlingo je drugače precej uporaben, škoda za tovrstne napake.

Hvala za nasvete.

ModelJT

Daj prvo pelji ponovno scentrirat platišča pa potem naprej ugotavljaj. So pa res papki s tem nakladanjem. Na katerem servisu si to bil? Prvič slišim za to Novo Olimpijo. Kaj je sploh to?
[SIGPIC][/SIGPIC]

multispacebIII

Ma na servisu v Kopru sem bil. Zdaj so se nekaj preselili. Nova Olimpija pa mislim, da ima čez Peugeot. Bom res probal it še kam scentirat glih za primerjavo.

Jogador

Nasvet: ne vozi centrirat na avtohišo, pelji h vulkanizerju, ki ve kaj dela.

Tisto nulo na centrirki zna vsak vajenec ujet, ampak to ne pomeni, da avto ne bo tresel, je več stvari važnih.
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

AndryAndro

Citat od: multispacebIII;162135Tudi sam imam težavo s tresenjem volana in to od prve premontaže pnevmatik dalje. Z zimskimi, mi je treslo nekje nad 125 km/h.  Na zadnje sem naredil premontažo zimsko/letne na servisu v Kopru, težava je še hujša. Tresti začne že malo nad 100km/h in to še bolj intenzivno kot z zimskimi gumami. Serviser mi pove, da so težave s 16" jeklenimi platišči pri Berlingu in da so moja malo povita. Da materiali pač niso kot včasih. ??? Avto ni videl drugega kot asfalt in makadamsko parkirišče.

Povem za podaljšano garancijo in da naj mi zamenjajo te feltne nakar mi odvrne, da ne priznajo garancije, da pa v LJ na Novi Olimpiji imajo boljšo centrirno napravo, ki da so jim jo vzeli tu dol iz KP. Predlagal je tudi naj se odločim za alu platišča s katerimi naj bi bile moje težave odpravljene.

Ima kdo kako konkretno rešitev. Ste zadovoljen s centriranjem na Novi Olimpiji v LJ oz. ali alu platišča odpravijo težavo? Ker so originalna citroenova alu platišča kar precej draga, iščem najboljšo možno rešitev.

Berlingo je drugače precej uporaben, škoda za tovrstne napake.

Hvala za nasvete.

Vrzi tiste feltne serviserju v glavo, pa se bo on mogoče scentrirou, da ne bo več takih klanf sral naokol
&REJ

TeMpL

Ne alupatišča ne odpravijo težave.. Samo napizdujejo te.. žal. ..
Tudi "boljše" pnevmatike NE !!!

Pa brez zamere, žal je res tako.

(meni so centrirali v Kopru s to mašino, ko so je še kao meli :) PA je bilo samo 500 MB --> Koper --> MB zaman. Po strokovnem centriranju je treslo še bolj. Za zjokat...

Daj centrirat in testirat gume + pnevmatke k B&F pneumatic => Ljubljana rudnik (na specialni mašini pod obremenitvijo) .. če bo mašina pokazala, da so gume in platišča ok .. Nehaj iskati težavo v TEM!

Verjemi sem investiral 2 leti ževljenja v ta proklet avto.

kstoner

meni so zamenjali diske, pa je bilo potem ok

TeMpL

lepo...

kstoner

Gox

Citat od: multispacebIII;162189Ma na servisu v Kopru sem bil. Zdaj so se nekaj preselili. Nova Olimpija pa mislim, da ima čez Peugeot. Bom res probal it še kam scentirat glih za primerjavo.

Si resil kaj?

A Berlinga si nabavil novega al si mogoce vzel na Citroenu rabljenega?
Enega je namrec stranka zaradi tresenja dala noter in vzela C4 picasso.

Moj mehanik pravi, da ce je to 110 konjski Hdi bos tresenje resil z menjavo polosovin.

AndryAndro

Citat od: Gox;162404Si resil kaj?

A Berlinga si nabavil novega al si mogoce vzel na Citroenu rabljenega?
Enega je namrec stranka zaradi tresenja dala noter in vzela C4 picasso.

Moj mehanik pravi, da ce je to 110 konjski Hdi bos tresenje resil z menjavo polosovin.

Ma kakšna menjava polosovin???
Samo menjava avta pride v poštev in to za KEŠ z velikimi črkami napisano.

Nateg
&REJ