Citroeni in zanimivi modeli v oglasih

Začel/a garac, Maj 02, 2007, 12:34:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Eh zdaj sem imel v mislih zalepit en oglas pa ga ni vglavnem šlo se je za Citroen C8 (3.0 V6 Aut) zlate barve z vso možno opremo kaj je možno v avto stlačit. Xenon, strešna okna, usnje na vseh sedežih, ni da ni. Prvi lastnik kupljem v kopru z KP registracijo prevoženih nekej čez 110 000 kilometrov že na sliki kot nov. Cena: 2400€!!!

Je kdo od vas letel to nabavit? Ker oglas je bil med zadnjimi 100 v petek pa ga baje že v soboto zjutraj ni bilo več...

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

Jogador

Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

andraž

Xandrej

Ne to ne vedo kolko ma avto prevoženih pa niti kolko je cena... To pa nebom razumel nikoli.... Koji pimpek to skrivaš če pa je to dejansko stanje in je kar je cena pa je primerna vrednosti na tržišču +15 -15 % odvisno kaj imaš!

Zeko124

Citat od: psihopat100posto;140197http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6264343&show=1 130.000km
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6245154&show=1 160.000km
zanimljivo!heh

Moram rečt, da so pri RBA bili do zdaj fer. Vem za 3 avte, kupljene pri njih, vsi imajo po besedah mehanikov realne kilometre, laufajo... So pa bili pokazani bodočim lastnikom takoj, ko so bili pripeljani iz tujine (IT); torej še brez kozmetičnih popravkov in podobnih zadev.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Gox

To sta dve C5-ki, sam slike so dali enake ...En je dinamik, en pa exclusive ...

ModelJT

Ne vem a so zdaj zamenjali slike, ker pri meni sta na slikah dva drugačna avtomobila.
[SIGPIC][/SIGPIC]

andraž

Xandrej

sušo

Lohk se gremo "najdi razlike"

Sam sem jih našel 39...

gregor

Citat od: Zeko124;140198So pa bili pokazani bodočim lastnikom takoj, ko so bili pripeljani iz tujine (IT); torej še brez kozmetičnih popravkov in podobnih zadev.
Šleper z avti ponoči stoji pri "števecmojstru" zjutraj pa strankam še naložene kažejo poglejte ravnokar smo jih dobili.

Govorim seveda nasplošno, ne za RBA.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Zeko124

Citat od: gregor;140232Šleper z avti ponoči stoji pri "števecmojstru" zjutraj pa strankam še naložene kažejo poglejte ravnokar smo jih dobili.

Govorim seveda nasplošno, ne za RBA.

Kot sem rekel, eden od naštetih avtov je domač in sicer OOOO A6. Km so po besedah mojstra, ki dela na Porsche Ljubljana realni :). Èe so se pa v par letih, kar nisem bil pri njih "povampirli" pa ne vem :).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Gox

Citat od: andraž;140225Saj slike niso enake.

Pa res ...danes sem še 1x pogledal, pa so res različne ... sam na hitro pogledano misliš da je vse enako :)