Moj beli V6

Začel/a superca13, Junij 10, 2011, 08:16:45 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

superca13

Joža, zrihtaj zdaj tvojega , da bomo lahko leteli :)

mirchi

Dobro si ga zrihtal. Glede letvic,obstaja neki postopek srebrenja al kromiranja plastike. Ve kdo kaj o tem? Nove so drage ko pes. Meni manjka samo se na voznikovih vratih pa mam nov komplet.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

superca13

Citat od: andraž;103037Krasen je, bravo. A so nove letvice drage? Èe niso, jih kupiš in je potem mir na to temo. Pri starih se vsako snemanje hitro pozna, pa so potem še slabše kot so bile.

Pojma nimam, bom preveril. Èe že, se mogoče še stranske dobijo v kompletu za preveč EUR, odbijači so po mojem še bolj vprašljivi. Dvomim pa, da se da samo letvice dobit...zgleda tako, kot da so zalite noter v črno plastiko.
Opažam, da je iz dneva v dan manj stvari dobavljivih za prve XM-e (na Citroenu).
Moram vprašat dobavitelje ob priliki.

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

andraž

Citat od: superca13;103045Pojma nimam, bom preveril. Èe že, se mogoče še stranske dobijo v kompletu za preveč EUR, odbijači so po mojem še bolj vprašljivi. Dvomim pa, da se da samo letvice dobit...zgleda tako, kot da so zalite noter v črno plastiko.
Opažam, da je iz dneva v dan manj stvari dobavljivih za prve XM-e (na Citroenu).
Moram vprašat dobavitelje ob priliki.

Sprašujem, ker za CX-a nove obstajajo in sploh niso drage.

Xandrej

No zdaj so pa se na letvice spustli pri 21 let starem xm-u ki je kot iz trgovine pa ne moreš vrjet na njemu vse dela!

Zeko124

Zelo lep XM, še posebaj se mi dopade v beli barvi! Le tako naprej in še veliko živcev želim :).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gigo

Ko sem pred časom spraševal vse po vrsti servise po sloveniji če se da naročiti nove je bil odgovor vedno en in isti... NE. Samo v kompletu z odbijačem. Ma kaj si mona?! 500 Eur za vsak odbijač + nevem kolko so ble že stranske + tisti mali z del letvice ki gre od zadnjih vrat proti riti. Sem na francoskem forumu malce bral pa so nekateri poskušali brusit pa barvat pa ni nekam uspelo. Sam sem zlomil 2 štifta ko sem demoliral odbijač. Tako, da bo treba še kako idejo dobit.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

psihopat100posto

letvico za prednji blatnik je pred leti en hrvat naročil oz. dobil v dar, cena je bila ca.300 EUR, detajli so nekje na starem prleškem foromu če se kdo spomni.
lp

krtija

Nekaj letvic imam jaz. Zmente se kdo jih vzame...

fizika

no da še jest dodam, tale tvoj Superca je pa res superca, in za takega pa je vredno odštet že pravo premoženje, da ne bi spet kdo repliciral da jih podcenjujem...Kaj motor zgleda kot nov, je to več ali manj vse zamenjano al kako???

LP

Veloce

A si tudi hidropumpo kaj rihtal?
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

superca13

Motor je zamenjan  z drugim: ampak samo goli motor( blok, glave...) vse ostalo je prešraufano iz mojega.
Hidropumpe nisem diral, ker deluje perfektno. Razen tesnila na tlačni lajtungi. Ta pumpa je z enim odvodom in dovodom, če se ne motem te ne moreš niti razstavit.
Je pa to menda izvedljivo pri novejših 6+2 pumpah.

Veloce

A te pumpe ne moreš tako obnoviti, kot je TcT svojon a Xantiji?
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

superca13

Ne bi rad na pamet govoril ampak če se ne motim, ta stara, klasična pumpa v XM-ih z diravijem ne gre narazen.
Nekatere Xantie in XM-i imajo drugačno pumpo (6+2), tisto kolko vem lahko razstaviš in predihtaš na novo.