hadeijeve pppp

Začel/a gigo, April 27, 2007, 11:50:09 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

2sv

Citat od: garac;68668@2sv, v jugovini ni bilo olja, cukra, kave, premoga, bencina... med drugim tudi barbik ne, pa tudi za plastične punce mi nikoli ni bilo
verjamem tudi mene plastične ne zanimajo ,tudi mi smo švercali kavo  bučno olje  kinder jajčke peterde milke  iz avstrije ker jih prinam ni bilo za dobiti z premogom pa nismo imeli problemov ker je bil oče rudar

michoBX

Se mi zdi da ista punčara pozira zravn c4 picasso, c3 mislim da še ne še :) Morm it enkrt prov od začetka pogledat :emot127:
Hja, dougcajt mi je ja...

garac

možno, da je v temi novi c3
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

Eh sej nobena ni kej extra razen une tretje, hop pa u galop :))))))
:AngelPray:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Mike666

tu pa bi jaz v galop pol pa še v dir!!!

aygo

Domači lepotici
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Hehehe, mike saj škodlo ti nebi če bi malo zalavfal zraven hehehe. Gaši zdaj sem pa v dilemi, je ženska munjena ali pa je zgubila kako stavo? Kar se pa placa tiče bi pa rekel da je tole slo obala. Se motim?
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

Zeko poglej izvesek na lokalu, ni stava ni.
Ima pa zx fajn feltne original alu za BX
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

Hehehe, zanimivo ime datoteke... Eh ni niti tak dobra. Pa tole tih ni v SLO po tablicah sodeč...? Kaj pa bi to blo če ne stava? A spet kaka fora v stilu "obvarujmo medvede"? :Hammer3:

Ja lepe rat kapce ma :)))

www.keramika-genorio.si

Mike666

saj pa ni treba bit stav. Jaz tudi na kakem srečanju se včasih skinem pa grem med ljudi!
heheheh

Zeko124

eh, mike, ti si klasa zase :)))))

Gaši a boš zdaj povedal, kje je ta famozni plac, da se poleti postavim v kamp? =P

www.keramika-genorio.si

zlikovski

Kaj to je xe babura od čepina? :D
Saj vem da ni malo heca.

dyfan

...ta teta v Franciji je pa žena od lastnika tega avtoodpada...
Lep pozdrav!

janez

Uh je plastična tale soseda... al pa treba fotografa odpustit...

Zeko124

Hu, kak je gnil tistle zadnji pujs....

@janez, ja lih zdaj bomo prišli do te stopnje klasične kirurgije, da bomo lahko ženske posmrtne ostanke kar reciklirali :Hammer3:

www.keramika-genorio.si