C6 vs XM in ostali starejši hidravličarji

Začel/a deuche, Maj 12, 2011, 01:54:54 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Zadnjič sem vozil BMW X5 pa sem mislil, da so fedre ven vzeli. je pa res, da smo se peljali v novi E klasi po nizozemski pa sem bil ful navdušen! Seveda z zražnim vzmetenjem. Pa e-klasa je ful ugodna! Res da je malo švoh ampak vseeno!

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4815492&show=1

napimer!

Veloce

Jaz sem imel C5 in lahko povem to, da bolj udobnega avta še nisem vozil. Drugače vozim samo BMW-je in Alfa-e.

Povsod tam, kjer so ostali avti na slabih cestah tresli ko hudič, se je C5 peljal, kot da je asfalt gladek. Vsaj moj je bil tak.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Zeko124

Veloce, kaj pri XM-u si pa navadne fedre gor zmontiral da ti je novejši C5 bolj udoben? Hehe...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Veloce

He, he, moj XM ima eno malo težavo in je ostal v SPORT mode. To moram zrihtat.

Kaj je že krivo za to?

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Mike666

Zeko velik plus za tvoj post. Napreduješ.:BigThumbs:

Mike666

Veloce pol se še pa nisi z avtom pelal. BTW za tvoj problem bo mogoče kiriv  regler. Mislim da se nahaja pod avtom.

Veloce

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Mike666

Veloce moj namig ni bil na C6. Verjami da samo ta sport modus porihtaš na XM-u pa so že svetovi med C6 in xm-om.( v prid xm-a).
Kot sem napisal par postov prej. V 18 let staremu XM-u sem se bolje počutil kot novi C6-ki v vseh pogledih.

Veloce

Počutje je brezdvomno boljše v XM-u. Moj je še komplet v usnju in prava direktorska makina iz 90. let. Avto, ki sem si ga vedno želel.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Bobrocks

Sami strokovnjaki. Ocenil ste avto ki ga gledate na fotkah.Bravo.

Mike666

Bobrocks. Preberi si poste, pa pol dajaj izjave.

gigo

http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Mike666

Citat od: gigo;100482Spet eden ki bo pametnjakoval.

high five ;) :BigThumbs:

Bobrocks

Citat od: gigo;100482Spet eden ki bo pametnjakoval.

Ne bom ker vidim, da je konkurenca prehuda!

Mike666

Ja bobrocks raje ne ker si že  napisal mentaliteto v postu. Žal nimaš niti "konkurence"!:Hammer3: