Vse po malem...

Začel/a dendiz, Junij 24, 2011, 11:00:56 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dendiz

No v glavnem, nimam hydractive.

Me pa zanima če je kakšna razlika v nosilcu amortizerja razen v fi-ju cevi od "lajtunge"? Da bi samo adapter naredu za moj fi. Ker so moji nosilci že na zunanji pogled zelo bogi.

dendiz

gregor

Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

dendiz

V svojo xantijo sem prenesel el. pomik zadnjih stekel(iz avta za dele), vsi konektorji so že predpripravljeni vendar mi pomik ne dela. Ubistvu ni elektrike na sredinski konzoli in na zadnjih vratih... če je kdo že to delal prosim za kakšen nasvet :BigThumbs:

alesz

Pa imaš na sredinski konzoli stikala in napeljavo,ali ti ta del manjka....

dendiz

Imam, vse je že notr...samo elektrike ne

ppero

Mogoče moraš vstavit še varovalko na svoje mesto glede na to da prej nisi imel ele.pomika!

dendiz

Sem na novo napeljal elektriko, zdaj dela... :BigThumbs:

dendiz

Mogoče kdo ve,kakšne velikosti je vijak na zadnji osi od xantie-nekaj ogromnega je :Hammer3: in kje naj kupim tolikšen ključ?

hvala in lp

Jogador

Citat od: dendiz;130925Mogoče kdo ve,kakšne velikosti je vijak na zadnji osi od xantie-nekaj ogromnega je :Hammer3: in kje naj kupim tolikšen ključ?

hvala in lp

Za samo velikost ne vem, tam nekje okrog 32 mm so ponavadi vijaki na osi, lahko tudi večji, najlažje ti je pomerit zadevo s kljunastim merilom (tudi z metrom se da na cca pomerit).

Ključ ni najboljša izbira, raje kupi gedoro (to ne vem, kako se reče po slovensko, hehe:Hammer3:), je bolj ziher, da ti ne zdrsne. Vem da jih ima Merkur recimo po komadu, ne rabiš kupit kompleta (imajo tudi ključe).:BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

dendiz

mah kje gedora 32 :Hammer3: s "šublerjem" ima vijak 39,5 mm(al pa jst narobe vidm) :Hammer3::Hammer3: se pravi rabim ključ 41?? sm gledu u merkurju nimajo tok velike gedore..

Mike666

Idi k kakemu popoldancu če poznaš pa ti naj posodi. Še najcenejša varianta.

Jogador

Citat od: dendiz;130941mah kje gedora 32 :Hammer3: s "šublerjem" ima vijak 39,5 mm(al pa jst narobe vidm) :Hammer3::Hammer3: se pravi rabim ključ 41?? sm gledu u merkurju nimajo tok velike gedore..

U mater, to pa je šrauf...:Hammer3: Verjetno res najbolje, da ti kdo posodi gedoro, škoda kupovat za tista 2 vijaka, za katera jo rabiš...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

dendiz

mam eno za dele pa bi jo rad narazen dal da mi ne stoji na dvorišču... na svoji sploh še gledu nism če ma tud tok velike vijake sam k ne poznam nobenga da bi bil popoldanc..tko da bo treba nabavt.....kot da mam šlepar..:emot60: