Amortizer v havbi

Začel/a edip, Maj 26, 2011, 07:54:07 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

superca13

Citat od: firbec;101800Kako pa pa zgleda bolj slab nosilec amortizerja? Malo me skrbi za tak izredni dogodek ne sledi tudi meni.

Navzven ne moreš čisto nič ocenit. Bistvo tega nosilca je v notranjosti.
Mojster iz hrvaške je omenil, da bi morali servisi to na 150.000 km oz 5 let menjavat(če se ne motim)....pa niso.

psihopat100posto

Ciko-Edip
lahko vama jaz uredim prevoz na relaciji MS-Cerknica(se pravi do Unca na avtocesto), mamo na tej relaciji kamijone 2-3krat tedensko, vidva se zmenita,naš šofer pa prevzame na Uncu in dostavi v MS. Èe rabita pišita!:)
lp

edip

Citat od: psihopat100posto;101845Ciko-Edip
lahko vama jaz uredim prevoz na relaciji MS-Cerknica(se pravi do Unca na avtocesto), mamo na tej relaciji kamijone 2-3krat tedensko, vidva se zmenita,naš šofer pa prevzame na Uncu in dostavi v MS. Èe rabita pišita!:)
lp

jaz sem za...:emot112:

cikocx

Lahko pripeljem do Unca, sam ta nosilc je od navadne Xantije l.1995 1.8 i, če paše ni problema.
Cx za zmeraj:BigThumbs:

edip

Citat od: cikocx;101882Lahko pripeljem do Unca, sam ta nosilc je od navadne Xantije l.1995 1.8 i, če paše ni problema.

bo treba gregorja vprašat...

psihopat100posto

no vidva se zmenita med sabo, pa ko bo dogovorjeno me Edip pokliči na 041651421, pa bomo zrihtali.
lp

pehorunkl

Èe je od navadne, potem očitno ne paše.
Mora bit od hydractive, zaradi različnega priklopa za lajtngo.
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

edip

ciko maš mogoče kako sliko od nosilca?

GSclub

si razmišljal, da bi oba zamenjal z obnovljenimi (200 eur dva obnovljena v Zagrebu, pa maš dolgo in ziher mir. če daš rabljenega, spet tvegaš)

edip

Citat od: GSclub;101911si razmišljal, da bi oba zamenjal z obnovljenimi (200 eur dva obnovljena v Zagrebu, pa maš dolgo in ziher mir. če daš rabljenega, spet tvegaš)

ne,200 mi je preveč...to je kao moj drugi avto,ga mam samo zato da se z audijem ne vozim vsepovsod...

cikocx

Tukaj so slike na zadnji sliki lahko vidš da je malo že rjav

edip

Citat od: cikocx;101936Lej lahko jutri slikam dopoldan pa ti pošljem sliko

ok...pa probaj slikat še lajtungo...na mojo paše ključ 17,zdaj ne vem kak je z navadnim nosilcem,če je lajtunga manjša je verjetno tudi ključ

cikocx

Kokr se jaz spomnm, ko sm razdiral ni bli 17ključ je bil 10 al pa 8

edip

Citat od: cikocx;101943Kokr se jaz spomnm, ko sm razdiral ni bli 17ključ je bil 10 al pa 8

ja vidim da je neka majhna luknja....

cikocx

Ja ne vem kaj boš, če ne pa poglej na bolho tam jih je nekaj po delih, pa ima kdo mogoče nosilc kerga rabš, če ti pa moj pride prav, pa sporoč.