Parkirni senzorji

Začel/a mrgaboj, Marec 09, 2011, 03:49:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mrgaboj

lepo pozdravljeni danes mi je nehal delovati parkirni sistem,nobenega zvoka in piskanja ko dam v rikverc,
zato prosim ima :Red-Irate:gdo kaksno idejo kaj bi bilo,kako prever da ni zvocnik kje ga najdem,kao bi lahko preiskusil senzor posebaj

L.P. mrgaboj

:funny34d:

tomaz555

Predvidevam, da gre za serijo II . Menjati bo treba senzor ali dva. Isto čaka mene, se že veselim. Itak pa je tako vsako pomlad, šponavadi crkneta kar ene 2. Je pa super, da Citroen ne služi na svojih napakah in so poceni, če verjameš... lp

mrgaboj

mrgaboj

a so lahko katerkoli senzorji ali morajo biti doloceni

tomaz555

Lahko so katerikoli Citroenovi za C5, sem že na Avtoelektroniko lani spraševal, kakšne so opcije, pa so me na servis poslali. Jih ni. lp

gregorijus

Citat od: tomaz555;94287Lahko so katerikoli Citroenovi za C5

Za tvoj letnik seveda.

Tudi meni je včeraj crknila zadeva, pravkar bil pri kolegu na računalniku. Tokrat imam srečo (prejšnič so mi crknal 4.), crknil samo en senzor :argue1::breaking_pc::funny34d: in na koncu še:gimme_money:

garac

@gregorius ti si pa za te senzorje že za en tak vozen avto denarja najbrž zmetal
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gregorijus

:emot112:no ja sej tak hudo ni. Je pa res en komad 80€

Xandrej

Zdanjič sem na servisu rekel ej tile senzorji pa crkujejo... Pa me oni tak debelo gleda... Eh pa kdo ti je to rekel? To ja nič ne crkuje... Sem mu rekel pa daj joža če sem jaz 2 že zamenjal pri stari C5 pa to dela 50 let ej... Ja pa to sem imel srečo...

saj ni čuda če citroen nima niti feed backa od servisov kaj šele. da bi to priznali pa bi jih dali za 50% cene...

mrgaboj

a slucajno veste kok je ugradni fi senzorja

Xandrej

Sicer je to forum pa lahko vprašam... Kaj pa te to zanima načeloma?

mrgaboj

na netu sem najdu da so taki senzorji oz nacin delovanja samo da piska,od 23 eurov pa naprej,pa sem mislu da bi trenutne senzorje in pid vn zmetu,in dal nove princip je isti,Samo ker ne vem ce so senzorji vezani na onboard computer ker meni nepokaze nobene napake in kok je ugradni fi luknje senzorja.please help.

Xandrej

Ja seveda ja... Tistile za 23 evrov pa morajo bit vrhunski... Sem jih že ogromno videl pa raje jih nimam ko pa one za 23€ daj raje si dol zalit vse luknjice pa bodi brez...

garac

@xandrej, saj ni fora, kakšni so, briga te, fant bi le rad vedel fi, potem pa je vseeno, tudi če da zamaške od refoška noter.
Torej če kdo ve, kakšna je mera, le z besedo na forum.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Èe pa ima zunaj avto pa naj si zmeri a ne al kako? Saj res zaradi mene si da noter kaj če...