hadeijeve pppp

Začel/a gigo, April 27, 2007, 11:50:09 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

madona a ni mogla malo bolj v desno stopit
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Citat od: garac;68391madona a ni mogla malo bolj v desno stopit

Vsaj malo nad znak bi se lahko nastavla, a ne? :-)

zlikovski

Uuu madona, kaj naj povem: od tvog dodira kita mi eksplodira!

dani77si

ej, mladoletni so tut na forumu!!!
Zeko naprimer :)))

sebi

Nebi ji nič računu, vsaj taprvič.:emot67:

Zeko124

Citat od: dani77si;68402ej, mladoletni so tut na forumu!!!
Zeko naprimer :)))

Eh, ne brini, mene ste že pokvarli... Hehe :Hammer3:
Pa tut če sem mladoleten se mal spomni kaj si npr. ti delal v srednji šoli... Hehe
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

visar

ostalim polnoletnim pa pošlji po mailu
______/\\______
______/\\______

Gox

No pa je tu še verzija za mladoletne :-)

Zeko124

Pheheheh, Gox, nikoli ni prepozno... Sicer pa Gaši, in ostala Citro banda, mal se pomnite, kaj ste delal vi v srednji šoli??!! Verjetno ste se igrali z Barbikami pa zlagali Lego kocke, kajne?:Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

Takrat se barbik še ni dobilo, lego kocke pa imam še danes, jih tudi tebi toplo priporočam, vzpodujajo kreativnost.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

2sv

Citat od: garac;68661Takrat se barbik še ni dobilo, .
kaj ni barbika praznovala abrahama al sa motim  je pa res da  jih pri nas verjetno  ni še toliko časa

janez

Hja, jaz sem pa imel mamino barbiko iz pedesetih original, pa z lego kockami sem se špilo, pa mopede popravljal sošolcem... Olje je fotr odnekod prinesu enkrat na mesec, premog smo nabasali v drvarnico oktobra ponavadi, cukr je bil v lokalni špeceriji, kafe je bil švercan v keslih od kamjonov ki so prihajali v UNIOR po robo... no čokolada... nje pa nekaj časa ni bilo, so bile samo šečerne table in keksi sa šečerni preljevom.... Ma luštn je blo ko sem bil mulc v prvem letniku srednje šole.

janez

Vsako poletje pa sem šel na mladinske delovne akcije in tam spoznaval žensko naravo in družbo iz cele takratne domovine... Ja fajn je blo ko sem bil mulc.

michoBX

Hja, dougcajt mi je ja...

michoBX

Hja, dougcajt mi je ja...