HY "Buldog"

Začel/a Gorcha, Marec 23, 2011, 10:10:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gorcha

I na kraju leva vrata dobijaju svoj oblik.

Gorcha

Desna vrata.

Po tragovima se vidi da su se ova vrata otvorila u toku vožnje. Dosta su zgužvana i ošteæena, a uz to neko ih nestručno "odradio".

Gorcha

Rešio sam da BAŠ ova vrata vratim u život :Hammer3:
Na prvi pogled bila su za bacanje, ali...

Gorcha

Neisplativ posao, ali su vrata ipak spašena :BigThumbs:

Gorcha

Na kraju gruba priprema i zaštita.

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Jagoda

Dober je za kogar je ...

janko1

Fenomenalno, tako se dela. :BigThumbs:

coyote

FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

Gorcha

Hvala ljudi. Limarija se još radi. Rade se još neke stvari koje nisu po rasporedu, ali da se ne gubi vreme. Nastavljam sa limarijom vrata.

Klizna vrata.
Donji deo vrata je raðen. Klasika, neko je dva "rebra" pretvorio u ravan lim. Vraæena su, samo što je donji rebrasti profil uraðen celom dužinom, a ne kraæi kao sa gornje strane. Jednostavno, tako mi se više svidjalo.
Kada je lim neraðen radovi su lakši. A kada neko odradi kako ne treba, posao je daleko teži. Tako i u ovom slučaju. Treba doæi do originalnih delova, pa nastaviti rad u tom pravcu :Hammer3:

Gorcha

Uradjeni su i klizači. Stari su dobili zazor u osovini. I još nešto, originalni su po mojoj proceni uži pa dolazi do klimanja vrata. Da bi se to izbeglo, uraðeni su novi klizači - točkiæi, istog prečnika, radijusa, samo širi.

Gorcha

Konačno su došla na red i zadnja vrata. Ukupno troja, 2+1: dvoja sa donje strane i jedna gornja.

Rasturena su prvo donja vrata. Desna vrata su bila u boljem stanju od levih, ali je bilo dosta posla. Leva vrata su zato daleko lošija. Celom širinom je raðena kadica, plus ostali delovi :Hammer3:

Gorcha

Zdanja desna vrata.

Uglanom radovi oko falca gde je keder guma. U tom delu je satstav četiri lima: spoljašnji u dva sloja (preklapa se), unutrašnji i falc za keder gumu.

Gorcha

Kao što rekoh, levo krilo zadnjih vrata u daleko lošijem stanju.