kakšen radio?

Začel/a garac, April 30, 2007, 10:30:39 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Kašen avtoradio imate vgrajen

riginal citroen s komandami na volanu
41 (42.3%)
riginal citroen
5 (5.2%)
akega na 2 gumba...
2 (2.1%)
asetnik
2 (2.1%)
asetnik + CD izmenjevalec
2 (2.1%)
D
5 (5.2%)
P3
36 (37.1%)
imam radija
1 (1%)
rugo
3 (3.1%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 45

garac

kakšen radio imate vgrajen v svoj avto? Star, na dva gumba z ročnim iskalom postaj? Kasetnik+cd izmenjevalec? Ali kaj od novej?e tehnologije, kot recimo MP3.
Moram priznat, da v avtu, ki ga uporabljam vsak dan sploh nimam radija, a ga niti ne pogrežam kaj dosti.:ADemoticglass:
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

Koliko ste recimo pripravljeni od?teti za radijo? Do 300?? 500? ali ve
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Original radio z telefonom ter obvolanskimi komandami, aja izmenjevalec CD-jev za 6 komadov... MP3 pa ne maram. ?e ?e imam najraje original CD najbolj vzdr?ljiv pa najbolj kvaliteten ali pa si posnamem kake hite trenutne a tudi to kot audio CD. MP3 fuj pa neke i pode pa neke USB pa to ni za mene. Radio city ali karkoli ?e a si začelim kaj pametnega pa imam vedno v vekslerju. :emot48:

deyo

V Xantiji imam originalen Clarion z cd changerjem (6X) in obvolanskimi komandami.
Ko se naveli?am muzike zamenjam tistih 6 cd-jev in je za nekaj časa spet mir.

Jerry

Imam kasetar trenutno pa razmišljam, da bi kupil novega. Sicer ?e ne vem ali bo MP3 ali pa kar navaden.
Edino kar bom pazil bo, da bo radio podpiral moj BC, tist mi edino manjka:-)
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

hadei

MP3.....v povpre?ju po 170 pesmi na CD-ju in....mir. Na sen?niku pa 11 CD-jev tako, da je pesmi preko glave. Poleg tega pa, večinoma poslušam CD-je. ?e bi imel navaden CD avtoradio bi po vsaki 15-17 pesmi moral menjavat CD. Pol bi pa ?e bil kot za mix pultom. preveč dela. Izmenjevalec CD-jev pa je odve?na krama, ki jo moraš nekje imeti namontirano, postavljeno...kakorkoli. Je pa vseeno bolje kot pa, da nonstop menjava? CD-je. Absolutno.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

Citat od: hadei;6067MP3.....v povpre?ju po 170 pesmi na CD-ju in....mir. Na sen?niku pa 11 CD-jev tako, da je pesmi preko glave. Poleg tega pa, večinoma poslušam CD-je. ?e bi imel navaden CD avtoradio bi po vsaki 15-17 pesmi moral menjavat CD. Pol bi pa ?e bil kot za mix pultom. preveč dela. Izmenjevalec CD-jev pa je odve?na krama, ki jo moraš nekje imeti namontirano, postavljeno...kakorkoli. Je pa vseeno bolje kot pa, da nonstop menjava? CD-je. Absolutno.

Izmenjevalec - krama ? Res je malo nerodno, ker ko si hočem menjati kakšen CD takrat pada sigurno dež :emot101:

Je bil pa originalno namontiran noter, pa vsa avtoakustika mi dela b.p. tako, da nimam ?e potrebe po menjavi.

hadei

Citat od: deyo;6069Izmenjevalec - krama ? Res je malo nerodno, ker ko si hočem menjati kakšen CD takrat pada sigurno dež :emot101:

Je bil pa originalno namontiran noter, pa vsa avtoakustika mi dela b.p. tako, da nimam ?e potrebe po menjavi.

Ma, ne. Nisem misli tako. ?e imaš originalnega je obi?ajno tako postavljen, da ne zavzema dodatnega prostora in "kazi" notranjosti.
Samo pri enih vidim, da jih imajo kar tako v prtljažniku, pa ga konstantno premetavajo sem in tja ali pa pod sedežem in podobno. Ali pa celo namontiranega v predalu armaturke pri sopotniku tako, da potem nimajo nobenega prostora v predalu. Bolj v tem smislu sem mislil.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

Ne sej tudi jaz nisem mislu nič slabega (ali pa si mislu kej slabega od tvojega razmi?ljanja). Sam je res malo nerodno, ker moram skakat tja v prtljažnik :). Pa zmeraj je dež ko bi si rad menjal CD - ne moreš verjet ma tko je.

gigo

Bom rekel tako če niste zahtevni uporabnik si brez kakršnihkoli pomislekov umislite avtoradio z izmenjevalnikom, če imate radi zelo velik razpon vaših želja pa definitivno posezite po mp3 obliki predvajalnika. No da ne bo pomote ker večkrat slišim kako je kvaliteta posnetka v mp3 obliki slabša kot originalni cd ter da ima krajšo življensko dobo. Vse je odvisno od vašega časa. Sam imam ogromen arzenal originalne muzike (predvsem rock, metal, kot tudi inštrumentalne glasbe), ki sem si jo pretvoril v mp3 obliko z min bit ratom 460kbps kar mi omogoča zelo kakovostno poslušanje moje glasbe. Zelo pomemben pa je tudi medij na katerega snemate. Iz lastnih izkušen in glede na ceno iztopa vedno Verbatin. Tudi v sodobnem svetu masteringov glasbe se vedno pojavljajo mp3 oblike obdelave z isto in povdarjam "ISTO" kvaliteto posnetka. Potrebno pa si je vzeti čas kar je seveda za popvprečnega uporabnika vedno težava.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

hadei

Se strinjam s tabo. Sem mislil ?e sam napisat glede kvalitete, vendar sem pomislil "mogoče samo jaz ne slišim neke bistvene razlike?"....Pa vidim..."ima nas vi?e".
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Jaz imam navadnega JVC-ja na CD-je 4x45W, star ?e kakšnih 6 let ... en majhen oja?evalec (poceni in nekvaliteten) in 4 zvočnike 2x Sony, 2x JBL.

Pri večjih luknjah CD malo preskoči :-) Za avtoakustiko bi dal najve? 200?. Ve? zaenkrat ne bi.

Nisem pa zahteven glede muzike, sam da igra :-)

LP

_janez_

Jaz imam originalen audio paket z JBL ozvočenenjem z mp3 in izmenjevalnikom CD-jev. Za mojo uporabo zadeva zadostuje in sem zadovoljen. Izmenjevalnik je v prednjem naslonu za roke in prav nič ne moti. Pa tudi pod sedežem je v redu ?e je nameščen. Malo bolj nerodno je ?e je v prtljažniku.

Sem pa bil pripravljen vzet paket v celoti samo da je original montiran, da ne bi koga mikalo da bi vdiral v avto to pa zato, ker sem bil ?e dvakrat tar?a vlomilcev. namreč v druga vozila ne paše ta zadeva.

dvorjan

Jaz imam Blaupunkta na MP3 in SD/MMC kartice. Ker zelo nerad menjavam CD-je, si pac vrzem na 1GB kartico kup mp3-jev pa sem pripravljen na se tako dolgo pot. Imam dve kartici in to je to. Zvocniki so pa original.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

michoBX

Meni špila JVC KDG612. Vzel takrat predvsem ker je bil ?rn, pa ?e kvalitetno ni tako slab(nov je bil cca 300?).
Ima mp3(4*50W), pa ?e dalinca ma zravn.Zvo?niki so pa bolj kot ne rev?na(pioneer - dragi in nekvalitetni!)
Glede kvalitete predvajanja, mam pa tudi jst raj? navaden CD.
Hja, dougcajt mi je ja...