Citroeni in zanimivi modeli v oglasih

Začel/a garac, Maj 02, 2007, 12:34:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

antasi

mislim da ga je imel Xandrej svoj čas mogoče ravno tega:take_picture:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Zeko124

"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Xandrej

Xandrej

Citat od: MSrougeZX;110158Oprema DS3 je res socialna...cena pa premium. Kdo kupi ta avto za ta keš  je budala.

C5 carlsson pa 2.0 HDi motor... kaki carlsson te je to? Spet cvetka citroena. Carlsson je C5 delal izključno za nemški trg in švicarski in le po naročilu. Vsi carlssoni so rakete in tudi C5I in C5II so dokaj hitri avti sedaj pa s tem 2.0 hdi okoli skačejo pa 2 toni spoilerjev okoli pa 19 col felne gor pol pa se vsak patak zrihta kiri ima 5 minut cajta...

Danes sem glih sprovociral enega majstora ki si je kupil NOVi E klaso pa je misli, da je kupu ferrarija... Jaz pa zdaj z 16 colarkami avto ne zgleda nikakak pa ''neki'' citroen, dej je bil celi penast na drugem semaforju... Pol pa ded zategne nekej cvili pa po dolgem pa počez jaz pa mrtvo hladno lepo langzam... Po mojem sem mu čisto živce požrl...

ModelJT

Citat od: Xandrej;114570C5 carlsson pa 2.0 HDi motor... kaki carlsson te je to? Spet cvetka citroena. Carlsson je C5 delal izključno za nemški trg in švicarski in le po naročilu. Vsi carlssoni so rakete in tudi C5I in C5II so dokaj hitri avti sedaj pa s tem 2.0 hdi okoli skačejo pa 2 toni spoilerjev okoli pa 19 col felne gor pol pa se vsak patak zrihta kiri ima 5 minut cajta...

Pri tanovem Carlssonu lahko izbiraš med motorji.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Zanimiv, 7600€ ...

edino kako je z baterijami pri 11 let starem avtu?

@visar, misliš da so za zamenjat?

visar

To iz glave ne bi mogel reči....
če so dobro vzdrževane bi morale še delati, drugače pa .... kdo ve
______/\\______
______/\\______

garac

tole bi jaz imel, samo cena mi ni ravno všečna, pa domet, za v službo bi že bil, ampak za tisto bi bil tudi en tazari zerro dober
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

visar

ja saj tazzari
V vseh zadevah je bil AX boljši od njega.
- doseg
- končna hitrost
- pospeški
- prostor
- pa še citroen je / bil.

C2 bo pa zakon in se bo primerjal s C0.
______/\\______
______/\\______

garac

ja pa tazari je 20 jurčkov haha, še dolgo ne bom ohranjal narave
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Haha dobra. Sem jo lih pravi čas še ujel, ker par minut pozneje je že pravilno pisalo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gregorijus