hadeijeve pppp

Začel/a gigo, April 27, 2007, 11:50:09 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

Lepa lula...samo na takšnem avtu pa mi ne bi sedela. Lahko pa kje drugje...
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Ena sveža s Koprske Disconavtike :take_picture:

(//www.primorska.info)

Gox

Citat od: garac;55202A nisi mogu počakat da uni švarcenegro zadaj odpeketa, pa da brisačo spusti

He he, žal je slika z neta ... če ne, veš da bi počakal :-)

Lp

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gigo

Tole pa itak vsi poznajo. Še na svetovcu na češkem je bla prisotna...... Natalie.c :)))
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

grozny

vidim da se ti je poboljšal vid :)

:emot112::emot112:
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

aygo

Miss Citroen
[SIGPIC][/SIGPIC]

aygo

v dobri družbi
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

c3 picasso special edition

Luisa Beccaria je oblekla c3 picasso. Limited edition priznane oblikovalke, ampak punce pa niso ravno kakšne lepe, očitno je šlo za vrhunsko, meni ne razumljivo lepoto

Nekaj za prijatelja hadeija in ostale. Uf, tudi citroen v srbiji je praznoval 90let.
In še izbor mis.net 2009, tudi Ranka in C5 sta vmes

Ranka i C5
Raspoloženje za pet
Ranka Vujiæ (1988.) je iz Novog Sada , završila je srednju grafičku školu i sada studira višu, meðutim ambicije su joj vezane za modnu pistu, bavi se manekenstvom namerava da postane poznata i dobro plaæena manekenka. Visoka je 175 cm, ima 53 kg, u horoskopu je rak/lav. Modni stil je sportska elegancija, a najviše joj se dopadaju modeli sa znakom D&G, Prada i Versace. Omiljeni cvet je lala, a od životinja mačka. Volela bi da upozna Adrijanu Limu. Dubai je turistička destinacija koju bi želela da poseti. Ima vozačku dozvolu, ali se plaši brze vožnje. Sluša muziku koja odgovara njenom trenutnom raspoloženju. Najradije jede ribu i italijanske paste, a pije vodu. Omiljeno voæe su banane. Sreæan broj je 8, a sreda je sreæan dan. U slobodno vreme odlazi na aerobik, plivanje ili čita knjige i druži se s drugaricama. Najmudrije što je čula je da se ni sa neprijateljem ne treba posvaðati. Alhemičar je knjiga koju preporučuje, a Desperado i Niske strasti filmovi. Omiljeni glumac je Antonio Banderas.
Životni moto: Biti svoj, biti bolji. Uspeh je kada se trudiš, radiš i vidiš rezultate svog rada. Divi se uspešnim ličnostima. Kad je reč o muškarcima kaže: žene se često ljute na njih zato što ne znaju da im čitaju misli. Muškarci su jednostavna biæa, zato im radije recite šta zapravo želite i uštedeæete puno živaca i biæete sreæniji. Idealna veza je kad te neko voli i razume. Po njenom mišljenju idealan muškarac ne postoji. Prijatelji je opisuju kao veselu, predobru i oseæajnu. Sreænom je čini kada ide u šoping. Voli da priča o modi. Idealno mesto na kojem bi živela je kuæa u prirodi. Ne podnosi laž.

Poglejte tudi ostale kandidatke:  //www.netauto.rs/.../ranka-c5/thumb/ranka-c5-3.jpg

te pa je narisal en rus

@2sv, v jugovini ni bilo olja, cukra, kave, premoga, bencina... med drugim tudi barbik ne, pa tudi za plastične punce mi nikoli ni bilo

@micho, večina teh C3 je že gor
in spet retro modeli...

in današnje

sem dodal še eni dve sveži, ker tiste retro, niso ravno lepotice

@zeko, takšne so zate extra ane? Sem malce obdelal slikici, samo tebi na čast.
Krtijo ali goxa vprašaj, kje je slikano?

ja na češko bo treba zeko, lahko pa greš v franciji k tejle teti ima dosti citroen robe

dyfan, res je, ampak kolkor sem gledal ta odpad, ima realne cene. Tistile U23 se mi zdi zanimiv, ali pa oni gasilski z dvojno kabino.
Tale s C1 pa je naša južna soseda

Avti so lepi, ženske pa...

Picassojke

še južnih sosed, čeprav je menda Simona Gotovac Slovenka po rodu, o teh puncah, ki so ob C4 pa je menda znano le to, da gre za Axe akcijo, C4 pa je uradno vozilo

iz nove reklame C3 in 2 retro

saxomanke so med nami

dolly in charly

dve sta sigurno že pod rušo, ena najbrž še ne

v, na, ob...

diane in

en lep model GS break

tudi C35 vozijo dekleta
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

hadei

Lepota C3 Picassa jih je zasenčila...
[SIGPIC][/SIGPIC]

Mike666

Ja saj niti niso neki biseri. Ena je hujša od druge. Gde imaju sise boga mi?

dyfan

Hja, a ste že pozabili kakšne so naravne, bio punce?
Te so take. Brez silikona, brez make-upa, brez frizerskih umetnij... skratka natur kot 2CV.:emot77:
Lep pozdrav!