kakšen radio?

Začel/a garac, April 30, 2007, 10:30:39 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Kašen avtoradio imate vgrajen

riginal citroen s komandami na volanu
41 (42.3%)
riginal citroen
5 (5.2%)
akega na 2 gumba...
2 (2.1%)
asetnik
2 (2.1%)
asetnik + CD izmenjevalec
2 (2.1%)
D
5 (5.2%)
P3
36 (37.1%)
imam radija
1 (1%)
rugo
3 (3.1%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 45

Xandrej

Nekak odkar berem avtoakustiko pa akustiko bom rekel bol tako trenutni vrhunec avtoradijev do 500? zakon Pioneer po tem denarju pa Alpine...

Namesto tega JVC bi raje vzela pioneer 2900 model...

michoBX

Mah nevem - ženske veliko dajo na dizajn, tu pa se lahko v tem cenovnem razredu Pioneer skrije pred JVC(do 150?).
Hja, dougcajt mi je ja...

Hydraulic

Sej n? ne re?em stvar okusa...ampak kdo da 500? za avtoradio. (jaz sm za ta dnar dobu avto:emot113: )
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

CitroX

Blaupunkt 148 je bil original noter, volanske komande sem poštimal. Ima CD, ?e bi imel mp3 se ne bi branil, samo da sem zadnji CD vzel iz avta, ko sem peljal na citroena vetrobransko steklo zamenjat, pa ? enisem uspel nobenega nazaj v avto dat.
Ah ja, steklo so zamenjali pred kakimi 14. meseci.
:Hammer3:
- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -

žabec

Odkar so mi iz avta ukradli odličen in drag avtoradio, nabavljam samo ?e po našelu price/performance. Za kombi sem si kupil v Enaa Evertona z USB in SD kartico, daljincem in MP3 za vsega 80 EUR. Moram re?i, da sem ?e po enem letu prijetno presene?en, deluje precej bolje kot SONY v osebnem avtu, na dolgih poteh pa na 2Giga ključku muzike nikoli ne zmanjka.
Samo ena boginja je prava !

dvorjan

Skoda, da se na vecih novejsih avtih, ne pusti toliko prostora, da bi noter pasal kak lep aftermarket model namesto originala. Originali so skoraj vsi po vrsti (razen kakih prestiznih modelov) navaden skart.

Sam imam sicer Blaupunkta Los Anglesel MP72 na MP3 in SD/MMC kartice, tako da glasbe ne zmanjka.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Hydraulic

Zadnje čase so se pa razpasl avtoradii z spominskimi režami. Sam mam v avtu nekaj mp3 cdjev drugo pa vse "lavfa" z trdega diska v predalu. Kr dobr,da ma radio to funkcijo mi ne zmanka muske do penzije :)  (40G placa je dost zame)
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

michoBX

Citat od: Hydraulic;12623Zadnje čase so se pa razpasl avtoradii z spominskimi režami. Sam mam v avtu nekaj mp3 cdjev drugo pa vse "lavfa" z trdega diska v predalu. Kr dobr,da ma radio to funkcijo mi ne zmanka muske do penzije :)  (40G placa je dost zame)

Pol ma? disk prek USBja na radio prkloplen - kk si pa napajanje porihtu?
Hja, dougcajt mi je ja...

Jerry

Citat od: žabec;12620Odkar so mi iz avta ukradli odličen in drag avtoradio, nabavljam samo ?e po našelu price/performance. Za kombi sem si kupil v Enaa Evertona z USB in SD kartico, daljincem in MP3 za vsega 80 EUR. Moram re?i, da sem ?e po enem letu prijetno presene?en, deluje precej bolje kot SONY v osebnem avtu, na dolgih poteh pa na 2Giga ključku muzike nikoli ne zmanjka.
V E'leclercu je bil ta isti(3320) model 80? in na to ceno 30% in na teh 30% ?e 40% popusta v obliki bona na kartico(torej 42% popusta).
Mislim da sem isti dan akcije vzel enega od zadnjih. Sedaj lepo igra(vsaj zame oz. pravljice za h?ero) v Našem Pic-u. Res pa je da se ga ne da priklopit na BC.
Lp
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

Klemzy

Kaj pa menite o tem radiu?  
http://www.pioneer.co.uk/uk/products/25/121/61/DEH-P65BT/index.html

?e ima kdo ?e isku?nje s tem radiem bi jih rad sližal.

Hydraulic

Citat od: michoBX;12631Pol ma? disk prek USBja na radio prkloplen - kk si pa napajanje porihtu?

Ja prek usb-a ja. Em napajanje mi je pa kolega štromar porihtav, kako je to naredu me pa ne pračet kr od štroma vem samo to,da useka ko hudič ?e ga šlata? :emot113:

Čojko

Jaz bi tudi potreboval nasvet za eno ugodno varianto avtoradia za MP3 in USB izhodom, ter parom prednjih zvo?nikov (montaža za v Berlingota). Cena do 200 oz. ajd do mogoče max. 250 EUR. ?e je samo 80 bom toliko bolj zadovoljen.

Lp ?ojko

Xandrej

Pioneer Deh 2900 + eni solidni zvo?niki v bih bang imaš Hertz zvočnike za mali denar pa je.

Čojko

Kaj pravite o znamki Evertone? Ima zelo ugodne avtoradie z ?e vgrejenimi USB vhodi in režami za SD kartice. kakšna je kvaliteta teh avtoradiev?

LP ?ojko

Jerry

Jaz ga imam...kaj pa vem glede na ceno se mi zdi kar dober.
Kaj naj re?em: zelo sem vesel ker radijo dobro lovi, mp3-ji ne preskakujejo in cd tudi ne, usb je zakon vsaj zame. Moti me edino ker gumbki niso odzivni a vendar ?e čakam na garancijo, ker ga imam šele nekaj časa

Samo verjetno za zahtevne uporabnike NI!
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?