hadeijeve pppp

Začel/a gigo, April 27, 2007, 11:50:09 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlikovski

hadei

Citat od: garac;74635Ta pa je prav za Hadeija slika
Sta kar obe sliki, pa vse lubice na njih :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

aygo

"WRC" punce
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

...raja okol sedi v bundah, ove boge reve pa zmrzujejo v krpicah...

aygo

so bile namazane s posebno kremo
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

grozny

Citat od: janez;74782...raja okol sedi v bundah, ove boge reve pa zmrzujejo v krpicah...

pa kaj ne veš ha so to HOT GIRLS?
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Zeko124

Huh, sej ta druga s spačkom ni slaba, ampak oni 2 s C2 pa sta pravi hot spot!!

Huh :BigThumbs::BigThumbs::bombs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dani77si

Citat od: Zeko124;75037Huh, sej ta druga s spačkom ni slaba, ampak oni 2 s C2 pa sta pravi hot spot!!

Huh :BigThumbs::BigThumbs::bombs:

zeko, zgleda da še nimaš dosti informacij glede likanja slik..
bi drugače rekel ko bi ju srečal zjutraj nenaličene in ne sfotošopirane ;)

michoBX

Dodam še malo kontrasta, dober proti celulitu. pa še malo dekolte posenčim, da bo zgledal večji.. Haha, še mal pa bo propadla lepotna kirurgija, bodo izuml očala - samo natakeš, pa ona to avtomatsko popravijo.. Nevem kam to pele?!
Hja, dougcajt mi je ja...

janez

Citat od: dani77si;75450zeko, zgleda da še nimaš dosti informacij glede likanja slik..
bi drugače rekel ko bi ju srečal zjutraj nenaličene in ne sfotošopirane ;)

hja, zjutraj ji daš pa vrečko čez glavo ,da jo ne gledaš...

Ja sej nekatere so lepe, večina teh misic in manekenk in kaj jaz vem kakih rastavnih exponatov je pa groznih... Ampak zgleda je trend takšen, koščeno, nikakvo, brez ... pa vsako nafujtrajo že od malih nog kak je lepa in oh in sploh. Pol pa tak večina gre v gimnazijo, po gimnaziji pa tak ne vejo kaj bi same s sabo, mislijo da so lepe in se grejo fotošopirat...

Xandrej

Ja bolje grda pa debela pa je... Je pa naravna to pa je vredi. :BigThumbs:

Zeko124

Citat od: Xandrej;75453Ja bolje grda pa debela pa je... Je pa naravna to pa je vredi. :BigThumbs:

:emot15::emot15: Andrej mene bo na tem forumu enkrat res še kap: od smeha :D!!

Keža, to glede gimnazije in ostalega se pa čist strinjam: na gim. smo meli same sanjačice, tu na EKT sem pa kar malo na realna tla padel ko tle so bejbe čisto druga klasa hehehe :BigThumbs:

Dani ja vem kak zgleda ta "tuning" =P
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

moj glas za naravne, ki znajo kuhat, kaj okrog hiše postorit pa to, tudi ona lepojka ponavadi za povrhu še glupa enkrat stara rata...pa cel kup soldov za kemijo gre, da se ta umetna lepota vzdržuje.
Smo si pač različni, tako imamo eni radi stare, originalne citroene, drugi pa so za spimpane.
@zeko, zdaj me pa še bolj skrbi za tvoj ami, da ne bo na 20colah
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

Hehehe, skrb je odveč, ne bo na 20 colah, sem pa že resno razmišljal da bi dal feltne od superce, bom videl, če bo kaj iz tega :). Da ne bo pomote tud jaz mam rajši naravne, ampak čimbolj obdarjene =)))) :P

www.keramika-genorio.si