Berlingo 1.6 HDi - vaša mnenja

Začel/a Mirè77, Maj 08, 2011, 11:01:54 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mitja12345

Tudi jaz sem to opazil...drugače sem pa razmišljal, da mogoče oni razmišlajo, da Slovenija ni najbolši trg za prodajo in potem dajo v take države manj opreme oz. slabše, za večje trge pa to počnejo, kot je potrebno, je možno?

LP

alesz

ne...to je odvisno od nacionalnega uvoznika,več modelov ko naroči večjo možnost pogajanja ima.Uvoznik tudi izbira opramljenost vozil.........

mitja12345

Se pravi, da je lahko nekaj na tem....sad

alan30

Kva se sekirate ena stvar manj, ki lahko crkne.:emot112:

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

mitja12345

To je res, sam zakaj smo mi slabši?
Tudi men začenja Berlingo srat, bomo videl drugi teden, kaj bodo rekli na servisu :)

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

mitja12345

Sklopka mi trese, pa ko je mrzel je motor nemiren, sam se navija cca. od 800 ubratov pa tja do 1500 ubratov, sam to samo takrat, ko je mrzel, prvih nekaj minut. Aja, pa tempomat cuka :) to pa že od novega

north

Mah ka to delate iz avti kako to da kr vse trese cuka jaz bi takoj reklamiral in pustil tam dokler ne odpravjo napake.
Citroën - Creative Technology

dvorjan

Jah, al pa da poskusite, kako avto gre, ce ga vozite kdaj nad 2000 obrati. Mogoce se vam odpre kako novo obzorje ... =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

north

Citat od: north;106241Mah kaj to delate iz avti kako to, da kr vse trese cuka jaz bi takoj reklamiral in pustil tam dokler ne odpravjo napake.
je pa res da kvaliteta ni glih na višku...

mitja12345

mislim, da se pri meni ni treba bati, kako se sliši motor nad 6000 obratov :)
za sklopko pa sem že marsikje zasledil, da rada nagaja, tko da se vrjetno pri meni tudi dogaja!

north

Hm sam dizel ima na 5000rpm blokado ..

mitja12345

Ja moj je vti 120, tako, da mu dajem bencin, boljš dela :)

north

Citat od: mitja12345;106274Ja moj je vti 120, tako, da mu dajem bencin, boljš dela :)

Aha to je druga pa dobr dela ta bencinar ker smo ga imel prej v peugeotu sicer ni bil vti je bil starejši 1,6 pomoje, da se ni velik spremenil je bil pa res požrešen.

dexterboy

@dvorjan; +1
mašina se more vrtet. Basta.
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...