hadeijeve pppp

Začel/a gigo, April 27, 2007, 11:50:09 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dyfan

Lep pozdrav!

Xandrej

Ne moreš pa vrjet da nekatere lepe tudi znajo kuhat, likat in vse našteto kaj si napisal... Pa nič kaj kemije... Èe pa ženska kaj na sebe ne da pa tudi gre nekam... So spimpane serijsko po izgledu in po praktičnosti... V tvojem jeziku CX Turbo ali pa SM ali pa BX GTi pa to...  :BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

Pa jaz tudi poznam lepe pa vse znajo pa še imajo magisterije pa doktorate tak, da ne vem no kakšna je to teorija o glupih pa to...

Ne preveč posploševat je pa res, da morajo obstajat vse vrste ljudi na svetu in 1000 ljudi 2000 oka in 50000 čudi...

Zeko124

Dyfan- hahahaha, sej nisem mislil sam tistega kot ti ;)!!

Andrej, jaz prisegam na Ami tako in drugače hehehehehe =P
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Gox

Še dve z naslovnic revije Quattroruote ...

saxovts

kakšen spaček je pa v 166 postu zadnja slika oranžne barve ali je 5 vraten in ima luči od dyane??

janez

Ja prav si videl. Tist je iz južno Ameriške proizvodnje. Malo so bili drugačni od ostalih...

Odtipkaš v gugla 3CV ...pa dobiš tole...

http://www.google.si/images?q=3cv&oe=utf-8&rls=org.mozilla:sl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=JIEsTIqwIseMOMGGkZwJ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CDQQsAQwAw

.

hadei

Mmmm....same dobre lubice.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Garac, vse pohvale, da jih vedno znova najdes ... Dekline s Citroeni, namrec. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

andraž

Tudi jaz sem jih nekaj našel.

Še nekaj jih je...

Pa še nekaj jih je...

dyfan

Citat od: dvorjan;76952Garac, vse pohvale, da jih vedno znova najdes ... Dekline s Citroeni, namrec. =)
Sem že zdavnaj mislil: no to je pa vse, več jih pa tako ni.
A jih Garač vedno znova od nekod privleče.
Pa še drugi mu pomagajo...
:emot112:
LP
Lep pozdrav!

andraž

Veliko Citroenov - veliko deklin

vinotoc

Citat od: garac;76727sem že mislil, da je Visarjev E-mobil, tablico sem šele kasneje opazil...

katero tablico?
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

Zeko124

vinotoc- registersko najbrž
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

saxovts

Citat od: vinotoc;77034katero tablico?

tisto ki jo ima med nogami.

vinotoc

lej jih mladce. Se že spoznajo na tablice med nogami :)
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.