Parkirni senzorji

Začel/a mrgaboj, Marec 09, 2011, 03:49:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

tomaz555

Pri mojem jih samo izklopiš pa je. Verjetno ne bi bilo problema, če jih ven vržeš. Naredil pa boš veliko napako. Senzorji , da so približno kaj vredeni stanejo 100 evrov in gor, pa še ti se po natančnosti ne morejo primerjati z originalom na C5. Sem jih vgradil na Alfo. No delajo, piskajo, če ne prej pa takrat, ko porineš znak. Sem delmo zadovoljen z njimi. lp

mrgaboj

pred 4 leti sem na mojem prejsnjem karavanu montiral park senzorja cena kompleta
4x senzorji
pcu enota
led displej prikazovalnik stanja avta,metrov in govorenja
cena 80€ komlet in nikoli niso zatajili

alesz

Citat od: Xandrej;94470Ja seveda ja... Tistile za 23 evrov pa morajo bit vrhunski... Sem jih že ogromno videl pa raje jih nimam ko pa one za 23€ daj raje si dol zalit vse luknjice pa bodi brez...
Zelo moraš biti previden,da take ne dobiš v škatli europskega proizvajalca...pa enka spredaj...................

Gox

To sem danes prvič videl ...

Kaj sta to parkirna senzorja?

V avtu ni bilo opaziti kakšnega dodatnega displeja na armaturki.

Je pa Xsara MKII Exclusive, Hdi

dvorjan

Jap, bosta kar senzorja za pomoc pri parkiranju. Le nekam visoko sta "nasajena".
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

alesz

Jih uporabljam že nekaj let,delujejo vredu...
CitatLe nekam visoko sta "nasajena".
višina 0,5 m je nevtralna ; montaža višje so obrnjeni navzdol,oziroma montirani nižje so obrnjeni navzgor.....

Gox

A so to kot original dodatna oprema?

alesz

Ne...so se pa od te firme vgrajevali senzorji kot naknadna vgradnja..".Meta system" v citroenovi škatli.....

http://www.metasystem.it/index.php/msy_ita_en/content/view/full/405/

CEPETKO

Zadaj delajo brez problema. Spredaj pa ne delujejo tako kot zadaj. Bil sem na servisu pa niso ugotovili nikakršne napake oz nedelovanja katerega senzorja spredaj. Lahko se čisto približam, in ni nikakršnega zvoka. Pojavi se samo zelen kvadratek moral bi se še pa rumen ter rdeč, in pa trikotnik z klicajem. Je imel kdo podoben primer?
Citroen - kreative tehnoloži.

CEPETKO

Se komu približno sanja zakaj se gre?

CEPETKO

CEPETKO

Čojko

Bo treba na drug servis,...

CEPETKO

Kaj je vzrok tega na sliki zgoraj? Na servisu je bil na Lexi-a diagnostiki pa nič ne pokaže.

alesz

Kako nič,ko so ti testirali so pred vsak senzor postavili kanto za smeti in na testerju je bila prikazana natančno oddaljenost v cm..................