C6 vs XM in ostali starejši hidravličarji

Začel/a deuche, Maj 12, 2011, 01:54:54 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mlubej

Kolikor sem jaz razumel, bobrocks si lasti C6-ko že dve leti... torej verjetno ima neke kompetence okoli tega avta ali se motim? ;)

deuche

Citat od: mlubej;100722Kolikor sem jaz razumel, bobrocks si lasti C6-ko že dve leti... torej verjetno ima neke kompetence okoli tega avta ali se motim? ;)

Ja in. Odj... so ga zaradi tega kar je napisal. Sral je brez argumenta, pa če tudi bi bil lastnik letalonosilke, bi se zgodilo enko.

Bobrocks

C6 imam že štiri leta.Ne vem pa kdo je sral.Je pa avto blizu letalonosilke.

mlubej

Vidim jaz, da je tudi na tem forumu prisotna vseslovenska folklora okoli sranja, fovšije in vsega, kar pač sodi zraven... sicer je pisat lahko, me pa zanima, če bi v živo tako težke besede letele sem ter tja... škoda no.

Veloce

ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Bobrocks

Jaz bi razumel, da je nekdo naredil 100000 km z avtom tako kot jaz in povedal svoje mnenje.Ne, tip gre na testno vožnjo naredi dva kroga in avto je kot Audi A6.Predali pa kot v Twingu.Halo, pa kaj je z vami al niste videl C6 al pa ste šli na tesno vožnjo z fiksno idejo o tem avtu.Vsak ki se je z mano peljal v tem avtu je bil navdušen.

zlikovski

Moje mnenje, res je da se nisem še peljal z C6, kolko pa vem od modelov DS do XM-a je v tem, bolj je voz novejši, bolj je tršo vzmetenje se pravi hidravlika. Že razlika med CX in XM je očitna v trdoti, tak da verjamem da je C6 bolj trd. Ampak pomojem nemoremo zdaj trditi da se v C6 ni lepo peljat.
Je pa za moje pojme definitivno predrag.

Bobrocks

Vsak bi si želel, da bi bil avto cenejši kot je.Vendar za ta denar bi si zopet izbral C6 kot pa katerikoli drug avto v tem razredu.Kaj bi si pa vi kupili za 58000 eur?

deuche

Citat od: Bobrocks;100764Jaz bi razumel, da je nekdo naredil 100000 km z avtom tako kot jaz in povedal svoje mnenje.Ne, tip gre na testno vožnjo naredi dva kroga in avto je kot Audi A6.Predali pa kot v Twingu.Halo, pa kaj je z vami al niste videl C6 al pa ste šli na tesno vožnjo z fiksno idejo o tem avtu.Vsak ki se je z mano peljal v tem avtu je bil navdušen.

Ne vem, če je potrebno voziti 100k, da ugotoviš kje si. Saj ne preiskušaša vzdržljivost, da je treba toliko naredit pa v prafaktorje raztavit, kot so včasih delale nekatere revije. Jaz sem napisal svoje mnenje zakaj se mi nakup tega avta za ta denar zdi brez veze, oz. zakaj ta avto ni vreden klase in  denarja katerega zahtevajo za novega in v trenutku, ko sem jaz odstopil od nakupa za rabljenega. Ne vem kaj si ti prej vozil, meni se avto v primerjavi s predhodniki, CX, BX in XMi (na XMih imam dobrega pol miljona) zdi velik korak nazaj in nepremirljiv s konkurenti v cenovnem razredu. Žal odstopa navzdol. Verjamem, pa, da vsak, ki se vanj vsede iz AXa ali pa Cliota obnemi. Mene še vedno nisi z ničemer prepričal, da sem si ustvaril napačno sliko.

Mike666

Se podpišem pod Deuchejev post. Nisem ga vozil dva ovinka ampak  sem z njim porabil skoraj cel tank. Vozil sem ga že takrat ko si še ti sanjal o njem. Jaz ko kupujem avto mi je prvo da se mi dopade zunanji videz,pol počutje v vožnji in samo udobje ter notranjost.Nato pogledam kaki so stroški z njim in kaj hitro se tu tudi konča.
 Kot je Deuche napisal je ta avto naredo velik korak nazaj.Sorry mene ta avto ni pritegnil ampak nasprotno.
Pišemo vsak svoje mnenje.
Ti pa ni trebaš pisat da smo pametnjakoviči pa nekaj, raje napiši tvoje mnenje o avtu saj ga dlje voziš.

Xandrej

Jaz bom kupil C6. Že vem kake barve je! :BigThumbs:

Mike666

Pol Ds z Cx-om pa Cx-a z Xm-om tudi nemreš primerjat. Po vožnji in udobju so vsaj meni ti avti bomba proti C6.

dvorjan

Citat od: Xandrej;100785Jaz bom kupil C6. Že vem kake barve je! :BigThumbs:

To ze, samo povej, v katerem merilu bo. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Mike666

Citat od: Xandrej;100785Jaz bom kupil C6. Že vem kake barve je! :BigThumbs:

Joža kaj si zaj spremeno post:argue1:    ;)

Xandrej

Ker se mi ne da kregat. c6 je avto letnika 2005 in avtomobili morajo sigurno izpolnjevat neke standarde in vseostalo. c6 je zelo mehak avto pa C5 III tudi tukaj nimamo kaj za ugovarjat. Sam imam Xm-a ki ima realnih 130 000 kilometrov se pravi mogoče eden zadnjih ki dela kot mora pa se nemore primerjat s C6 nažalost. Pa brez zamere. So udobni vsi in še bojo. Itak nismo več zadovoljni z nobenim novim hidravličarjem a se pol čudite da ta tehnologija izumira? Novinarji pišejo, da so ko v gliserju vi pa da je pretrd. Fedre noter pa basta...

@dvorjan ne ''nažalost'' v pravem merilu. c5 z avtomatikom je treba čakat do septembra zaradi cunamija na japonskem ker tam delajo menjalnike in je zamuda če bo vse po sreči in če se izteče ja res. drugače karlija vozim dalje še 3 leta. če bom bom vzel samo tega ali pa nobenega.